Bebedor Silikon Biberon&kaşık 120 ml - 7509 Değerlendirmeleri
TY
TY
15 Eylül 2021, Çarşamba |
T**** Y****
Almak isteyenler icin fotograf biraktim.
Indirimden aldim ama pahali genel olarak.
Mama kasigindan daha cukurlu bi yapisi var bu da zorluyor biraz,belki alisilir buna zamanla.
Biberonda mama azalinca bitmis ketcap kutusu gibi ses cikariyor 😅
MY
MY
19 Şubat, Paz |
M**** y****
Kullanıcı bu ürünü Kırmızıbeyazz satıcısından aldı.
YT
YT
15 Ağustos 2021, Pazar |
Yasemin T****
Beklediğimden kaliteli çıktı. Hem yumuşak hem akıtmıyor. Ben suyla deneme yaptım ilk etapta. Hızlı sıkınca hızlı akıyor kaşıktan taşıyor. Ama normal bir şekilde küçük dokunuşlarla küçük küçük bırakıyor. Kaşık ucu silikon yumuşak incitmeyecek cinsten. Çok katı birşey kullanmadım su kıvamında sulu gıdalar için kullanıyorum. Bebeğim kaşıkla yemeyi seviyor diye aldım. Paketleme sıfırdır. Kutuya koyup yollamışlar. Çok şükür hasarsız geldi bu kutuya rağmen.
01 Şubat, Çar |
N**** Y****
Ürün çok tatlı henüz kullanmadım ama kaliteli bir ürün.
Kullanıcı bu ürünü Kırmızıbeyazz satıcısından aldı.
19 Eylül 2021, Pazar |
n**** y****
Kaşık biberonlara göre çok güzel. Üzerinde 6ay+ yazıyor ancak ben yenidoğanda (gerekli olursa) kullanmayı planlıyorum. Normal biberonlardan cok daha sağlıklı, meme reddi yapmıyor kaşık biberonlar. Silikonu güzel yumuşak. İçinde ekstra bir kapak var çantaya koyacagınız zaman dökülmesini engelleyen. Uç kısmındaki delik birazcık daha dar olsa daha iyi olurmuş. Suyla denedim sıkmadan da az da olsa geliyor çok sorun olmaz . Kalitesini çok beğendim, kullanışlı olacagına inanıyorum.
Kullanıcı bu ürünü FARMAUCUZ satıcısından aldı.
KA
KA
24 Şubat 2022, Perşembe |
K**** A****
Gerçekten kaliteli malzemelerden yapılmış. Kaşık biberon olarak bence en iyisi. Başka bi marka saha aldım ama kullanmak içimden gelmedi, dikdörtgen gibi bi kaşığı vardı, anatomik değildi.
Bu ürünün kaşığı çok güzel, biberonun ucu yumuşak silikon, ucu normal emzik ucu silikonu. Çok kaliteli ve güzel, kapağı aslında bir ölçek gibi tasarlanmış ölçüleri var. Biberon üzerinde de ölçüler var. Akmasın diye iç kapağı var. Biberondan kaşığa sıvı akışı kontrol edilebilen bir delikten yapılıyor yani biberondan kaşığa şangır şangır mama/süt akmıyor, sizin vereceğiniz eğime göre, biberonu sıkmanıza göre ayarlanıyor. Kontrol sizde. Biberon altındaki vantuzu sayesinde zemine sabitlemiyor ve devrilmiyor. Steril edilebiliyor. Satıcı güzelce paketlememişti o ayrı. Etrafını sarmış kutunun ama altını üstünü sarmamış, malzemeden kısmış tembelliğine gelmiş, biberon kutusunun altı üstü açılmıştı, kargo poşeti içinde ezilmişti kutu. Malzemeden kısmayıp güzelce her kenarını patpata sarsa daha iyi olur bunlar bebek ürünleri ve pandemide hijyene önem veriyoruz.
Kullanıcı bu ürünü collectiveshop satıcısından aldı.
SK
SK
05 Temmuz 2022, Salı |
S**** K***
Ürünün kutulama olmadığı söylenmiş fakat bence güzel muhafaza edilmiş. Bilginize.
Kullanıcı bu ürünü saglikkapsulu satıcısından aldı.
PÇ
PÇ
19 Mart 2022, Cumartesi |
P**** Ç****
Ürün gayet güzel yanında hediye kahve de göndermişler çok tşk ederim 😊
Kullanıcı bu ürünü collectiveshop satıcısından aldı.
SD
SD
15 Mart 2022, Salı |
S*** D****
Pratik özellikle seyahatlerde çok işe yarar. Kaşığın deliği biraz dar ama iş görür. Satıcıya hediyesi için teşekkür ederim.
Kullanıcı bu ürünü collective shop satıcısından aldı.
NS
NS
02 Ekim 2022, Pazar |
N**** S****
Harika bir ürün. Hem biberon hem kaşık. 40 gunluk bebegim var ve disari cikmak zorunda kaldigimda sutumu sagip birakiyorum. Rahatlikla iciyor bebegim de.
Kullanıcı bu ürünü saglikkapsulu satıcısından aldı.