Bliss Mars Bebek Hamağı - Hamak Beşik - Kum Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (135)
Fotoğraflı değerlendirmeler (2)
FC
FC
13 Kasım 2020, Cuma |
Filiz C***** - Ankara
Torunum için aldım çok beğendik.Gazlı bir bebek ama geceleri rahat uyuyor.Almayı düşünen kişilere tavsiye ederim.Kargolamada süperdi 2 gün içinde elimdeydi.Teşekkür ederim.

TK
TK
11 Ağustos 2018, Cumartesi |
t***** k*** (47) - Kayseri
Yorumlara bakıp haftalarca karar verip alamamıştım ... her hamak için hem iyi hem çok kötü yorumlar vardı.. artık pes edip şansımı denemek istedim ve pişman olmadım... kurulumu basit çok yer kaplamıyor çocuk için kullanışlı oldu .. içinde çok savrulur gibi olmuştu çocuk ondan sapına soluna küçük yastık yerleştim sorunsuz kullanıyoruz şimdi.. hem fiyat olarak hem kalite olarak tercih edilebilir.. ben çok zorlandığım için fikir olsun istedim sizlere..
BM
BM
18 Ekim 2020, Pazar |
b***** m***** - İstanbul
Kesınliklere tavsıye ederımm. Okadar cok rahatladıkkı hem yerını sevdı hemde sallanmayı Hiç düşünmeden alın derımm süper ürün 👍uykusu düzene girdii gaz olayımızda kesıldıı

PB
PB
30 Aralık 2020, Çarşamba |
P***** B**** (34) - İstanbul
8 aylık kızım aylardır üzerinde uyuyor. Bizim için kurtarıcı oldu. Tatile veya yatıya gittiğimiz yere bizimle geldi hamağımız. Gündüz uykularını hamakta geçiriyor. Gece de hamakta uykuya daldıktan sonra yatağına alıyorum. ilk aylardaki kolik dönemlerinde inanılmaz işimizi kolaylaştırdı. bağlantı yerlerinde sürtünmeye bağlı gıcırdama yapıyor. Araya bez bant vs. koyup sesi engellemek gerekiyor. Daha küçükken ses iyi oluyordu ama artık rahatsız ediyor. Aşınmaya bağlı erime de oldu. Bir de aldıktan sonra içine bebek yorganı yastık gibi malzemelerle dolgu yapmak gerekiyor. Keşke o şekilde satılsa. İçine uyumlu olmayan yastıklarla bir şekilde denge yapıyoruz ama kayıyor. Ürün bu şekilde geliştirilirse mükemmel olur. Kolik bebeği olan yeni annelere tavsiye ederim.
ED
ED
31 Temmuz 2020, Cuma |
e******* d******* - Ankara
Kum renginden aldım kesinlikle rengi göründüğü gibi. Malzemeler kaliteli. Kurulumu çok kolay, 10 dkda kurabilirsiniz. Kurulduktan sonra çok hafif oluyor, tek elinizle tasiyabilirsiniz. Kurulmuş hali cok yer kaplamıyor. Kısa surede dağıtıp istediğiniz yere götürebilirsiniz. Çocuğumuz 1 aylık genellikle sallanarak uyuyabiliyor. Battaniye ile saklamaktan yoruldugumuz için aldık. Çocuğumuz beğendi ve uyumaya devam ediyor. Fiyatınin hakkini veriyor, 3 taksit olmasi da avantaj sağlıyor. Bebeğini sallayarak uyuyan ve hamak arayan ebeveynlere öneririm
OH
OH
30 Kasım 2020, Pazartesi |
O**** H******* (34) - Ankara
Çok severek kullandık ama bebeğiniz donmeye başladığında çok dikkatli olun. Ben Hamagin altina yastıklarla destekleyip donmesini engellemiştim.astigimiz yerlerden ses geldi oralarada parmak kalınlığında lastik halat Vardı onu dugumledik ve oraya astik çok aşırı kullanışlı oldu
FB
FB
11 Eylül 2020, Cuma |
F**** B******* (30) - İstanbul
3 aylik kolik bebeğim hergun aynı saatte başlayıp saatlerce ağlayan bebegim için verdim sipariş bugün elime ulaştı kurulumunu yaptım kolayca.yeter ki dursun diye her çareyi aramak zorunda kalıyoruz.hergub pideyle sallıyorduk yanağı bu yüzden duracağına inandigim için sipariş verdim duruyor içinde çok şükür 😊
CG
CG
30 Nisan 2020, Perşembe |
C***** G****** (28) - Muş
Ürünün kumaşı sağlam güzel. Demir aksam ve tahta malzemeler fena değil. Kurulumu basit. Bu paraya güzel beşik. Benim tavsiyem beşikteki kumaşın üzerinde ki cırt cırtlı kısım beşik altındaki demire baksın. O cırt cırtı demire bağlarsanız beşik savrulmaz bebek yere düşmez. Sallamayacağınız zaman bu şekilde sabitleyebilirsiniz. Daha emniyetli olmasını istiyorsanız bebek için terzide kumaşın diğer tarafınada cırt cırt diktirebilirsiniz. Ürün görselde ki gibi aynı.
