Tommee Tippee 260 ml Gelişmiş Antikolik Biberon - Mavi Değerlendirmeleri
FK
FK
14 Ekim 2021, Perşembe |
F**** K****
Ürün güzel görünüyor ama resimdeki ürün gelmediği için puan kırdım. Pandalı başka renk geldi. İki ürün arasında ne gibi farklar var bilemedim. Yalnız bana gelen ürünün içinde de ısı sensörü var.
Kullanıcı bu ürünü Dizanor satıcısından aldı.
ZC
ZC
16 Temmuz 2022, Cumartesi |
Z**** C****
Anti-kolik olduğu için tercih ettim. Aynı zamanda ısı sensör için çubuğu ve küçük temizleme çubuğu var. Fiyat olarak bir çok markaya göre bence özellikler göz önünde bulundurunca iyi. Arkadaşımın memnuniyeti üzerine aldım bende memnun kalacağıma eminim.
AD
AD
08 Mayıs 2022, Pazar |
a*** d****
Ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Sızdırma problemi yaşamadık. Biberon meme reddi karmaşası yaşamadık. Günde sadece 1 kere uyku öğünü verirken kullanıyoruz. makinede yikamadim hiç.
Gaza bı faydası olmadı bence .
Kullanıcı bu ürünü Dizanor satıcısından aldı.
FG
FG
30 Temmuz 2022, Cumartesi |
F**** G****
Bu markayı ikinci kez kullanıyorum ilkini kaybettim inanılmaz güzel bir ürün ve sağlam
Kullanıcı bu ürünü Burda Bebek Shop satıcısından aldı.
FÇ
FÇ
09 Haziran 2022, Perşembe |
F**** Ç**
Paketleme çok güzeldi 🖐️ ürünü daha denemedim ama kullanan arkadaşlar memnun inşallah bebeğim de sever ☺️pandaları çok güzel
Kullanıcı bu ürünü milafarma satıcısından aldı.
GK
GK
01 Nisan 2021, Perşembe |
Gülşen Kutay K****
Çok memnunum en uygun fiyat Hepsiburada da iken 2 tane 340ml 1 tane 260 ml aldım. Sızdırma yapıyor diyenlere tavsiyem kaynatmayın biberonları ve valfi iyice oturtun. Başlık değiştiriyoruz biz ve iyi ki tanışmışım tommee tippee ile kızımın gazını baya azalttı çok çok memnunum teşekkürler Hepsiburada ❤️
MA
MA
18 Temmuz 2020, Cumartesi |
Muhammed A****
Ürün fiyatına göre iyi performans sergiliyor. Eğer mama ısısını doğru ayarlarsanız bebek emmeden biberondan mama akmıyor. Bu da güzel bir özellik. Fakat içindeki aparatları düzgünce oturtmak lazım. Oturmaz ise çalışma prensibinden dolayı doğal olarak akıtıyor kenarlardan. Bir kere düzgün kapatmadığım için akıttı o yüzden uyarıyorum. Arkadaşın biri Dr. Brown markasıyla karşılaştırmış ürünü. 400 tl ürün ile 60 tl ürünü kıyaslayacak kadar mantıksız iseniz bu ürün size göre değil. Ama çocuğumun gaz problemi var ve biberona 400 tl verecek kadar zengin değilim diyorsanız benim gibi bu ürün idealdir. İkiz bebeklerim için aldım. Faydasını gördüğüme inanıyorum.
MO
MO
10 Ekim 2022, Pazartesi |
m**** O***
Tavsiye üzerine almıştım çok beğendim gaz içimde gerçekten faydası oldu
Kullanıcı bu ürünü ebebek satıcısından aldı.
HD
HD
30 Ekim 2022, Pazar |
Hüseyin d****
kesinlikle süt i yada su içerken sorun yaşayan bebekler için yararlı ve 1 sınıf kaliteli
Kullanıcı bu ürünü milafarma satıcısından aldı.
10 Nisan 2021, Cumartesi |
Esin E***
Henuz kullanmadik ama duydugum tek tavsiye biberon. Agzi kapanmiyor akitma yapiyor diyenler kesinlikle emzik ve kapak kisminda bi yanlislik yapiyorsunuz. Ben denedim oyle bir sorun yok. Alın aldırın net.