Stanley Klasik Trigger Action Seyahat Bardağı 0.47 LT Değerlendirmeleri
FB
FB
28 Mart 2020, Cumartesi |
fatih hamdi b****
Arkadaşlar selam , ürünü bugün aldım ve aynı gün kargo elime ulaştı . Hepsi express başarılı.
Aşağıdaki yorumları okumuştum bende ve ön yargılıydım yalnız kullanım kılavuzunu okuyunca bütün ön yargılarım geçti çünkü firma kullanım kılavuzunda ürünü ağzına kadar doldurursanız butondan taşma yapar yazmış .
Ayrıca ürünü dik pozisyona getirmeden düğmeye basarsanız yine aynı sonucu alacağınızı yazmış .
Bunların haricinde belli ki kullanım kılavuzu okumayı bilmeyen yada gerekli görmeyen kişiler için bir uyarı daha yapayım amme hizmeti olarak "bulaşık makinesinde yüksel sıcaklıkta yada chlorine yada bromide içeren ürünler ile yıkamayın ürünü ".
RenkYeşil
TA
TA
10 Kasım 2020, Salı |
T**** A****
Uzun araştırmalar sonucunda bir kendime bir arkadaşıma hediye aldım, arkadaşım henüz deneyememiş ben kendi deneyimimi paylaşacağım. Benimkinden farklı bir deneyimi olursa arkadaşımın editlerim.
İki ürün farklı kutularda birinin içinde koruyucu poşet olmadan, diğerinin içindeyse iki koruyucu poşetle geldi pek korunaklı paketlenmemiş yani ancak ikisinin de dışında herhangi bir hasar yoktu ayrıca vaadedilenden erken geldi. Hepsiburadaya ayrıca hepsijete ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ürüne gelecek olursak rengiyle tasarımıyla her şeyiyle çok şık ve ergonomik. Gelir gelmez yıkayıp iyice ısıttıktan sonra çayla denedim. Net 2 saat ilk kaynar halini korudu 3.saatte yine sıcak keyifli bir içim sağladı ancak 4.saate ulaştığımda bildiğimiz paşa çayı ısısındaydı bu benim için büyük hayal kırıklığı oldu, vaadedilen sıcak tutma süresi 7 saat ve o kadar sıcak kalması mümkün değil. Ben evde oda ısısında denedim soğuk havalarda dışarda bu süreler kısalacaktır. Denemek için saatte bir birer yudum içtim, yani çayın çok azaldığı için ısı kaybının hızlı olması gibi bir durum söz konusu değil.
Bunlara ek olarak dudağın temas ettiği nokta epey ısınıyor, boş bulunup ağzınıza götürürseniz yanabilirsiniz. Kapağın bu denli ısınıyor olması ısı kaybının kapaktan olduğunu gösteriyor. Zira termosta kaynar su varken dışı oda ısısında oluyor.
Basarak içmek aslında çok kullanışlı tuş biraz sert geldi bana zamanla alışılır diye tahmin ediyorum.
Sabunlu ılık suyla yıkadığım halde içeceğin tadını değiştirecek boyutta bir plastik kokusu var maalesef ancak bunun da zamanla kaybolacağı kanaatindeyim.
Sızdırma, fışkırma konusunda en ufak bir tereddütünüz olmasın, çantaya atıp taşısanız da dökülmeyecek şekilde tasarlanmış. Yalnız içeceğiniz kaynarken buhar çıkışı olabileceğini hesaba katıp ağzınıza çok yaklaştırmadan tuşa basarsanız bir sorun yaşamazsınız.
Soğuk içecekle denemedim, sıcak içecek performansından daha iyi olacağı kuşkusuz.
Ürün sıcak tutma süresiyle ilgili vaadini yerine getiremediği için dört yıldız onun dışında alışverişimden memnun kaldım.
RenkYeşil
SK
SK
24 Ekim 2022, Pazartesi |
S**** K****
Ürün anlatıldığı gibi çayınızı uzun süreler çok sıcak tutamıyor. 2 saatin sonrasında ılımaya başlıyor. Bu süre benim işimi gördüğü için puan kırmadım. Ama sızdırmazlık konusunda çok iyi. Araçta kullanırken ve çantada taşırken güvenli olduğunu düşünüyorum. Kutupayısı firmasının etiketi de ürünün üzerinde
Ayrıca satıcıyı tebrik ediyorum. Ürünümü çok hızlı ve korunaklı bir şekilde gönderdi. Küçük hediyeniz içinde teşekkür ederim.
