Heyner Multirelax Aero Fıx 9-36 kg Isofix Oto Koltuğu Değerlendirmeleri
SA
SA
08 Mart, Çar |
s*** a****
Hizli bir sekilde elime ulasti. Kolruk fotograflarda da goruldugu gibi gayet guzel duruyor. Takili oldugu foto tam yatik oldugu konumda. Ufakligin kafasi dusmeyecek kadar yeterli. Evde de kisa da olsa bir oturma denemesi yaptik, anormal bir durum gormedik ve huysuzluk yasamadi. Top tethere baglanti ve sonrasinda gerdirme de kolaydi. Isofix baglantisi gayet kolaydi, koltugun yaninda fotoda da goruldugu gibi sari renkli isofix baglanti yardimcilari da geliyor. Koltugu cikarmak da bir o kadar kolay oldu. Memnuniyet ve sorun yasayip yasamadigimla alakali olarak arayan hanimefendi kemerle de ekstra baglandigini ama isofixin yeterli olacagini soylemisti. Isofixe baglayip itekleyip sabitleyince kendisine katildigimi belirtmek isterim. Deyim yerindeyse milim kipirdamiyor. Kumas hissiyatini da begendim. Kemer sikilastirma tusununda kapali olmasi iyi dusunulmus. 5 noktali kemer bolumunun kilit tirnaklari metal. Recaro gormustum yari plastik yari metaldi diye hatirliyorum. Uzun yolculuk deneyimimiz olmadi ama su an icin sikinti yok.
RA
RA
29 Ocak, Paz |
R**** A****
Ürün kaliteli çok beğendim.kargoda çok hızlıydı..İkizlerim var denemek için bir tane sipariş verdim ve gayet memnun kaldım ikinciyede sipariş oluşturdum inş ondada sıkıntı yaşamam.
MS
MS
13 Şubat, Pts |
M**** S****
Isofixlere takilam yerlerler hareketli oldugu icin bazen takmak zor.Bence bu tarz koltuklar yerine daha buyuk olan o alt takma yerleri sabit ürünleri tercih etmek mantikli.ikinci cocuk kucuk diye bundan aldik ama ben eski koltugumuzdan daha cok memnunum.Ayrica alcak bir koltuk.
UA
UA
13 Ocak, Cum |
U*** A****
Kalite olarak çok iyi fakat küçük çocuklar için klostrofobik etki yapabilir. Keşke yüksekliği biraz daha fazla olsaymış.
SD
SD
02 Temmuz 2022, Cumartesi |
serkan d****
ürün ok kaliteli ve sağlam.koltuğu yatıran düğme kargo yüzüden kırık geldi firma hızlı bir şekilde yenisi gönderdi
MÇ
MÇ
25 Nisan 2022, Pazartesi |
Mustafa Ç****
Kaliteli, malzeme iyi, kullanımı pratik ve kolay, yatma acısı konusunda daha fazla olabilirdi diye düşünüyorum
ME
ME