Vegan Beslenme - Murat Kınıkoğlu Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (10)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
YE
YE
23 Mart 2020, Pazartesi |
Yusuf Kağan E*** (25) - Kocaeli
Kitabı uygun fiyatı sebebiyle denemek amaçlı aldım. Vegan beslenmede internetten bilgi edinirken çoğu bileşenin bizim yöremizde bulunmadığından tarifleri yapamamaktaydım. Bu kitabı alarak yerli ve kolay bulunan malzemelerle belki daha rahatça yemek yaparım diye düşündüm ve kitap tam olarak beklentimi karşıladı.
İlk yarısı vegan beslenmeye geçmek isteyenlerin veya neden geçilmesi gerektiğini merak edenlerin doktorun kendi yaşadıklarından ve global çalışmalardan referans alınarak anlatılıyor. İkinci yarısı ise pratik ve yalın dille yazılmış birbirinden güzel yemek tarifleriyle sebzelere ve malzemelere göre kategorize edilerek yazılmış.
Başlangıç seviyesi ve vegan tariflerin bileşenlerini bulamayanlar için çok iyi bir kitap çıkarılmış.
FG
FG
14 Şubat, Paz |
fazil g**** (41) - İstanbul
Kıymetli bir doktor.Herkes okumalı.
IU
IU
23 Haziran 2020, Salı |
i**** u*** (47) - Eskişehir
okumanızı tavsiye ederim. hepsijet e tesekkurler. lutfen kargolarımı hepsijet ile yollarmısınız. aras kargo cok sıkıntılı her defasında gidip kargomu subeden ben alıyorum.
30 Mayıs 2019, Perşembe |
M**** Y*** (24) - Antalya
çok iyi kitap. etik yöne çok değinmese de sağlık yönünden herkesin okumasının gerektiğini düşünüyorum. zaten bunlar yeterli olacaktır bir insanın vegan beslenmeye geçmesi için. umarım sadece beslenme ile kalmayıp bir felsefe olarak da yer edinebilir insanlarda. teşekkürler murat bey ve oğlak yayıncılık
FE
FE
18 Temmuz 2017, Salı |
fahri e*** - İstanbul
Vegan yasama gecmeden okudugum ve bana "evet dogru yoldayim" dedirten bir kitap. Mutlaka oneriyorum.
Cocuklariniza, torunlariniza, sevdiklerinize... dogru sandiginiz ancak yanlis / sagliksiz seyler yedirdiginizin farkina varacaksiniz.
Benim vegan yasama gecmemin esas nedeni, "yuzu olan, sinir sistemi olan ve duygusal yonu olan" tum canlilarin kotu yasamasina neden olan sistemin bir parcasi olmayi reddetmemden kaynaklandi. Kitap bu tur etik konulardan daha cok, insanin daha saglikli ve dogru beslenmesine yonelik cok dogru (kanitlari ile -- daha cok yabanci kaynaklar) konulara deginmis. Etik yonu bir kenara birakip, sadece saglik nedeni ile vegan olmanin cok guc oldugunu dusunuyorum. Bunu gozonune alarak okumanizi oneririm. Iyi okumalar.
24 Temmuz 2018, Salı |
M**** Y*** (24) - Antalya
Cok guzel ve bilgilendirici bir kitap. Herkes mutlaka okumalı
MC
MC
10 Kasım 2018, Cumartesi |
m**** c** - İstanbul
tavsiye ederim
06 Haziran 2016, Pazartesi |
M**** Y*** (24) - Antalya
Vicdanı olan herkesin okuması gereken bir kitap. Sevgili Dr.Murat Kınıkoğlu, popülerite aramayan, para için yalakalık yapmayıp gerçekleri gün yüzüne çıkaran muhteşem insan.
ME
AÖ