Opalescence Whitening Toothpaste Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr 100 ml Değerlendirmeleri
MY
MY
12 Aralık 2019, Perşembe |
M**** Y****
Bir diş hekimi gözüyle söylüyorum ki çoğu beyazlatıcı diş macununda aşındırıcı madde veya boyar madde vardır. Dişlerinizi ya beyaza boyamış ya da aşındırmış olursunuz. Fakat bu macun dişlerinizi aşındırmadan veya boyamadan uzun vadede beyazlatıcı etki gösteriyor. Tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü Perimel Group satıcısından aldı.
SA
SA
17 Ocak 2020, Cuma |
Sedat A***
Ürün gayet güzel. Tek sıkıntı kargo firmasını secemiyor olmamız sene olmuş 2020 hala sipariş verirken istediğimiz kargo firmasını secemiyoruz.
Kullanıcı bu ürünü Pharmacity Sağlık satıcısından aldı.
ÖG
ÖG
22 Aralık 2021, Çarşamba |
Ö**** G****
1. gün, sigara kullanmıyorum ama çay kahveden dolayı dişlerimde sararma olmuştu ve sonuç mükemmel çok şaşkınım. ürün tamamen kimyasallardan oluştuğu için ve içinde florür olduğu için 2 günde 1 kullanacağım doğal diş macunum ile dönüşümlü. Florür uzun süreli kullanımda çok büyük zararları var zeka geriliği bile yapabiliyor. o yüzden ağzınızı kullandıktan sonra iyi gargara yapmakta fayda var. Ayrıca güzel paketlenmişti sorunsuz ulaştı
DM
DM
12 Ocak 2021, Salı |
D**** M****
Diş hekimi olarak zaten klinikte beyazlatmada profesyonel setini kullandığımız bu markanın diş macununu kendim kullanıyordum, beyazlatıcı etkisinin ne denli başarılı olduğunu gördüğümde hastalarıma da önermiştim. Uygun fiyatlı olduğunu görünce evime de 2 tane aldım. Dışardaki fiyatlarının çok altında şuan, kaçırmayın derim. Ve unutmadan: günde 2 kere ortalama 4 dakika fırçalamayı unutmayın :) alacak herkese beyaz gülüşler dilerim :)
Kullanıcı bu ürünü PharmaMega satıcısından aldı.
EK
EK
21 Mayıs 2019, Salı |
e*** k***
diş ağartma işleminden sonra doktorum önermişti,diğerlerinden biraz daha beyaz yapıyor ama tabi bir süre sonra geçiyor. markette satılan popüler beyazlatma macunlarından daha iyidir.
Kullanıcı bu ürünü BİODERM satıcısından aldı.
HD
HD
26 Kasım 2022, Cumartesi |
H**** D****
Kargo gibi saçma şeyler yazmayın artık. Arkadaşlar ürün faturası ile geldi. Kutu detaylarını ekledim. 100 ml ürün için fiyat fazla gelebilir ama 3 gündür oral-b ile kullanıyorum ve ucuna çok az sürmeniz yeterli arkadaşlar. Reklamlarda gördüğünüz fırçayı baştan sona doldurmanız sadece israftır. Bu ürün zaten iyi bir ürün ve çok az sürün kullanın yoksa yarısı boşa gider. Ürünü ilk kullandığımda kas kevşetici kremler gibi nane kokusu geldi. Ama diş fırçalamadan sonra verdiği hiç ve ağız tadını bozmamasını sevdim. Diş konusunda 3 günlük kullanımda memnunum. Birde bunu alıyorsanız oral-b dönen fırça da alın.
GD
GD
11 Mayıs 2022, Çarşamba |
G**** D**
Ürünü 2. Paket alışım, her gün değil 2 günde bir kullanıyorum beyazlıkta mükemmel,
Satıcıya gelince harika özenle bir günde geldi kargo teşekkürler 👍🏼❤️
DÖ
DÖ
20 Haziran 2019, Perşembe |
duygu ö****
dişlerim tek tüp kullanımda 2 ton beyazladı tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü MarketimCO satıcısından aldı.
BT
BT
08 Nisan 2022, Cuma |
B**** T****
kutuyu açmadan yoğun diş macunu kokusu gelince patlak geldi sandım ama her yeri kapalıydı. üzerindeki karekodu okutunca ve görseldeki üründe 'orijinal cool mint' yazıyordu. gelen üründe aynı yazıyı göremeyince orijinalliğinden şüphe ettim. yorumlarda bu pakete herkes orijinal demiş ona güvenerek kullanıcam. paketleme çok iyiydi ilk kez kullanıcam ürünü beyazlatma etkisini duyup aldım.
GB
GB
06 Ocak, Cum |
G**** B****
Çok çabuk kargolandı, doğru ürün yollandı. Ancak paketleme çok zayıf, bir bantlanır kutunun kapağı onu bile yapmamışlar, sadece kutuya koyup yollamışlar. Daha dikkatli olunmalı.