Vernel Max Şakayık & Beyaz Çay Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı 1440ml, 60 Yıkama Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (3829)
Fotoğraflı değerlendirmeler (13)
YS
YS
13 Aralık 2020, Pazar |
Y**** S** - Mersin
Zaten kullandığım bir ürün çok daha ucuza aldım teşekkür ederim hepsi burada

SE
SE
09 Aralık 2020, Çarşamba |
S********* E**** - İzmir
İnanın kamera şakası gibi Dün akşam saatlerinde sipariş verdim. Saat11:30 da elime ulaştı. Paketleme ise muhteşemdi. Hepsiburada ya ve emeği geçenlere Şükranlarımı sunuyorum

SK
SK
25 Kasım 2020, Çarşamba |
s****** k****** (30) - Kayseri
Harika hepsijetle ertesi gün geldi çok güzel paketlenmiş şişme poşet .koksuu da güzel fiyat da çok uygundu 4 tane aldım

FO
FO
01 Aralık 2020, Salı |
F**** O**** - Ankara
Kokusuna bayıldım 2. Siparişim 4 tane oldu hem hızlı hem özenle hazırlanmış teşekkürler

EU
EU
20 Ekim 2020, Salı |
E*** U***** - İstanbul
Hizli teslimat ozenli kargo 10 yıldız

07 Ocak, Per |
Neslihan K****** - Mersin
Yumuşacık ve süper kokuyor.

24 Kasım 2020, Salı |
e****** a*** (41) - Amasya
Hepsijet kargoya tesekkurler. Hizli ve guvenilir hizmet..

OM
OM
25 Kasım 2020, Çarşamba |
O*** M**** (33) - Bayburt
Konsantre olması çok hoş kokusukuda seviyoruz

LE
LE
29 Kasım 2020, Pazar |
levent e**** - Kocaeli
Ürünü teslim aldım teşekkür ederim
Kargo hızlı ve özenli

SÖ
SÖ
03 Aralık 2020, Perşembe |
S***** Ö*** (43) - Antalya
Çok güzel bir şekilde paketlenmiş kokusuda çok güzel

SB

LC
LC
21 Ocak, Per |
L**** C******** (22) - Mersin
Ürün güzel paketlenmiş şekilde çok hızlı ulaştı 60 yıkamalık olan 1440 ml büyük şişe olan yumuşatıcılardan indirimde 9.90 gibi bir fiyata satılıyor kokusu herkese göre değişir bu biraz şekerli kokuyor ama şişeden kokladığınızda tüm yumuşutacılarda koku ağır gelebilir yıkandığında kumaşta hiç ağır bir koku bırakmıyor bu fiyata harika indirime girdiğinde tekrar alacağım
FK
FK
18 Ağustos 2020, Salı |
F**** k****** - İzmir
Kokusunu bilmeyenler için şöyle söyliyim kokusu şeker gibi kokuyor çok tatlı bi koku eritilmiş şeker gibi bu şekilde Bu arada kokusunu etkili bir şekilde görmek istiyorsanız makinanız suyu boşalttığında dökün deterjanın yarısı suyla karışıp gitmiyor birde hepsi jete teşekkür ediyorum
DÖ
DÖ
24 Ocak, Paz |
d**** ö****** (8) - İzmir
Bu kadar uyguna alacağımı bilmiyordum... Acaba mı dedim ama konsantre olması ve kargonun seri gelmesi beni mest etti. Tercihimi artık bu yumuşatıcı ile değerlendireceğim. Perdeleri yıkadım ve astım bu kadar güzel ve ferah kokacağını bilmiyordum. Sanırım her hafta yıkayacağım 😂 kesinlikle deneyin
NÇ
NÇ
05 Aralık 2020, Cumartesi |
N***** Ç** - İzmir
4 aralıkta siparis verdim, 24 saat geçmeden kargom elime ulaştı. Vernelin bu yumusaticisini daha once kullanmamistim. Fiyati uygun diye aldim ama kokusuna bayildim. Paketleme de gayet iyiydi. Kapagini bantlamislar, once poşete sonra koliye koymuşlar. Pandemi dolayisi ile asansöre bıraktılar ben yukarıdan aldim. Tesekkurler hepsiburada.com
07 Aralık 2020, Pazartesi |
E**** A**** (38) - İstanbul
İnternetten sıvı ürünler alırken korkum ürünün akıp ziyan olması. Zira buradan da alırken aynı korkuyu yaşadım. Ama Hepsiburada ürünü göndermeden önce çok pratik şekilde kapak kısmını güzelce bantlamıştı. Ürün sapasağlam ve ucuz şekilde elime ulaştı. Satıcı Hepsiburada ise tekrar alırım..
AB
AB
05 Aralık 2020, Cumartesi |
Atakan B**** - İzmir
Kargo süper...hepsi jet çok hızlı BRAVO...akşam sipariş geçtik sabah 11-12 gibi geldi...ürüne gelince ambalaj çok iyi kapağı bantlanmis poşet içerisinde kalın karton kutuya konmuş... BRAVO...koku muhteşem fiyat çok uygun ... iyiki varsin hepsi burada tsk ederiz tüm çalışanlarınıza emeği geçenlere 👏
AG
AG
28 Kasım 2020, Cumartesi |
a******* g******* (47) - Tekirdağ
Bildiğimiz Vernel kalitesi. Efsane indirimde gerçekten efsane fiyata aldım. Nerdeyse yarı fiyattı. Daha ne olsun. Kokusu kişiye göre değişir. Kimi beğenir kimi beğenmez. Benim için kokusu çok önemli değil. Sonuçta çiçek kokusu. Paketleme de gayet güzeldi. Akmasın diye her bir şişe sızdırmaz poşetle kaplanmıştı.
22 Ocak, Cum |
n****** k***** (24) - Sivas
Kokusu harika ve uzun süre kalıcı kesinlikle tavsiye ediyorum paketleme çok özenliydi ancak çok daha uygun fiyatlı almıştım daha fazla almadığım için pişmanım
EB
EB
17 Ocak, Paz |
E*** B**** - Muğla
İndirim dolayısıyla aldım ama cidden parfüm etkiliymiş. Fresh bir kokusu var ve 1kapak kullanmama rağmen epey kalıcı. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.