Mega Oyuncak Spiderman Örümcek Adam Kostümü Orjinal 4-6 Yaş Değerlendirmeleri
SI
SI
01 Nisan 2021, Perşembe |
S**** I***
Tereddütsüz alabilirsiniz ben Yeğenime hediye aldım kıyafet çok güzel ama maske resimdeki gibi gelmedi farklı bir maske göndermişler oda çok basit ve kalitesiz biraz daha iyisini yapabilirler
Kullanıcı bu ürünü elber satıcısından aldı.
HU
HU
14 Ekim 2021, Perşembe |
H**** U****
Hemen elime ulaştı fakat fotograftakinden farklı bir maske geldi keçeden yapılmış sürekli kafasından cıkıyor onun dışında kostüm gayet güzel
Kullanıcı bu ürünü elber satıcısından aldı.
BK
BK
10 Ağustos 2022, Çarşamba |
B**** k****
Sadce yorum gözüksün diye beş yıldız werdim resimdeki gibi maske gelicekmi diye ısrarla sormama rağmen farklı maske göndermişler üstelik renkler çok kötü kırmızı mavi olması gerekirken kırmızı mor altı ewet parası çok makul ama aynı paraya daha düzgün olanını almayı tercih ederdim kesinlikle tavsiye etmiyorum
Kullanıcı bu ürünü shoptrend satıcısından aldı.
EB
EB
25 Ocak 2020, Cumartesi |
Esra B****
Urun gayet guzel kullanisli esnek ince kumas.ocak ayinda giysisinin uzerine giydirdik iki gundur keyifle giyiyor yegenim.maskesi yarim degil yuzu tam olarak örtuyor,agzini kapatiyor diye sevmedi onu kullanmiyoruz.cocuk sevindirmek icin hem fiyati hemde urunun kendisi guzel.lcw daki gibi kalin degil kumasi.icimize sindi.
Kullanıcı bu ürünü WebCenter satıcısından aldı.
HÖ
HÖ
12 Eylül 2022, Pazartesi |
H**** Ö****
Rengi pembeye dönüyor ve kumaşı bir iki yere çarpmada yırtıldı ama fiyatına göre normal. 7 yaşındaki zayıf kardeşime 7-8 yaş tam oldu. Eğer hafif kilo veya uzun birine alıyorsanız bir büyük yaş alın. Çok kullanılmıyor ben doğum günü için aldım günü kurtardı. Çok kaliteli bir şey beklemeyin. Hepsi jet gayet iyidi.
Kullanıcı bu ürünü shoptrend satıcısından aldı.
Beden7 - 9 Yaş
CB
CB
10 Aralık 2020, Perşembe |
Ceren B****
Maske büyük ama kıyafet çok güzel. 15 kg, 1.10 mt, 3.5 yaşındaki oğluma biraz büyük geldi ama daha küçüğü olmazmış. Çok hızlı teslim edildi teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü capitolshop satıcısından aldı.
Aİ
Aİ
08 Mart 2022, Salı |
A**** İ****
Oglum 4.5 yaşında ama ben 7 8 yaş aldım bana büyük aşdın falan dedi çevrem ama vücut bölgesi biraz dar geldi kolları uzun alt aynı şekilde ama dedigim gibi sadece vücut kısmı hafif dar oldu keşke daha büyügünü alsaydım bi iki hevesini aldı küçük kardeşimize kaldırdık sonra onun dışında gayet güzeldi herşey
Beden7 - 9 Yaş
SM
SM
14 Haziran 2022, Salı |
s**** M****
Kumaşı kaliteli cok sevdik. Küçük bedenlerinden 4 tane daha almıştık başka markalardan. Bu onlar gibi naylon degil aldıklarımızın en iyisi
Beden10 - 12 Yaş