Kraft Leon Travel Sistem Bebek Arabası - Kırmızı Değerlendirmeleri
EB
EB
04 Mayıs 2019, Cumartesi |
elçin b***
Katlandığında büyük ve ağır ancak parçaları çok çok hafif zaten arabaya koymak için önce çocuğu koltuğa yerleştirmek gerektiğinden ağır olan kısmı bagaja yerleştirmek zor olmuyor. Parçalar yani ana kucağı ve port bebe çıkınca çerçeve kalıyor ve ortasına malzeme konabiliyor bagajda o kadar da sıkıntı yaratmıyor. Sadece 3-4 yaştan sonra asla kullanılmaz 4,5 yaşında oğlum var tatile gittiğimizde bebek arabası kullanıyoruz akşam dışarı çıkmak istediğimizde uyuması için. Bu arabaya yalnızca denemek için oturttum rahat edemedi küçük geldi. Port bebeden oluşmayan klasik bebek arabasında hala uyuyabiliyor. Bilginize
Kullanıcı bu ürünü atta bebek satıcısından aldı.
RenkGri
OA
OA
12 Haziran 2018, Salı |
Osman A****
Ürünü çok araştırma yaparak seçtim. Ürün fiyatının hakkını veriyor. Görsel olarak resimlerden daha güzel bir görüntüsü var. Hızlı kargo yapıldı ve sağlam bir şekilde ulaştı. Satıcıya teşekkür ederim.
Kullanıcı bu ürünü SirinBabyKids satıcısından aldı.
RenkGri
SG
SG
29 Mayıs 2020, Cuma |
s**** g****
9 aylık bebeklerime iki tane aldık kullanıyoruz , gayet kullanışlı ve güvenli. Evet cok büyük ama travel sistemler hep büyük oluyor , tekerleri sökülünce bagaja gayet rahat sığıyorlar. Önceden başka bir markanın ikiz bebek icin arabasını aldım pusetleri o kadar ağırdı ki bebekler olmadan bile kaldırmak zordu . Puseti hafif , kullanımı kolay kapanışını ilk seferde çözemedik meğer cok basitmiş . Alacak olanlara hayırlı olsun
SA
SA
02 Ekim 2020, Cuma |
S**** A****
Görselde ki gibi kullanışlı ve güzel.
Kullanıcı bu ürünü AYDEMİRTOYS satıcısından aldı.
01 Haziran 2020, Pazartesi |
T**** C**
Sorunsuz teslim aldık, fiyatı mağazalar göre çok iyi memnun kaldığımız bir alışveriş oldu
Kullanıcı bu ürünü cocukicinhersey satıcısından aldı.
MD
MD
07 Haziran 2019, Cuma |
m**** d****
Ticarette aksilikler olabilir, satıcıdan ya da üreticiden kaynaklı olabilir. Ancak aksilikler karşısında satıcının sergileyeceği davranış ve sizi mağdur etmeden sorunu çözebilmesi. Aldığım ürün kaliteli ve beklediğim gibiydi, artık kullanınca kullanışlılığını göreceğim. Yorum yapma gereği duydum, çünkü alış-verişten memnun kaldım. Hem piyasadaki en kaliteli ürün hem de fiyat olarak en uygunu. Teşekkürler...
Kullanıcı bu ürünü Merve Bebe satıcısından aldı.
YÜ
YÜ
29 Ocak 2020, Çarşamba |
yasin ü***
C.tesi sipariş verdim. Pazartesi kargoya verildi ve sali günü teslim aldım. Ürün çok kaliteli herhangi bir sorun yok fiyatıda diğer ürünlerle kıyasladığımda çok çok iyi.
EC
EC
28 Ekim 2019, Pazartesi |
E*** C****
Çok hantal hiçbir yere sığmıyor bu kocamanlığa rağmen puseti çok küçük çok dar
Kullanıcı bu ürünü minicity satıcısından aldı.
29 Mayıs 2020, Cuma |
T**** C**
Katlandığında 90x60 boyutunda oluyor. Küçük otomobiller için ideal
Kullanıcı bu ürünü cocukicinhersey satıcısından aldı.
NT
NT
04 Aralık 2019, Çarşamba |
N**** T****
Kullanmaya başlamadık ama kesinlikle muhteşem kaliteli bi ürün paketleme çok iyi kargo hızlı umarım kullanınca da memnun kalırız