Elfobaby Taşıtlar Sevimli Dostlar - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 180X200 (Taşıma Çantası Hediyeli) Değerlendirmeleri
MÇ
MÇ
02 Mayıs, Sal |
M*** ç****
Ürün kendi çantasında gönderilmiş haliylr dışı pislik içindeydi bebek ürünü bu biraz daha özenli olmanız lazım. Paket yapmak o kadar zor olmasa gerek ürünün fiyatı sonuçta az değil. Halı kısmına gelirsek baya büyük ve güzel alabilirsiniZ.
SÇ
SÇ
24 Nisan, Pts |
S*** Ç****
Ürün oldukça hafif bayağı hafif. Renkleri canlı taşıma çantası olması güzel çift taraflı kullanımı var. Üzerinde kabartma şeklinde alfabe yazılmış Bu da güzel düşünülmüş. Kaymaz bir ürün değil ama kabartmalar kaymayı azaltıyor. Bebeğim daha yürümediği için şu an kayıp kaymayacağını bilemiyorum. Kalınlığı da güzel resim olarak ekledim serçe parmak kalınlığında
BÜ
BÜ
12 Mayıs, Cum |
b**** ü***
Çokkk beğendim oyun Matı oturma odamın halısı büyüklüğünde gayet yeterli satıcı yanında sayılar hışırtılı kitapçığı hediye göndermiş ince düşüncesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim bilerek dokulu mat aldım bebeğim emeklerken kaymasın diye iyi ki de dokulu aldım hiç rahatsız etmedi aksine destekledi
BC
BC
16 Mayıs, Sal |
b**** c****
Paketleme cok iyi hediye için cok teşekkür ederim ürünün kalitesi cok iyi 2 taraflı kullanılıyor
YÇ
YÇ
01 Mayıs, Pts |
Y**** Ç****
Biz çok beğendik. Oğlum çok sevdi üzerinde dönmeyi seviyor oynamayı iyi ki almışım.hediye için de teşekkür ederiz :)
AÖ
AÖ
31 Mayıs, Çar |
A**** ö****
Renkleri çok canlı, kocaman ve kaliteli. Kalınlığının da ideal olduğunu düşünüyorum ama kullanırken dikkatli olmak gerek bence kullanım ömrünün uzun olması için. Satıcıya da ayrıca teşekkür ederim hışırtılı kitap hediyesi için
NG
NG
12 Mayıs, Cum |
N**** G****
Hızlı kargonuz, güzel paketlemeniz, incelik yaparak gönderdiğiniz hediyenizle ile birlikte oyun halısının kalitesi ve işlevliği için teşekkürler. Bu fiyatın iyisinin iyisi.
SK
SK
29 Kasım 2022, Salı |
selin k****
Ürünü Büşra Tiritoğlu tavsiyesiyle aldım bayıldık 😍😍 her anne ,baba bebeğine almalı 🙏 ürün kocaman. Emekleme , oyun dönemi için çok uygun daha sonrası için çadır için mat , piknik için mat ,hatta biz deniz kenarinda bile yayariz diye düşündük ki olurmuş çok beğendik teşekkür ederiz 🌹 ayrıca satıcıyı da es geçemeyeceğim. Soru sordum anında cevap ve ertesi gün ürün elimde çok teşekkür ederim 🌹
MÖ
MÖ
16 Mayıs, Sal |
M**** Ö****
Boyutu baya büyük daha denemedik .yanında hediyesiyle geldi teşekkürler :)
EH
EH
10 Mayıs, Çar |
E**** H****
Beklentimizi karşıladı, pazar gece aldım Çarşamba sabaha elimize ulaştı . Hediyeniz için ayrıca teşekkürler.