La Roche Posay Hyalu B5 Serum Hyalüronik Asit ve Vitamin B5 ile Nemlendirme ve Dolgunlastırma 30 ml Değerlendirmeleri
RD
RD
23 Nisan 2022, Cumartesi |
R**** D****
Serum güzel, tavsiye ederim.
EA
EA
26 Nisan 2022, Salı |
E**** A****
Mükemrl bir ürün, tester deneyip almıştım gerçekten gözle görülür ışıltı nem ve dolgunluk sağlıyor ayrıca yanında gönderdiğiniz hediye için de çok teşekkür ederim. Güvenilir bir satıcı ve ürün orjinaldir arkadaşlar, la roche müşteri hizmetlerini arayıp teyid edebilirsiniz ya da üts uugulaması üzerinden barkodunu okutabilirsiniz
Kullanıcı bu ürünü Cosmolog satıcısından aldı.
ZÇ
ZÇ
25 Eylül 2020, Cuma |
Z**** Ç*
Muhtesem
Bir-kac gün oldu geldiği.. cildim alerjik hassas ve kızarık.. kırışık karşıtı ürünler cildimi daha da kızartıyordu.. hep böyle bir urun arıyordum.. sürer sürmez cilt emiyor ve yumuşacik yapiyor,birkac gunde bile parlaklik dolgunluk ve cizgilerde azalma sagladi,inanilmaz bir urun.. cildi benim gibi olanlar için ise yarar diye hemen yorum yapmak istedim, sanirim yeni ürünlerden bilsem çoktan kullanırdım.. boyutları çok küçük ama biraz damlatmayla bile çok yayılıyor. Önceden gorseydim keşke bu ürünü, yüzüme dokunmadı alerji yapmadı çok mutluyum .bir-kac günle böyleyse aylar sonrasını çok merak ediyorum.hassas kuru kızarmaya meyilli ciltler şiddetle tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü Dermokozmetika satıcısından aldı.
EB
EB
09 Şubat 2022, Çarşamba |
E** B****
Başlarda mucizevi etkiler beklemeyin ve lütfen doğru kullanım sağlayın. Aynı hataya ben de düşmüştüm. Kuru cilde değil de, yüzünüzü yıkadıktan sonra peçete ile kurulamadan uygulayınız. (Cildinizin suyu hapsetmesi için) Ya da termal su kullanıyorsanız hemen ardından kullanabilirsiniz. Çok daha güzel sonuçlar aldım böyle kullandıktan sonra.
Kullanıcı bu ürünü DERMOJET satıcısından aldı.
EK
EK
20 Ocak, Cum |
E**** K****
İnce çizgilerim için aldım deneyip güncelleneceğim,markanın effaclar temizleme jelini ve kremini kullanıyorum bayandır çok memnunum.serumda çok iyi görünüyor.fiyatı da diğer yerlere göre uygundu teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü NURCOSMETİC satıcısından aldı.
MO
MO
09 Kasım 2022, Çarşamba |
M**** o****
İyi günler.Ürünlerinizi çok beğenerek kullanıyorum.Yıllardır La Roche Posay ın ürünlerini tercih ediyorum.4 adet ürün sipariş ettim.1000 tlden fazla tuttu.Küçükte olsa bir hediye bekiyordum((( Siparişim sorunsuz elime geçti.Hızlı kargo için teşekkürler🙏🏻
ZY
ZY
23 Nisan 2022, Cumartesi |
z**** y****
Farklı markalarda hyalu B5 kullandım ama bunun gibisini görmedim 2. Şişem ve yoğunluğu DHA fazla ve cildime bu cok iyi geldi cok kuru ve egzemaya yatkın bir cildim var sürünce yumuşacık okuluyor heleki kokusu şahane evet pahalı ama 3-4 ay gidiyor
Kullanıcı bu ürünü Reçete satıcısından aldı.
SÖ
SÖ
06 Ağustos 2022, Cumartesi |
Sümeyye Ö****
Ürünü henüz denemedim ama hem çok koruyucu paketlenişi , hem de gönderdikleri hediye ile gösterdikleri özen için çok teşekkür ederimmmmmmm
Kullanıcı bu ürünü ÜNALPERAKENDE satıcısından aldı.
ID
ID
07 Ocak, Cts |
I*** D****
Küçük hediyeniz icin cok teşekkürler. Cok hızlı geldi
Kullanıcı bu ürünü DERMOJET satıcısından aldı.
DÜ
DÜ
18 Eylül 2020, Cuma |
D**** Ü****
Muhteşem bir serum, bir yıldır kullanıyorum..Temizlenmiş cildime akşamları kullanıyorum, nemlendirmesi harika ayrıca göz çevresi icin de ćok uygun..Bu markanın birćok ürününü kullandım hepsi ćok başarılı ama bu serum müthiş..54 yaşındayım gece kremi kullanmadan bu ürün tek baßına yetiyor..Kusursuz paketleme ićin mağazaya teşekkür ederim..Harikasınız...