Jwin Mk-6145U 61 Tuşlu Elektronik Org Değerlendirmeleri
AT
AT
04 Kasım 2022, Cuma |
A**** T****
Müzik öğretmeninin piyano tavsiyesi üzerine jwin mk 6145u 61 tuşlu org aldık kızıma gerçekten sesi ve kalitesi ile mükemmel almak istiyenlere tavsiye ederiz.içindeki mikrofonu ve nota ayağı da gayet güzel kullanışlı
NB
NB
17 Nisan 2019, Çarşamba |
nail b****
Ürün kargosu cidden harika bir hızla geldi çok teşekkürler.
Ürün mikrofonu, adaptörü ve nota mini aksesuarı ile geliyor.
Ses,tuş ve ergonomik yapısı itibariyle çocuklar için gayet kullanışlı.
Ses yüksekliği , kayıt, usb ve daha birçok özelliği ile muadillerinin seviyesinde.
TEK SIKINTI ses ayarında son noktaya indirdiğimizde ses çıkmaması .Ses düzeyi epey yüksek.Apartmandakiler rahatsız olabilir. youtube tanıtım videom var
12 Ekim 2022, Çarşamba |
A**** G****
Piyano öğretmeninin tavsiyesi ile aldık. Güzel paketlenmiş, hasarsız ulaştı ve hızlı ulaştı. İçinde mikrofon ve adaptörü mevcut. Ses güzel, henüz ayrıntılı inceleyemedik ama ürün gayet başarılı.
EE
EE
13 Nisan 2019, Cumartesi |
E**** E****
Piyano kursuna yazılmadan önce kızım ve oğluma bu orgu bir çok markayı araştırdıktan sonra karar verdim,yeni başlayanlar için oldukca iyi,adaptör ve mikrofunu var,pilsiz de çalışıyor yani,gelir gelmez heyecanla hemen adaptörle kullandılar,sesi çok tiz değil,çok çok iyi sayılmaz tabi,parasına göre iyi denilebilir,sipariş verir vermez aynı gün kargolandı,sadece teslimat gününden 2 gün sonra elimize ulaştı,teslimat günü erken söylenmeseydi daha iyi olurdu,çocuklar heyecanla o gün beklediler,paketleme iyi değildi,darbeye karşı bir önlem yoktu,sadece org kutusu jelatinleyip gönderilmiş, en azından havalı bir poşete sarılabilirdi, teşekkürler
AY
AY
21 Haziran 2022, Salı |
Ali Y****
Gayet güzel bir başlangıç ürünü, hiçbir tuşunda sıkıntı yok, tuşun kendisinde zınlama gibi bir şey yok. Ürün gayet sağlıklı ve başarılı. İçinde mikrofon adaptör ve nota koyulacak alanı geliyor. Sadece ayağı yok ama hafif bir ürün o yüzden herhangi bir sehba ile kullanılabilir. Sadece üründe basma hassasiyeti yok. Onun dışında ekranı bile gayet başarılı çalışıyor.
KO
KO
14 Haziran 2022, Salı |
KEZİBAN O****
Sesi çok iyi çıkıyor. Tuşlar oldukça büyük. Piyano öğretmeni bunu tavsiye ettiği için aldık. Ebat olarak büyük ve görüntüsüne göre oldukça hafif. 8 yaşındaki kızım rahatlıkla taşıyabiliyor. Ayrıca özenli paketleme ve hızlı kargo için teşekkür ederim.
YE
YE
19 Ocak, Per |
Y**** E****
Fiyata göre uygun.Fonksiyonlari çok.Malzeme kalitesi iyi değil gibi...Açma kapama tuşu bile kullanışlı değil..En düşük ses seviyesine düşünce ses tamamen kesiliyor, bir üstüne çıkınca ses bayağı yüksek çıkıyor.Ses seviyesinde ciddi ayarsizlik var ama biz kulaklık kullandığımız için çok sorun değil..pilleri büyük boy, bilginiz olsun.en ucuz casio org almıştım, bir tuşu bozuk oldugundan iade ettiğim için bunu almıştım.Yine de evde dijital casio piyano olduğu için japon mallarını tavsiye ederim.
BG
BG
13 Ocak 2022, Perşembe |
B**** G****
Çok beğendik, oğlum 6,5 yaşın da yaklaşık 7 aydır piyano kursuna gidiyor. Başlangıç için çok güzel bir ürün, hızlı kargo, güzel paketleme için çok teşekkür ederim,
AF
AF
08 Mart, Çar |
A**** F****
Fiyatına göre alınabilecek en iyi ürün olabilir. Tuş hissiyatı ve malzeme kalitesi gayet memnun edici. Ayrıca satıcıdan çok memnun kaldım. Paketleme ve kargo hizmeti başarılı.
22 Kasım 2020, Pazar |
A**** G****
Bir casio nun yerini tutmuyor ama fiyatına göre iyi tuş genişliği çok dar pro orglara göre yapılabilirdi büyük dezavantaj olmuş çocukların yanısıra meraklı yetişkinlerde çalabilir parmakları tuşlara sığarsa lakin ses kalitesi gerçekten iyi ton ve ritim sayısına gelince arabic ve türk enstrüman lar yok ama yinede çalmayı öğrenmek için yeterli orgtan biraz anlayanlara tavsiyem fiyatına göre iyi ama çok fazla birşey beklemeyin sadece öğrenmek için.