Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Numara 102 Adet Aylık Fırsat Paketi Değerlendirmeleri
YB
YB
24 Nisan 2019, Çarşamba |
Yusuf B****
Çocuğumuz doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Pahalı diyen de var, marka adına para verilmez diyen de var, vs. vs. Ben çocuğumun sağlığını düşünerek başladım ilk etepta. Kız babasıyım. Kız çocuklarının idrar yolu enfeksiyonuna yatkınlığı malum. Piyasa da bir çok bez var fakat emiş gücü bu kadar kaliteli olanı nadir. Büyük abdestini yaptığı zaman gaita ister istemez emiş gücü kötü ise bebek bezinin şekli itibari ile öne doğru bir akış evresine giriyor. Buda vajina üzerinde birikmesine neden oluyor. Çocuğun hareketli döneminde bu evreyi iki kat daha fazla baz alın. Prima da çok nadir karşılaştığım bir durum bu. İkinci bir izlenim olarak gördüğüm. Esneklik. Yan bantlar çok kullanışlı ve esnek bu güne kadar kızım 1.5 yaşında. Sadece bir kere yan bant koptu. Oda sanırım fabrikasyon hatası. Bel ve bacak esnekliği ise çocuğun yada bebeğin kilosuna uygun bez kullanırsanız piyasada ki hiç bir bezde problem yaşamazsınız. Prima da çok esnek bu açıdan. Üçüncü ve son olarak bu tamamen benim düşünce tarzımla alakalı. Piyasa da bebek bezi fiyatları absürt derecede farklar olan bir ticaret alanı değil. Malum bebek bezi numarası yükseldikçe adet azalır ebat büyür fiyat hemen hemen aynıdır. Ben tanesi 50krş olan bezi alıp acaba taşar mı, yok idrar kaçırır mı, pişik olursa ne yaparım, enfeksiyon olursa ne olacak gibi sorularla kendinizi yıpratmanızı istemem. Zaten pişik olursa aldığınız krem pudra ile aynı paraya gelecek. Enfeksiyonda ki psikolojik stres bunlar o arada ki 50krş farka değmez. O yüzden benim tercihim prima. İkinci bir kız babası olmaya hazırlanıyorum. İnşallah onun da bezi prima olacak. Nacizane fikrim bu. Tabi diğer görüşlere de saygım var.
"#EbeveynGözünden"
SE
SE
06 Şubat, Pts |
S**** e***
Herkes görsün diye 5 yıldız veriyoeum.Paket patlak ve delik geldi.açıldıktan sonra 12 ay diyor.üretim tarihi 11.10.2022 ama depolama böyle patlak beklediyse bez 4 aydır açık paket.üşendiğimden iade etmedim.kargocuya kenarı delik dedim birşey yok abla dedi ama kendisinden tarafta 2 delik daha varmış içindeki bez posetide 3 yerinden yırtık. Nasıl becerdiler bilemiyorum.bukadarda olmaz.kargoxunun kaçarak gitmesinden belliydi tebrikler hepsijet
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
Beden5
ZA
ZA
22 Şubat 2022, Salı |
Z**** A****
Üründen zaten memnunuz. Normalde sleepy kullanıyorum ama oğlumun belli bir dönemde daha rahat etmesi için bunu aldık fiyatı çok uyguna geldi. Kargo iyi ve hızlıydı. Alacaklara tavsiyemdir. Satıcıya ve hepsiburadaya teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü ebebek satıcısından aldı.
GB
GB
07 Temmuz 2022, Perşembe |
G**** B****
Prima kalitesi şaşmıyor. 3 çocuğuma da prima kullandım. Hiç pişman olmadım. Primanin bütün çeşitlerini kullandım. Aktif,care,günlük vs.hepsi on numara ... prima pişik yapıyor diyenler tabiki bebeğinizin teni hassas olabilir pişik kremi kullanarak kullanmalısınız bezleri çünkü kapalı kalıyor sıcakta pişik olabiliyor bebekler.
ZT
ZT
11 Ekim 2021, Pazartesi |
Z**** T****
Hiç Prima ya benzemiyor bebeğimi pişik yaptı hemde dokusunda çok farklı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum o sebeple 5 yıldız verdir ki ône çıksın diye..
FD
FD
21 Aralık 2022, Çarşamba |
Fatma D****
Gayet güzel memnun kaldım tavsiye ederim prima kalitesi🤙
Kullanıcı bu ürünü Evkiba satıcısından aldı.
BA
BA
19 Ağustos 2022, Cuma |
B**** A****
4 tane 36 şık pakette geldi. Henüz kullanmadım performansını değerlendiremeyeceğim. Sleepy bio naturel 1 numaraya göre kalıbı bi tık büyük.
Beden1
AY
AY
05 Aralık 2021, Pazar |
A**** Y****
❗❗❗ 5 yıldızı yorum üste çıksın diye verdim ❗❗
Ürün çok kalitesiz ve inceydi. Ayrıca bebeğimde pişik yaptı ❗❗❗ gelen ünlünün Prima ile alakası yoktu.
GÜ
GÜ
14 Ekim 2021, Perşembe |
G**** Ü***
2 gün içinde elimize ulaştı.Ayrica üretim tarihi yeni cok teşekkür ederiz.
Beden3
SS
SS
03 Nisan 2021, Cumartesi |
s**** s****
Her zaman aldığımız ürün. Hızlı bir şekilde teslim edildi. Kutulanmış hali ile.