Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 40 Adet Ekstra Large Fırsat Paketi Değerlendirmeleri
ÇB
ÇB
24 Temmuz 2023, Pazartesi |
Ç**** B****
Yorum görünsün diye 5 yıldız veriyorum. Aldığım fırsat paketinin ikisinde açma yerine yakın bezler sıvı almış kristalleşmiş ve sertleşmiş. Müşteri temsilcisiyle görüşüp incelenmesi için yolladım eksik ürün diye geri bana yolladılar sonra tekrar denediğimde primayı arayın dediler. En son sizden satın aldım siz çözeceksiniz diyince 40 adet bez yollamışlar. Fakat sorularıma cevap alamadım. Bu bezler nerde nasıl ıslandı? Diğer bezler ne kadar hijyenik kullanılabilir mi? Bir daha internetten bez almayı düşünmüyorum açıkçası sonuçta hijyen ürünü ve böyle olmamalıydı.
Beden6
İB
İB
25 Eylül 2021, Cumartesi |
İ**** B***
Bebek bezleri çok pahalı bu fiyatların acilen düşürülmesi gerekiyor. Bez temel ihtiyaçtır bu kadar fahiş fiyatlara satılmamalı.
Kullanıcı bu ürünü mymier satıcısından aldı.
Beden7
AA
AA
27 Aralık 2021, Pazartesi |
Aynur A****
O kadar çok internetten aldım ki aynı üründen ama tek memnun kaldığım yer burası oldu tamamen orijinal eski seri değil bundan sonra gözüm kapalı sipariş vericeğim yer oldu resimde yüklüyorum şimdi benim gibi internet mağdurları arkadaşları iyi yönlendirmek adına tekrar teşekkür ediyorum umarım hep aynı şekilde memnuniyet yaşarım 🙏🏽☺️
Kullanıcı bu ürünü yeşilreyon satıcısından aldı.
Beden2
AÖ
AÖ
20 Ağustos 2023, Pazar |
A**** Ö****
Devamlı kullandığımız ürün çok memnunuz teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
Beden2
FG
FG
20 Şubat, Sal |
F**** G****
@bambamblog da gördüm teşekkürler fiyat başka yerlerden uygundu
Kullanıcı bu ürünü PİRİMA MEDİKAL satıcısından aldı.
Beden4+
ZK
ZK
05 Şubat, Pts |
Z**** K****
Bakın Prima kalitesi diye bir gerçek var. Diğer bezlerle kiyaslarsak onlara göre biraz pahalı ama onları 2 saatte bir değiştiriyorsaniz eğer ki Prima en az 4 saat durabilir. Geceleri tek bez ile 12 saat duruyo bebeğim 7 aylık ve asla pişik yok kızarıklık dahi yok yani diğer bezler ucuz evet ama gün içinde onu 5 kez primayi 3 kez degistirince aynı paraya denk geliyo. Bebeğim ilk doğduğunda diğer 2 markayida denedim yenidoğan bebek zaten sürekli bez değiştiği halde pişik oldu ikisindede. Primaya geçince oh be dünya varmış dedim alın ve aldırın bebekler asla pişik olmasın Prima kalitesi diye bir gerçek var hakediyo parasını
Kullanıcı bu ürünü ebebek satıcısından aldı.
Beden3
ÜÜ
ÜÜ
15 Temmuz, Pts |
Ü*** Ü***
Aynı gun kargo secenegi ile aldım sabah 6 da sipariş verip öğlen 12 de aldım çok teşekkür ederim. Yaşlı Köpeğim için kullanıyorum keşke prima köpekler için de bez üretse bu şekilde çok maliyetli oluyor bizler için. Satıcıya özeni için teşekkür ederim
Beden8
TS
TS
24 Eylül, Sal |
T**** S****
Yorumum üste görünsün diye 5 yıldız verdim 1 adet kullandıktan sonra tarihe bakmak aklıma geldi 2020 yılının ürününü göndermişler diğer primalar gibi değil sürekli bebeğime Prima kullanıyorum sahte sanırım sızdırıyor daha önce sızdırma sorunu yaşamamıştım
Kullanıcı bu ürünü peanelife satıcısından aldı.
Beden4+
MM
MM
12 Temmuz 2023, Çarşamba |
M**** M****
Prima kalitesi.. sağlam ve hızlıca elime ulaştı. Teşekkürler.
Beden3