Monster Tulpar T5 V19.2 Intel Core i7 10750H 16GB 256GB SSD RTX2060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
MÖ
MÖ
01 Mayıs 2021, Cumartesi |
m**** ö****
monster ve hepsiburada işbirliğiyle, monster mağaza fiyatından daha ucuza alınmış tam anlamıyla f/p ürünü. türkiye şartlarına göre fiyatı ortalamadan biraz daha uygundu. teşekkürler.
ID
ID
22 Eylül 2021, Çarşamba |
i**** d****
Gayet güzel bir bilgisayar. Bu bilgisayarla yapamayacağınız iş hemen hemen olmaz diye düşünüyorum.
AÖ
AÖ
20 Haziran 2021, Pazar |
a**** ö****
Çok hızlı geldi, yazılım ve mühendislik için yeterli.
SK
SK
05 Mart 2021, Cuma |
S**** K****
Herhangi bir sorun yok. Teşekkürler.
MB
MB
03 Mart 2021, Çarşamba |
M**** B****
Çok iyi bilgisayar. Çalıştıramadığım program yapmadığım iş oynamadığım oyun yok. Gerçekten çok iyi. Tek sorun yaşadığım şey şu oldu, dahili mikrofonu baya dandik. Sesiniz karşı tarafa boğuk ve derinden gidiyor. klavyeye bastığınızda veya fan çalıştığında karşıdaki direk bunları duyuyor. Benim kulaklığımda mikrofon olduğu için sorun yok ama böyle de bir durumu belirtmeden geçmek olmaz. Birde ürün tahmini teslim tarihinden 4 gün daha erken geldi almak isteyen arkadaşlar için önemli bir bilgi olduğunu düşünüyorum.
İÇ
İÇ
03 Haziran 2021, Perşembe |
İ**** Ç****
Ürün çok iyi daha iyisini bulamazsınız
FD
FD
06 Nisan 2021, Salı |
f**** d****
Elbette bir MSI değil ancak fiyatı da MSI değil şu ana kadar üzmedi gayet başarılı.
AK
AK
03 Mart 2021, Çarşamba |
Alperen K****
Öncelikle hızlı kargolama için monster notebook ve hepsiburada yetkililerine teşekkür ederim.Cihaz sipariş verdikten 3 gün sonra elime ulaştı.Performans olarak mükemmel bu fiyata alabileceğiniz en iyi bilgisayar, sadece hafıza konusunda biraz kötü (256 gb ssd) fakat monster ın güzelliklerinden bir tanesi de bir ekleme yaptığınız zaman garantiden çıkmıyor, ben ssd aldım 1 tb lık 880 tl ye.Tüm güncel oyunları full ayarlarda 50-60 fps oynayabilirsiniz.İşlemci biraz ısınıyor ama korkmayın bu kadar ince bir cihazda normal fanlar işini iyi yapıyor.Fanları turboya aldığınız zaman biraz ses çıkartıyor ama kulaklık taktığınız sürece rahatsız etmez.Ben aldığım zaman tahmini kargolama 9 gün sonraydı, 3 gün sonra kargoladılar.Yani sözün özü bu fiyata bundan daha donanımlı pc alamazsınız.Ayrıca hediye gelen çanta, pusat v11 gaming mouse ve mouse pad için ayrıca teşekkür ederim.
BY
BY
23 Haziran 2020, Salı |
B**** Y****
Satıcı MONSTERNOTEBOOK'tan aynı anda Monster Tulpar T5 V20.1 ile Monster Tulpar T5 V19.2 olmak üzere 2 adet bilgisayar aldım, yani bu yorum her iki model için de geçerli. Öncelikle pahalı cihazlar olduğu için kargo konusunda biraz korkuyordum fakat ulaşmasında hiç sıkıntı yaşamadım ve paketleme de gerçekten çok çok sağlam yapılmıştı. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Ürünlerin içerikleri eksiksiz olarak ve çanta hediyeli geldiler. Bilgisayarlar da zaten çok güzel; 10. nesil i7 ve RTX serisi ekran kartlarının Monster markasında birleşmesi beni bu modellere yöneltti. Diğer marka/modellerle almadan önce kıyaslayınca da uygun fiyatlara geldiklerini söylebilirim. Satıcıya tam puan veriyorum.
EC
EC
27 Ağustos 2020, Perşembe |
Emirhan C****
Ürün genel olarak güzel şık tasarıma sahip klavye aydınlatması olsun ekranı olsun çok güzel ama tek sıkıntısı var. Oyuna girdigim gibi herhangi bi oyun olsun işlemci 80 dereceden aşağı inmiyor. Fanlar o kadar ses yapiyorki hiç tatmin etmiyor sırf bu yüzden sevemedim;(