Elfobaby Taşıtlar Sevimli Dostlar - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200 (Taşıma Çantası Hediyeli) Değerlendirmeleri
ZK
ZK
17 Ocak, Çar |
z****
Çok güzel çok begendim kaliteside güzel oğlum çok begendi bi de şu var sıcacık tutuyor üzerinde durunca temizliğide oldukça uygun içine emmiyor
MÇ
MÇ
02 Mayıs 2023, Salı |
M*** ç****
Ürün kendi çantasında gönderilmiş haliylr dışı pislik içindeydi bebek ürünü bu biraz daha özenli olmanız lazım. Paket yapmak o kadar zor olmasa gerek ürünün fiyatı sonuçta az değil. Halı kısmına gelirsek baya büyük ve güzel alabilirsiniZ.
SÇ
SÇ
24 Nisan 2023, Pazartesi |
S*** Ç****
Ürün oldukça hafif bayağı hafif. Renkleri canlı taşıma çantası olması güzel çift taraflı kullanımı var. Üzerinde kabartma şeklinde alfabe yazılmış Bu da güzel düşünülmüş. Kaymaz bir ürün değil ama kabartmalar kaymayı azaltıyor. Bebeğim daha yürümediği için şu an kayıp kaymayacağını bilemiyorum. Kalınlığı da güzel resim olarak ekledim serçe parmak kalınlığında
GK
BS
BS
08 Temmuz 2023, Cumartesi |
B**** S****
Bayıldım çok güzel ikizlerim için aldım henüz kullanmak için küçükler çok işe yarar bir ürün olduğunu düşünüyorum. Yüzeyi hassas sert darbelerle çabuk yırtılabilir ama yinede kurtarıcı. Kışın yerdeki soğukluğu kesebilecek ürün. Boyutu oldukça büyük. Hediye içinde teşekkür ederim.
CT
CT
02 Haziran, Paz |
C**** T****
Yorumum gözüksün diye 5 yıldız veriyorum. Ürünü aldıktan 1 hafta sonra 7 aylık bebeğim üzerinde emeklemeye çalışırken açılmalar oldu buna istinaden satıcıya yazdım mesajıma dönüş dahi yapılmadı. Satıcı alınan ürünle ilgilenmedi. Ürünü de 1 aydır kullanıyorum açılmalar gittikçe artıyor. Öyle hor kullanan birisi de değiliz 7 aylık bebeğin parmak baskısı ne kadar kuvvetli olabilir ki hemen bu derece açılmalar oluyor, açılan yerleri bebeğim koparmaya çalıştığı için tek yüzünü kullanabiliyorum. Hiç memnun kalmadım, kesinlikle tavsiye etmem 👎👎👎👎👎
DG
DG
30 Kasım 2023, Perşembe |
D**** G****
Görseldeki gibi geldi. Gerçekten soğuk geçirmiyor. Materyal çok iyi. Çok memnunum. Baya büyük bu arada ve hediye hışırtılı kitap için teşekkür ederiz. 🤩
Ebatlar150 x 200 x 1,5 cm
BÜ
BÜ
12 Mayıs 2023, Cuma |
b**** ü***
Çokkk beğendim oyun Matı oturma odamın halısı büyüklüğünde gayet yeterli satıcı yanında sayılar hışırtılı kitapçığı hediye göndermiş ince düşüncesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim bilerek dokulu mat aldım bebeğim emeklerken kaymasın diye iyi ki de dokulu aldım hiç rahatsız etmedi aksine destekledi
HP
HP
21 Ağustos 2023, Pazartesi |
H**** P****
Güvenle alabilirsnz tavsiye ediyrm hem çocuk oynarken sert yere düşmez hem su gecirmez bir oyun halısı bide yumuşak... her kücük çocouklu eve lazm 😁