Casio Casiotone CT-S300C2 61 Tuşlu 5 Oktav Org (Siyah) Adaptör Hediyeli Değerlendirmeleri
MK
MK
28 Temmuz 2022, Perşembe |
m**** k****
Tuşlar piano standartlarında. Ses yeterli. Ses kalitesi gayet iyi. Tuş hassasiyeti var. Yandaki tekerlek sesleri süslemek için. Başlangıç ve ilerleyen uzun sürelerde rahatlıkla kullsnılabilir. 6 adet AA pil ile de çalışıyor. Adaptör ve nota sehpası kutudan çıktı. Ev içinde ses 5/10 da çalışıyoruz. Kıyaslama yapılabilmesi için jwin in 1261 modeli ile birlikte foto ekledim. Yeni başlayan ve orta düzey için Bunun altına da düşmemek lazım.
EG
EG
28 Nisan 2021, Çarşamba |
Emirhan G****
- Ürün kaliteli
- Taşınabilir
- Hoparlörleri kuvvetli
- Paketleme yok kendi kutusunda geliyor (MNG KARGO)
- Taşınma esnasında kutusu delinmiş
- Yanında hediye edilen adaptör çok kalitesiz, 2 haftada bozuldu
Kullanıcı bu ürünü Cengiz Sanat Evi satıcısından aldı.
SÖ
SÖ
20 Ocak, Cum |
S**** Ö****
Teşekkür ediyorum sipariş elime ulaştık dan sonra hediyeniz geldi ilgi alakanıza teşekkürler
MA
MA
10 Aralık 2022, Cumartesi |
Melis A****
Casio kalitesi diye bir sey var :) paketleme de sagladimdi, saticiya tesekkurler. Cocuklarim keyifle caliyor.
HŞ
HŞ
11 Kasım 2022, Cuma |
H**** Ş**
Ürün sorunsuz elime ulaştı. Sesi oldukca güzel, adaptörde geldi.
SK
SK
17 Ağustos 2022, Çarşamba |
S**** K****
Saçma sapan markalara para vermeyin. Casio bu işin en köklü üreticilerindendir. Piyano dersi alacaksanız mutlaka bu modeli tercih edin çünkü bu modelde tuş hassasiyeti bulunuyor. Alt modellerinde ise o hassasiyet bulunmuyor. Dolayısıyla piyano eğitimi alıyorsanız mutlaka bu modeli tercih etmelisiniz. Ses, malzeme kalitesine zaten diyecek birşey yok. Muadillerine göre daha küçük olması büyük avantaj. Taşıması yine diğer orglara göre çok daha kolay. Köşelerinin yuvarlar olması hem ergonomi açısından hem de gördel açıdan çok hoş. Kesinlikle org alacaksanız bu modeli tercih edin.
KS
KS
22 Haziran 2022, Çarşamba |
K**** S****
Malzeme kalitesi idare eder ama muhtemelen bunun sebebi de hafifliği sağlayabilme kaygısı. Ses gayet iyi ve yeterli. Tuş hassasiyeti vat.
OK
OK
27 Ekim 2021, Çarşamba |
O*** K****
Çok kaliteli bir org. Üst seviye bişey aramıyorsanız fazla fazla işinizi görecektir. Kılıf hediyesi için satıcıya ayrıca teşekkür ederim.
NM
NM
28 Ocak, Cts |
N**** M****
Hızlı gönderi için satıcıya teşekkür ederim. Daha önce Ct-S100 modelini denemiştik. Ses kalitesi çok iyi. Bu ürünü tuş hassasiyeti ve pedal takılabilme özelliği olduğu için tercih ettik. 3 yıldır piyano eğitimi alan kızım için aldık. Uzun yıllar kullanabileceği bir ürün.
UŞ
UŞ
02 Ekim 2022, Pazar |
U*** Ş****
Son derece kaliteli. Piyano öncesi iyi bir başlangıç olacak. Diğer yorumları okuyup bunubtercih ettim. Lakin kılıf gonderilmemektedir yazıları vardı, bu sebeple aynı anda kılıf da aldım. Fazla oldu. Yedek kılıf var artık.