Simone ( DVD ) Değerlendirmeleri
UT
04 Mayıs 2021, Salı |
U*** T****
sorunsuz teslimat
Kullanıcı bu ürünü AKTÜEL satıcısından aldı.
OÖ
OÖ
14 Ekim 2008, Salı |
O*** Ö***
Al Pacinonun oyunculuğunun ön planda olduğu bir film. Sıkılmadan izledim, hoş vakit geçirebildim hatta beni güldüren birkaç sahne de buldum. Konu çok sürükleyici değil ama neler olabileceğini merak ediyorsunuz. Film bittikten sonra aklımda fazla birşey kalmadı. Al Pacino için almıştım ve doğru karar vermişim. Al Pacinonun oyunculuğu ve arşiviniz için elinizin altında bulundurun.
SC
SC
24 Haziran 2009, Çarşamba |
s**** c**
Film hatirladigim kadariyla cok iyi elestiriler almamisti ancak cok keyifle izlenebilecek guzel bir film. Zaten burdaki en buyuk referansimiz Al Pacino. DVD fiyati da bu kadar ucuzken kacirmamak gerek.
YÇ
YÇ
02 Eylül 2007, Pazar |
y**** ç****
İlgniç konusuyla dikkat çeken filmlerden biri. Al Pacinonun bence oyunculuk performansını en güzel gösteren filmlerden biri sayılabilir.
Arşivinizde eğlenceli ve hoş bir filim bulunsun istiyorsanız alın derim...
ES
ES
07 Ocak 2007, Pazar |
e*** s****
bu filmi defalarca izleyesi geliyor insanın..her defasında da günümüze daha yakınlaşan bir film.buyrun işte simülasyonla neler olabiliyor..
MA
MA
28 Aralık 2006, Perşembe |
Mehmet Ali A***
bu filme harika demek biraz abartılı olur. sonucta filmi de biraz al pacinonun mükemmel oyunculugu kurtarıyor. senarist filmin sonunu pek toparlayamamış sanırım. üstün bir bilgisayar ve dijital efektlerle herkesi kandıran bir yapımcı rolündeki al pacino. konusu biraz basit ama güzel bir film. seyretmeye deger.
IO
IO
30 Eylül 2006, Cumartesi |
ismail o****
Simone dijital afet, baştan sona eğlenceli sıkılmadan izleneceğiniz bu filmi kaçırmayın