Philips Avent Natural PP Yenidoğan Hediye Seti SCD301/01 Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (300)
Fotoğraflı değerlendirmeler (7)
DB
DB
14 Haziran 2019, Cuma |
DOĞAN B**** - İstanbul
Kargo uçarak geldi kaçarak geldi demeyeceğim. Bu yorumları okuma amacı ürünü tanımak olanlara derman olacağım. Ürün kutu şeklinde set olarak geliyor. İçinden 2 adet 260ml biberon, 2 adet 125ml biberon, 1 adet şeffaf renk kapaklı emzik ve 1 adet temizleme fırçası çıkıyor. Büyük biberonlar 2 delikli yani 2 numara, küçük biberonlar ise 1 delikli yani 1 numara ama istediginiz biberon başlığını diğerine takabilirsiniz sorun yok. Biberonlari önceki çocukta kullandigimiz için kalitesini zaten biliyoruz kimsenin endişesi olmasın. Emziğini de çok beğendik ekstra emzik almaya da gerek yok. Umarım faydalı olabilmişimdir.
CD
CD
20 Nisan 2020, Pazartesi |
c**** d**** - Ankara
Philips Avent kalitesini anlatmaya herek yok kargo şirketinin yavaşlığından biraz geç geldi ama problem değil eksiksiz ve özenli bir şekilde teslim edildi 2 adet büyük 2 adet küçük 1 ve 2 numara olarak toplam 4 biberon bir adet yenidoğan uyumlu eksik ve biberon temizleme fırçası mevcut teşekkürler.

KK
KK
koray k***** (48) - Antalya
Cok memnun kaldik hem hazir mama hem de annenin sagilan sutunu rahatlikla emiyor bebegimiz hic yabancilamadi

TT
TT
15 Ocak, Cum |
T******* T** (26) - İstanbul
Gayet güzel ve özenli bir şekilde paketlenmiş olarak geldi

NŞ
NŞ
23 Nisan 2020, Perşembe |
Nurgül Ş**** (25) - Çanakkale
24 saatte elimdeydi araştırmalarım sonucu almaya karar verdik iyi ki de almışız teşekkürler

MG
MG
10 Ekim 2018, Çarşamba |
MURAT G***** (47)
Bu ürünü biberonun anne ve bebek için ne kadar önemli olduğunu düşündüğüm için uzun araştırmalar sonucu aldım.Ürünün en önemli ve rakipleri arasında öne çıkaran özelliği emziği üzerinde bulunan altlı üstlü 2 adet subabının olması. Bu subaplar bebek emerken bebeğin ağzına hava kaçmasını engelleyerek midesinde kolik denilen gaz oluşmasını engelleyerek bebeğin çok rahat bir şekilde beslenmesini sağlamak.Zaten bu özelliğinden dolayı bebek doktorlarının da önerdiği biberon olma özelliği taşıyor.Ürün 1.sınıf plastikten yapıldığı için güven veriyor.Cam biberonlar gibide çabucak kırılmasını önlüyor. Biberon İngiltere de üretilmiş.Set içinden çıkan emzik yenidoğan bebekler için kurtarıcı niteliğinde.İlk aylarda kullanılacak 2 adet küçük,ilerleyen aylarda kullanılacak 2 adet büyük biberondan oluşuyor.Birine su diğerine mama koymanız için ideal.Ayrıca set içinden biberonların temizlenmesi için temizleme fırçası çıkıyor.Kısaca bebeğinin beslenmesini gerçekten önemseyen anne ve babalar ilk tercihi olması gerekir diye düşünüyorum.
Hacim260 ml
BK
BK
05 Ekim 2020, Pazartesi |
B****** K***** (23) - Muğla
Harika bir urun bu fiyata bu kalite kaçmaz denecek kadar ıyi..

MY
MY
m**** y**** (30) - Gaziantep
Üç aydır kullanıyoruz, yıkaması ve birleştirmesi kolay, yüksek ısıya dayanıklı, hafif, akıtma yapmıyor. Oğlum doğduğundan beri bundan başkasını almadı. Lansinoh’ta süt sağıp Avent’e koyup veriyorum, onu kabul etmiyor diye. Küçük boylar 5 oz yapılabilirmiş diğer markalardaki gibi, 150 cc alan obur çocukların başı kel mi? Bir de yenidoğan seti olarak satılıp iki adedini iki numara olması yerine dört adet bir numara olması daha kullanışlı olurdu, 50-60 TL gibi bir şey ödeyerek 2’li bir numara almak zorunda kalmazdık
HE
HE
01 Temmuz 2020, Çarşamba |
hakan e**** - Ankara
Hızlı ve sağlam teslimat için teşekkürler.