TÇ
TÇ
26 Ekim 2022, Çarşamba |
T**** Ç****
Ürün aldığım en iyi satıcısınız gerçekten 👏 hepsiburada satıcısından da küçüğünü aldım kutuya koyup yollamışlar sizi örnek alabilirler mükemmel satıcısınız kargo nasıl yollanıyor öğrensinler 👍 Stanley zaten bildiğim ürün tertemiz özenli ulaştı şeker için de teşekkür ederim 🌸 Ayrı siparişte bir adet daha aldım ikisi de mükemmel 👏
MG
MG
27 Aralık 2022, Salı |
M**** G****
Ürün elime ulaştı, deterjan ile ilk temizliği yaptım yoğun bir deterjan tadı bıraktı iyice duruladığım halde. Sıcak tutma konusunda 3 saatlik deneyim için verimliydi diyebilirim. Starbucks termoslarına alışkin biri olarak ağızlık kısmı benim için yeni bir deneyim alışmam zaman alacak gibi görünüyor. Ürünün kapak kısmı çok fazla ısınıyor ayrıca basınçtan ötürü içeceğinizi ilk açışta kontrollü açmakta fayda var. Yanınızda taşıması keyifli bir ürün.
Onun haricinde ürün 2 adet büyük çizik ile geldi.
Kullanıcı bu ürünü Tektash satıcısından aldı.
RenkSiyah
IÖ
IÖ
17 Ekim 2020, Cumartesi |
ilker ö****
Aylardır bir termos bardak almak istiyordum. Evde 25 senelik bi stanley termos var. Sağlamdır diye bende stanley istedim ama 300 lira bi kerede vermek bi termosa çok geldi kenara hergün 2-3 lira bozukluk attım öyle aldım. İyiki acele edip başka marka almamışım. Bana gelen üründe hiçbir koku yoktu orjinalliğinden şüphem yok. Kalite akıyor üründen. Paketleme iyiydi bence baloncuklu bi zımbırtıya sarmışlardı. Böyle bir termos arıyorsanız hiç tereddüt etmeyin.
MK
MK
19 Ağustos 2021, Perşembe |
M**** K**
Ürün siparişten sonraki gün elimdeydi ve kargolama fotoğraftaki gibi çok sağlam yapılmış. Satıcının bu denli özen göstermesi çok güzel, bu kargoda zarar görme olasılığı yok. Hediye kahve içinde çok teşekkürler aldığı puanı fazlasıyla hak ediyor...
Kullanıcı bu ürünü bluelakehuntingoutdoor satıcısından aldı.
MC
MC
16 Ocak 2021, Cumartesi |
m**** c****
Cuma aldım, Cumartesi elime ulaştı. Satıcı öyle bir paket yapmış ki açmak için 5 dk uğraştım:).
Klavuzunu okumak istemeyenler için 5 madde yazıyorum;
1. Kullanmadan önce yıkayınız. Ancak klor ve bromin içermeyen deterjan ve ılık su ve yumuşak sünger ile.
2. İçerisine sıcak su koyup,içini ısıtmadan kahve yada çayınızı koymayın.
3. Süt ve süt benzeri sıvıları kullanmayın ki içerisinde bakteri oluşmasın.
4. Düğmesine dik pozisyonda iken basın, ilk basışta fıssss diye bir ses çıkabilir.
5. Bir de dışındaki metalik çember hizasına kadar doldurun ki hem sızmasın hem de sıcak kalsın uzun süre.
6. Plastik kokusu geçici.
Ben stanley in ürünlerini kullanıyorum uzun süredir, çok memnunum.
Bir uyarı: kafanıza dikerken yavaşça yudumlayın, yakabilir.
Kullanıcı bu ürünü KılıçAslan Ticaret satıcısından aldı.
RenkSiyah
AÇ
AÇ
15 Eylül 2022, Perşembe |
A**** Ç****
Ürün elime hızlı bir şekilde ulaştı . Zarar görmemesi için güzel paketlenmişti .
ŞK
ŞK
05 Temmuz 2022, Salı |
Ş**** K***
rengi çok güzel
Kullanıcı bu ürünü Enplus satıcısından aldı.