Orkid Yaprak Pamuksu Günlük Ped Normal 18 Adet Tekli Paket Değerlendirmeleri
03 Temmuz 2018, Salı |
KadınlarBilir P***********************
Orkid Yaprak Pamuksu Günlük Ped ile paranızın karşılığını alıyorsunuz.????? Orkid Yaprak Pamuksu Günlük Pedi herkese denemeli. Bir kere hijyenik. ayrıca rahat. Kullanımı kolay. Üstün koruma sağlıyor. gündelik kullanım için ideal. Fiyatı da uygun. dahane olsun. Orkid yaprak pamuksu günlük ped yumuşak. Bence tüm kadınlar kullanmalı.
28 Mayıs 2018, Pazartesi |
KadınlarBilir P***********************
Kadınız haliyle her an rahatsız olabileceğimiz durumlar oluyor. Ben 2li ekonomik paket aliyorum hem daha uygun oluyor hemde uzun süre kafam rahat oluyor. Her gün dışarda kokulu ıslak rahatsız edici dolaşmak istemiyorsanız ve her gun ic çamaşırı degistirmekten biktiysaniz muhakmak alın. Cantanizdan ayiramicaksiniz demedi demeyin.
04 Temmuz 2018, Çarşamba |
KadınlarBilir P***********************
Cidden tüm ürünlerini kullanıyorum hatta koleksiyon bile oluşturdum diyebilirim aman evde bulunsun diye :) periyotlarımda daha rahat ve güvenli hissi normal günlerde daha hijyenik hissi için teşekkürler
10 Mayıs 2018, Perşembe |
KadınlarBilir P***********************
orkid yaprak pedi ürettikleri için ne kadar şükretsek az :) hergün çantama mutlaka 1 -2 tane atıp öyle çıkıyorum. Şimdi bir de pedleri ayırmışlar daha kullanışlı olmuş.. Bizi düşündüğün için çok teşekkürle orkid..
13 Temmuz 2018, Cuma |
KadınlarBilir P***********************
Güzel bir ürün hergün kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir ürün
14 Haziran 2018, Perşembe |
KadınlarBilir P***********************
her gün kendine yenileyen benim asla kullanmayı bırakmayacağım bir marka
22 Mayıs 2018, Salı |
KadınlarBilir P***********************
Bugüne kadar kullandığım günlük pedler arasında en rahat ve en yokmuş gibi hissettireni
18 Nisan 2018, Çarşamba |
KadınlarBilir P***********************
Hergün mutlaka kullanfığım bir üründür. Kalitesine göre Fiyatıda gayet uygun bence. Orkid ürünleri zaten çok kaliteli
07 Ocak 2018, Pazar |
KadınlarBilir P***********************
orkid kalitesine ve korumasına güvendiğimden aldığım ve gönül rahatlığı ile kullandığım ve kullanılabilecek bir ürün. yumuşaklığı ve fiyatı gerçekten cezbedici
08 Mayıs 2018, Salı |
KadınlarBilir P***********************
daima daha temiz daha rahat hissetmemi sağlayan ilk yardımcım çantamın bir numaralı eşyası ben orkidden asla vazgeçmem