TŞ
TŞ
08 Ağustos 2020, Cumartesi |
T**** Ş** (35) - Kırıkkale
Fırçasından emziğine kadar kullanacağınız ve memnun kalacağınız bir ürün. Göğüs pompaları ve steril makinasıyla tam uyumlu. Plastik olduğunu kafanıza takmayın, cam biberonlar ısı farklarından çatlayabiliyor yada düşüp kırılabiliyor. Bu biberonlar zararlı kimyasal içermediğinden sağlık açısından sorun olmuyor. Emzikleri biberona bağlayan halkadan çıkarıp yıkamaya ve tekrar güzelce yerine yerleştirip kapatmaya özen gösterirseniz hiçbir sorun yaratmıyor. Plastiğin cama bir avantajıda steril makinası kullanıyorsanız çıkartırken cam biberonlar elinizi yakıyor ancak plastikler bunu yapmıyor.
ŞS
ŞS
19 Ocak, Sal |
Ş***** S*** (25) - İzmir
Ürünler çok güzel çok kaliteli istediğim gibi. Çok memnun kaldım. Çok dayanıklı ve bebeğim için çok uygun. Tereddüt etmeden güvenerek alabilirsiniz teşekkürler hepsi burada. :)
TÜ
TÜ
11 Temmuz 2020, Cumartesi |
T***** Ü*** (37) - Ankara
Çok güzel ve kaliteli bir set. Biberonların ergonomik yapısı çok iyi. Ele iyi oturuyor. Önce plastik olduğu için bir önyargım vardı ancak evdeki diğer cam biberonlara göre kalitesini farkettirdi.
Sadece emzik ile ilgili bir eleştirim olacak. Emzik tamamen şeffaf olduğu için çok rahat gözden kayboluyor. Emziği en son koyduğun yeri hatırlamazsan bulmak işkence. Hiçbir şekilde gözükmüyor.
TE
TE
25 Ekim 2020, Pazar |
TUĞRUL DENİZ E**** (36) - Ankara
Urun çok güzel, henüz kullanmaya başlamadık ama bence yeni dogan için mükemmel bir set, fiyatı çok iyi geldi şimdi ise çok yükseldi, biz tavsiye ediyoruz alacaklar hiç düşünmeden alabilir
UŞ
UŞ
unzile fatma Ş***** (4) - Bursa
Biberonlar güzel fakat bebeğim kolik olduğundan içerisindeki baloncuklar daha da gaz yapıyordu o yüzden fazla kullanamadık antikolik biberon aldık emzik yenidoğan için biraz büyük fırçası mükemmel
MÖ
MÖ
23 Ekim 2020, Cuma |
M**** Ö****** (26) - Mersin
Cam mı plastik mi diye uzun süre kararsız kalmıştım fakat avent plastik başka bir şeymiş gerçekten kalitesi muhteşem güvenle kullanacağım
PŞ
PŞ
16 Aralık 2020, Çarşamba |
p**** ş****** (32) - İstanbul
Urun kutusu acilmis geldi fakat urunler saglam paketleme kotu belkide o yuzden uyguna aldim. Marka zaten tartisilmaz kaliteli.
BÇ
BÇ
20 Ocak, Çar |
B**** Ç********* - Kırıkkale
Henüz kullanmadım ama tavsiye edenler 1000 geçince almak kaçınılmazdı :)
SD
SD
02 Şubat, Sal |
S**** D** (29) - Gaziantep
Beş yıldız veriyorum çünkü olumsuz bir yanını görmedik çok güzel bir set hemde ekonomik düşünen herkese tavsiye ederim
EY
EY
28 Şubat, Paz |
e********* y***** (30) - Samsun
Çok güzel bir set kesinlikle. Ama çocugunuzun biberon emdiğinden emin olun öyle alın. Benimki evde yatıyor. Kalite vs tartışılmaz
ZA
ZA
06 Ekim 2020, Salı |
Z****** A******* - İstanbul
Severek aldım severek kullanıyoruz ikizlerimle kim almak isterse gönül rahatlığıyla alın hiç pişman olmazsınız plastik olması daha iyi çabuk kırılma derdi de olmuyo