BK
BK
27 Ocak 2020, Pazartesi |
BİROL K***** (33) - Batman
2 aylık bebeğim için mükemmel oldu, gazı olsa da olmasa da bebeğim bunda rahat uyuyor ve uykuya dalıyor, sökmesi kurması kolay izne falan giderken yanımda götürüyorum çok ta yer kaplamıyor, gıcırtı oluyor fakat güzelce sıkarsanız bağlantı yerlerine bez yada elektrik bandı sararsanız ses olmuyor.
SY
SY
07 Ocak, Per |
S***** Y***** (29) - Denizli
Gayet güzel ürün. Sallanırken dengesi iyi. Sallanma hızı da güzel tek sorun bizim bebeğimiz beğenmedi.
IB
IB
27 Ocak, Çar |
i**** b**** (38) - İstanbul
Ürünü aslında çok beğendik . Bebeğimiz de çok sevdi . Tek sorun kullanmaya başladıktan 2 gün sonra gavur gucur ses çıkarmaya başladı . Sallama hızına göre de sesin seviyesi baya artıyor. Genel olarak kaliteli bir ürün ama ses olayını gozardi etmeyin derim .
ET
ET
11 Şubat 2020, Salı |
Ertürk T***** (32) - Bitlis
Ürün güzel kurulumu basit. Yere yakın bunu göz önüne alın. Ayak kısımları çok hafif. Bebeğimiz 8 aylık sallanırken ayak kısımlarına bastırmazsanız hareket ediyor. Hızlı sallamalarda ise ürün devrilebilir. Bağlantı nokta kancaları dandik gelir diye beklerken gayet sağlam ve kaliteli çıktı. İpler ise fena değil. Bunun dışında sallanarak uyumayı seven bebekler için özellikle gazlı ve kolik olanlar icin Harika bir ürün. Biz çok memnunuz o acıdan
VY
VY
02 Aralık 2020, Çarşamba |
v***** y******** (29) - Burdur
Ürün görseldeki ile aynı geliyor dün sipariş verdim bugün elime ulaştı 24 saat bile değil, hızlı teslimat için teşekkürler
BŞ
BŞ
30 Ekim 2020, Cuma |
B**** Ş***** - Bingöl
Ürün resimde görüldüğü gibi. Hızlı sallanirsa demirler biraz kayıyor ve alt kısmı yerden uzaklaşıyor ama çok büyük problem yaratacak şekilde değil. Fiyatına göre gayet kullanışlı .
CA
CA
05 Kasım 2020, Perşembe |
C******* A****** (29) - Ankara
Ürün gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı. Montajı basit. Çocuğumun daha uzun süre sakin kalmasını sağladı.
HK
HK
27 Kasım 2019, Çarşamba |
HAYDAR GÖKHAN K*** - Kocaeli
Ürünü kampanyalı olarak erkek bebeğim için yeşil renk olarak sipariş verdim. Beklediğimden daha güzel olarak geldi diyebilirim. Malzemesi kaliteli hoşuma gitti. Kurulumu basit. Kanca yerleri metal bağlantı yeri de metal olmasından ötürü ses çıkartabileceğini düşündüm fakat sallarken ses yok. Çocuk için de rahat bir şekilde duruyor. Düşme riski pek yok. Zaten düşme durumları için bezin üstüne cırt cırtlı ip yapmışlar bir nebze iş görür diyebilirim. Yanlar tahta değil suntalem fakat sağlam duruyorlar şimdilik. Tavsiye ederim.
NS
NS
23 Nisan 2020, Perşembe |
N**** S******* (35) - İstanbul
Ürün görseldeki gibi. kurulum çok kolay. 2 aylık bebeğim mışıl mışıl Uyudu. Alçak olduğu için düşme tehlikesi yok. İçine minder koyarak düz ve bebek için rahat uyuyabileceği hale getirdim. siparişimin ertesi günü elimdeydi. Çok memnun kaldık.
MY
MY
08 Nisan 2020, Çarşamba |
Merve Y****** - Sakarya
Ürün fiyatina göre cok kaliteli kargolama hızlı cok memnun kaldik kizimda cok sevdi tavsiye ediyorum ozellikle kolik bebegi olanlara.
OT
OT
29 Mayıs 2020, Cuma |
o*** t*********** (29) - Kastamonu
İki aydır kullanıyoruz bebeğimizin gaz problemi vardı oda ortadan kalktı biraz alçak büyüdüğünde düşme tehlikesi olabilir mi zamanla onuda göreceğiz bakalım
BY
BY
12 Eylül 2020, Cumartesi |
Burak Y***** (32) - İstanbul
Ürünün fiyatına göre tabiki malzeme kalitesi şahane değil. Bir süre sonra askı kancaları ses yapıyor sallanırken. Doktorumuzun çoçuğun sallanmasını yasakladıgından beri kullanmıyoruz. Ama bu fiyata talep eden biri için güzel bir ürün.