Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi Değerlendirmeleri
20 Ocak 2023, Cuma |
Rümeysa G****
Ürünü uzun zamandır almak istiyordum kaç gündür gelmesini bekliyordum geldi ve heyecanla hemen kurmaya başladım fakat ürünün hatalı geldiğini gördüm bu beni çok üzdü maalesef arka tarafta birbirine geçirilen ayağın içi hatalı ve birbirine geçmiyo üzülerek iade edeceğim olması gereken ve olan şeklinde fotoğraflar ekleyecağim tekrar alacağım hatalı ürün haricinde ürün kaliteli idi
19 Ocak 2023, Perşembe |
Rümeysa G****
Ürünü uzun zamandır almak istiyordum kaç gündür gelmesini bekliyorum az önce geleli ve heyecanla hemen kurmaya başladım fakat ürünün hatalı geldiğini gördüm bu beni çok üzdü maalesef arka tarafta birbirine geçirilen ayağın içi hatalı ve birbirine geçmiyo üzülerek iade edeceğim olması gereken ve olan şeklinde fotoğraflar ekleyecağim
SA
SA
09 Ağustos, Cum |
S**** A***
Daha kullanmadım ama güzel görünüyor geniş büyük
CM
CM
18 Mart 2022, Cuma |
c**** m****
Ürünün ambalajlaması güzel.Fakat plastik aksamları koruma poşetini üzerine monte edilmesi kurulumu zorlaştırıyor. Vidaları tek tek söküp poşetini çıkarmak gerek. 5 dakikada kurulucak ürünü 2 saatte zor kuruyorsunuz. Biraz yorucu..
RenkSiyah
30 Mart 2023, Perşembe |
Burcu K**
Görseldekinin aynısı çok kullanışlı bütün fonksiyonları çalışıyor fiyat performans ürünü çok memnun kaldım
07 Mayıs, Sal |
B**** K****
Tam fp ürünü aynı özellikteki ürünlerden çok daha uygun fiyatlı kalitesi çok çok iyi
EV
EV
25 Temmuz, Per |
E*** V****
Basit mama sandalyesi kullandık daha önce. İkiz bebeklerim var. Asla tutamadım onlarda. Hiç güvenli değildi. Kendilerini aşağı sarkıtıyorlardı. Yemek yedirmek eziyet olmuştu. Aylardır eziyet çekiyorduk. Bu tarz modellere baktım. Denemeye değer dedim. İyi ki almışım. Çok güzel çok kaliteli. Bebeklerim de rahat etti biz de. Deri oturma yeri çok iyi. Sadece Islak mendille siliyorum hemen temiz kalıyor. Bez olsa mümkün değil temizlikle uğraşılmazdı. Ayrıca güvenli, kemeri de güzel, ağırlığı devrilmeyişi de güzel. Katlanıp yer kaplamaması da çok güzel. Renk model bayıldım. Herkese tavsiye ederim.
DT
DT
24 Haziran, Pts |
D**** T****
Fiyat performans ürünü. Mutfağınız genişse çok rahat edersiniz. Ancak katlanıyor olması büyük avantaj.
RenkMavi
ÖS
ÖS
11 Kasım 2023, Cumartesi |
Ö*** S**
PTT kargo ile daha geç bekliyordum ama 2 günde elime ulaştı.kurulumu çok kolay.qr kod okutup videoyu izleyerek kurulumunu 10 dakikada yaptık.sorunsuz bir şekilde teslim aldık parçaları tam geldi.hemen kullanmaya başladık.tum detaylari ile çok kullanışlı ve kaliteli bir mama sandalyesi.beklentimin çok üzerindeydi.kizimizda çok sevdi keyifli zaman geçiriyoruz.tesekkurler kiwi
CS
CS