La Roche-Posay Effaclar Yağlı Ciltler Için Gözenek Sıkılaştırma Seti Değerlendirmeleri
EA
EA
08 Kasım 2022, Salı |
E*** A****
Ürün orijinal, üts kaydı var ve skt 08’25, bu satıcıdan güvenle alabilirsiniz, yanındaki jelin skt 11’24. Hızlı ve özenli paketleme ile sağlam bir şekilde elime ulaştı. Serinin diğer ürünleriyle birlikte sürekli kullanıyorum ama her gün değil ve genelde t bölgesine daha çok kullanıyorum, çünkü çok sık kullanımda çene çizgisi bölgemde sivilce ve yanaklarda kuruluk/soyulma yapabiliyor. Eskiye göre gözeneklerim daha az belirgin ama sadece bu tonik sayesinde mi bilemem..
BA
BA
18 Haziran 2022, Cumartesi |
B**** A****
Ürün minicik baya bir ufak ama 50 ml böyle olur zaten yanında hediye göndermemişler biraz üzüldüm ama sorunsuz geldi. Patlamamış dökülmemiş teşekkürler
GO
GO
24 Haziran 2022, Cuma |
G**** O***
Yağlı karma sivilceli bir cildim var, bu zamana kadar çok ürün denedim, fakat iyi gelen tek ürün bunlar oldu, yüz yıkama jeli, toniği ve nemlendirici kremlerini aynı anda kullanıyorum , sivilcelerim yok denecek kadar azaldı
TS
TS
04 Ağustos 2022, Perşembe |
T**** S****
Ürünün kalitesi tartışılmaz siparişi verdiğimin ertesi günü geldi kargo hızlıydı teşekkürler 😬
VB
VB
11 Mayıs 2022, Çarşamba |
v**** b****
'la roche ürünlerinden çok memnunum.bu ürünü ilk kez kullanıcam.umarım gözenekler küçülür.
BB
BB
11 Mayıs 2022, Çarşamba |
B**** B****
Zaten La Rochenin çoğu ürününü kullanıyorum hepsi çok güzel fakat toniğin boyu beklediğimden küçük geldi.
HI
HI
30 Kasım 2022, Çarşamba |
H**** I****
Ürünü üts den sorgulattım. Orjinal görünüyor. Kargo paketleme gayet iyiydi. Ürünü kullanınca da yorumumu güncellerim. Teşekkürler cosmolog ve hepsiburada 👍
YT
YT
04 Ocak, Çar |
Y**** T***
Karma kuruya dönük cildim var. Gözeneklerim küçüldu lekelerim hafufledi ve sivilce çıkarmadı. Fiyat performans iyi.
HY
HY
19 Kasım 2021, Cuma |
H**** Y****
Sorgulattım orijinal ürün. Aylardır La roche un yüz temizleyici jelini ve effacler duo nemlendiricisini kullanıyorum yağlı bir cildim var yağ bezeciklerine benzeyen beyaz nokta gibi şeyler yüzünden roaccutane tedavisi gördüm. La roche un güneş kremini sürüyorum yüzüme sadece. Onun dışında ten makyaj ürünü kullanmıyorum. Ve jel ile sabah akşam temizleyip yine aynı marka ürünle nemlendiriyorum. Effacler dua leke karşıtı gibi hafifletiyor gibi birşey diyor ama faydasını göremedim açıkçası. Sadece nemlendiriyor fiyatı da çok pahalı. Ben bu kadar yazdım ancak henüz etkisini netleştirecek kadar toniği kullanmadım. La roche ürünlerinden genel olarak çok memnunum ve bu satıcının da hızlı kargolaması ve üts den sorgulattığımda orijinal olduğunu görmem 5 yıldız vermemi sağladı.
NA
NA
14 Ekim 2022, Cuma |
N**** A****
Temizleme Jeli o kullaniyordum.simdi toniği ile beraber aldım.uygun fiyata geldi.