Magicsand İnce Taneli Kokusuz Kedi Kumu 20 Lt Değerlendirmeleri
ZD
ZD
11 Ağustos 2022, Perşembe |
Z**** D****
Ürün elime yeni ulaştı kullanınca yorumumu güncelleyeceğim paketleme yoktu ürün kendi ambalajıyla geldi kargolama hızlıydı 20 litre 16.800 gelecek diye biliyordum bir kilogram eksik geldi kedim sevdi, kumu boşaltınca dikkat ettim tozutma çok az oldu diğer markalara göre şimdilik iyi
GS
GS
04 Ocak, Çar |
Gulsah S****
Her zaman tek tercihim hızlı kargolama hızlı teslimat sorunsuz elime ulaştı satıcıya Çok teşekkür ederim
NK
NK
14 Kasım 2022, Pazartesi |
N**** K****
Sürekli kedilerim için alıyorum üründen memnunum.Sorunsuz gönderi için teşekkürler 👍
BP
BP
21 Kasım 2022, Pazartesi |
B**** P****
Ürünü 2. alışım, budefa gelen beyaz değil gri çıktı.
Kullanıcı bu ürünü GUJO satıcısından aldı.
MŞ
MŞ
22 Şubat 2022, Salı |
M**** Ş**
Üç veya dört oldu bu kumdan alıyorum. Farklı siteler ve farklı satıcılardan. Kokulu, kokusuz nasıl denk gelirse. Topaklanmasi güzel. Kokusu hissediliyor ama çok yoğun beklemeyin tabii. Çuval içinde geliyor. Bunu dert edenler var mesela ne alakaysa. Delik, yırtık, patlak gibi bir durum olmadı hiç.
YG
YG
06 Temmuz 2022, Çarşamba |
Y**** G***
Eskiden proline kullanıyor idim onun fiyatı artınca bu markaya döndüm ve çok memnun oldum çünkü bu markanın hem kalitesi hemde tozunun sıfıra yakın olması beni en çok memnun eden yeri oldu çuval içinde sağlam bir şekilde de geliyor umarım fiyatları da böyle devam eder
BA
BA
16 Ocak, Pts |
b**** a****
Hızlı kargo için teşekkürler fakat hiçbir kargo koruması yoktu 🤷🏻♀️ Yinede sağlam geldi.
EK
EK
28 Mayıs 2022, Cumartesi |
e*** k****
Ürünle ilgili sıkıntı yok kargoda paket patlamış ve kargo çalışanları bantlamış ne kadar döküldü bilemiyoruz.Bir başkası için sipariş vermiştim o kişi evde yokken gelmiş kargo aramışlar kapının önüne bırakmışlar daha önce böyle bi problem olmadığı için alacak kişi kabul etmiş. Malesef kargodan memnun kalmadık.
GB
GB
17 Temmuz 2022, Pazar |
G**** B****
Ürün gayet güzel. Henüz denemedi kedim ama kum kalitesinden anlaşılıyor güzel topaklanacağı. Kargoya geç verilsede çabuk geldi. Hasarı yoktu.
Kullanıcı bu ürünü indirimleriyakalayin satıcısından aldı.
YŞ
YŞ
04 Kasım 2022, Cuma |
y**** ş**
Kullanılmayan urunde sankı kullanılmıs gıbı topaklanmıs bu urunu bu satıcıdan almayın paketı actıgım ıcın ıade yapamıyorum ama berbat