L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml - Her Saç Tipi Değerlendirmeleri
AA
AA
21 Eylül 2022, Çarşamba |
A**** A***
Kargom biraz öncelerde geldi paketlemesi çok güzeldi çok övülen bir ürün iyi geleceğini düşünüyorum kuruluğuna matlığa
KO
KO
07 Ocak, Cts |
K**** O***
Severek kullanıyorum kokusu çok güzel. Nemlendirmesi güzel . Beğendim . Fiyat artışından sonra alır mıyım bilemiyorum
GÖ
GÖ
19 Eylül 2022, Pazartesi |
G**** Ö****
Kurutmadan once saçıma sürüyorum kuruttuktan sonra da minicik sürüyorum bütün elektriklenmeyi alıyor yumuşacık ve parlak oluyor
BY
BY
30 Kasım 2022, Çarşamba |
b**** y****
urun zateen muthis kargo da cok hizliydi tesekkurlerr
YS
YS
21 Şubat 2022, Pazartesi |
Y**** S****
Yorumlara bakarak aldım çok emin değildim. Doğrusunu söylemek gerekirse iyi sonuç beklemiyordum. Ön yargılı olmamak gerekiyormuş bunu anladım. Ürün mükemmel hatta muhteşem. O kadar iyi geldiki saçlarıma bir kullanmada fark yarattı. Yumuşacık yapıyor saçı kokusuda harika. Benim saçlarımda yarım dalga var ürünü sürüp bigo ile kuruttum sonuç harika esnek ve dalgalı saçlar. Bu arada kalın telli, kuru ve sert saçlarım var. Hemen 7,8 adet daha aldım. Ben kullanmaya değer deneyin diyorum. Bu arada yorumların bana çok faydası oldu herkese teşekkür ediyorum(bu üç ürünü aynı anda birarada kullandım hepsi birbirinden güzel)
Kullanıcı bu ürünü EKOLAY AVM satıcısından aldı.
GD
GD
26 Kasım 2022, Cumartesi |
G**** D***
Bir ara kullanıyordum sonra başka şeyler kullandım ama saçlarım boyadan çok yıprandığı için tekrar aldım. Gayet güzel ürün.
AS
AS
11 Kasım 2022, Cuma |
A**** S****
Kullandığım bir ürün indirime girince hemen aldım çok güzel herseyiyle teşekkürler.
SŞ
SŞ
09 Kasım 2022, Çarşamba |
s**** ş****
Devamlı kullandığım bir ürün boyalı röfleli uzun saçları koparmadan açmanın tek çözümü
TÇ
TÇ
16 Eylül 2022, Cuma |
T*** Ç****
Devamlı kullandığım bir ürün saçı yumuşacık yapıyor, kolay yaranmasını sağlıyor ve çok güzel kokuyor.
ME
ME
08 Mart 2022, Salı |
m**** E***
Normalde de kullandığım bir ürün. Saçlarımın kabarmasını önlüyor. Kargoda sıkıntı olmadı pat patlara sarılmış bir şekilde geldi.