Oral-B Professional 75 ml Diş Eti ve Diş Minesi Pro Onarım Hassas Beyazlık Diş Macunu Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (197)
Fotoğraflı değerlendirmeler (1)
AÖ
AÖ
25 Haziran 2020, Perşembe |
Abdurrahman Ö****** (25) - İstanbul
Önceden sensodyn kullanıyordum indirimde görüp aldım bunu baya güzel ferahlatıcı bir macun ama ilk kullanımda yakıyor sanki ağzınızda zencefilli ağır bir şeker var gibi ama kullandıkça alışıyorsunuz.

08 Şubat, Pts |
E*********** K****** - İstanbul
Bu macun kesinlikle vaat ettiğinin tersini uyguluyor. Asla markanın adına yakışan bir macun olamaz. Diş fırçaları bu kadar iyiyken macunu nasıl bu kadar zarar verici olabilir anlamış değilim. Diş macunumu değiştirene kadar problemlerimin bu macundan kaynaklandığını ne yazık ki anlayamadım. Yaklaşık 2 ay kullandım. İlk kullanınca fark edilmiyor. Düzenli kullanımdan sonra problemler başlıyor. Diş etlerinde hatta ağız kenarında yaralara, ekstra hassasiyete ve ağız ve dudak kuruluğuna sebep oluyor. Ayrıca beyaz jelimsi bir kalıntı bırakıyor, ancak diş ve diş etlerine verdiği diğer zararları görünce bu o kadar önemli bile sayılmaz. Buna benzer yorumlar daha önce okumuştum, ancak abartıldığını sanmıştım. Maalesef değil. Macunu değiştirip başka bir marka kullandıktan sonra şikayetlerim tek tek düzeldi. Bu sebeple rahatlıkla macundan kaynaklı problemler olduğunu söyleyebilirim. Uygun fiyatlı bir macun da değil. Bu macunu alarak diş ve diş etlerinize zarar vermemelisiniz. Yorumları dikkate alarak alışveriş yapıyorsanız bu yorumu ciddiye almanızı nacizane tavsiye ederim.
MM
MM
21 Mayıs 2020, Perşembe |
M*********** M**** - Denizli
Öncelikle hiçbir macun dişinizin beyazlaması sağlamaz bunlar pazarlama stratejisidir. Gidin bimden alın bı farkı yok tek farkı diş etine olan yararı dış dışniz sağlamsa beyazlatıcı diye alınması gereken bişey değil
BB
BB
21 Aralık 2020, Pazartesi |
b**** b** - Kars
Alın aldırın mükemmel bir diş macunu bunu kullanınca başka marka kullanamıyorsunuz sanki diğerleri temizlemiyor gibi geliyor
07 Ocak, Per |
E*********** K****** - İstanbul
Ürün diş etlerini iyileştiriyor ve beyazlatıyor. Sadece fırçalama sonrası dişlere jelimsi bir tabaka bırakıyor. Bunu azaltabilmek adına macunu fırçaya az miktarda koymanız yeterli olacaktır.
FY
FY
06 Şubat, Cts |
F**** Y**** (34) - Antalya
Diş hekimimin tavsiyesi üzerine bu markayla tanıştım. Çok memnunum. Ürün kısa sürede elimize ulaştı
ŞS
ŞS
22 Nisan 2020, Çarşamba |
Ş**** S***** - Ankara
Bıraktığı temizlik hissi için bile yeniden alınabilecek bir ürün. ilk başta kokusunu (yakıya benzer bir koku) garipsedim. Ama her macunda bir alışma süresi oluyor. Ürünün beyazlatma etkisinin de gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim
MT
MT
17 Nisan 2020, Cuma |
M***** T*** (30) - Hatay
Diş eti problemim var ilk defa denemek için almıştım çok memnun kaldım tekrar sipariş verdim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
GY
GY
12 Ağustos 2020, Çarşamba |
G**** Y********* (33) - Tekirdağ
Benzer iyi markalar arasında en farklı ve faydalı hissettiren bu ürün oldu benim için. Bu fiyat bandında bütçe ayıracak iseniz tavsiye ederim.
GK
GK
14 Nisan 2020, Salı |
G**** K****** - İstanbul
Oral-B zaten bu işin en profesyoneli, macunda da piyasanın da en iyi ürününü yapmış!!! Bu 3. alışım, hepsiburada satıcılı hem hızlı hem piyasaya göre çok daha uygun alabilrisiniz. 100% tavsiye ediyorum
SS
SS
18 Aralık 2020, Cuma |
s**** s********* - Ankara
Evde başka macun kullanmıyoruz kalitesi tartışılmaz.Hepsiburada sayesinde uygun fiyata aldık.
OA
OA
16 Ocak, Cts |
O****** A******* (17) - İstanbul
Şarj göstergesi olmaması dışında çok iyi
HK
HK
19 Şubat, Cum |
Hakan K*** (46) - Sivas
orjinal ürün uygun fiyat hızlı teslimat
VY
VY
20 Mart 2020, Cuma |
V***** Y***** (18) - İzmir
Yorumu ilk kez kullanmama göre yazıyorum. Oral-B oldupu için aldım. Beyazlatma özelliği hakkında ilk kullanmam olduğu için pek bir şey söyleyemem fakat sanki beyazlattı gibi geldi. Diş etimi ve diş minesini de koruyacağına inanıyorum. Yeterince köpürmüyor bence, bu yüzden ağıza dağılması zor oluyor. Tadı biraz kötü ama çok değil.
MU
MU
11 Temmuz 2020, Cumartesi |
Murat U*** (28) - İstanbul
Başka markalara bakmanıza gerek yok kampanya olması daha bir güzel
CG
CG
30 Temmuz 2020, Perşembe |
Coşkun Aziz G***** (54) - İzmir
Tadı güzel ve marka da kendini kanıtlamış bir ürün.Bu yüzden güvenetek aldım
HY
HY
31 Mayıs 2020, Pazar |
h****** y*********** (38) - İstanbul
Daha önce bildiğim en iyi diş macunu colgate pro çözüm onarım dı bunu denemek için aldım bu güne kadar denediğim en iyi diş macunu tek yıkamada bile farkettim kargo ertesi gün geldi bu pandeminde bu hızı beklemiyordum herşey için çook teşekkürler
YD
MY
MY
28 Ağustos 2020, Cuma |
M**** Y***** - Artvin
Bundan sonra ki diş macunum artık bu. Özellikle hassas dişlerde çok iyi bir etkisi var