Dyson 360 Heurist Robot Süpürge Değerlendirmeleri
AB
AB
31 Mart 2021, Çarşamba |
A**** B****
Son 8 yılda sadece merakımdan dolayı 6 farklı robot süpürge kullandım. Robot süpürge en ucuzu ya da en pahalısı, her ev için şart bir ürün olduğunu düşünüyorum. Robot süpürgelerin 2 ana grubu var;
1) iRobot, Roborock, Xiaomi gibi süpürmekten çok "akıllı" kısmına yatırım yapan markalar. 30 cm lik yuvarlak bir cihazın ortasında 15 cm lik bir fırça ve kenarada dönen bir fırça ile temizlik yapmaya çalışıyor ama sadece 15 cmlik kısmı süpürürken kenarda kalan kısımları süpüremiyor ve bu sebeple hiçbir zaman duvar kenarları ve köşelere ulaşamıyor. Ayrıca süpürme süreleri de uzun oluyor.
2) Neato ve Dyson gibi süpürge odaklı markalar. Neato D şeklinde 35 cm lik bir cihaz düz kenarındaki kocaman fırça sayesinde harika temizliyor ama akıllı kısmı birazcık geriden geldiği için Neato D7 hariç hepsinde çeşitli özellikler eksik kalıyor.
Dyson ise hem çok akıllı hemde inanılmaz süpüren bir cihaz ve boyutu küçük olması sayesinde her köşeye sandalye aralarına vs. çok rahat giriyor. En büyük dezavantajı şarjının çabuk bitmesi ve haznesinin hemen dolması. Bunun dışında ilk kullanımlarda aptal bir dolaşım şekli var ama zaman içerisinde evi öğrenip süpürme süresi kısalıyor ve daha akıllı gezmeye başlıyor. 24 cm lik minicik bir cihaz için en iyi süpürmeyi yapıyor oluşu oldukça ilginç. Yüksekliği diğer cihazlardan en fazla 1-2 cm fazladır, bu benim için bir sorun olmadı. Amacınız süpürge satın almaksa ve dar sandalye araları vs. iyice süpürülsün istiyorsanız kesinlikle Dyson almalısınız.
not:Çizilme için bende şeffaf kaplama yaptım ama bütün robotlar çiziliyor, bu mavi renk olduğu için çizikler belli oluyor.
YÖ
YÖ
10 Nisan 2021, Cumartesi |
y**** ö****
Halının püskülkerinden çıkamıyor. Şarjı çabuk bitiyor. Sıkıştığı yerler çok fazla. Boş ve halısısız evler için. Evimizde diğer ürünler de dyson. Kalite için tercih etmiştim. Fakat bu ürün verilen parayı hak etmiyor. Pişmanım.
CY
CY
01 Temmuz 2021, Perşembe |
C**** Y****
Akilli supurgenin, superge kismina diyecek bir sey yok. bir dyson supurgeden bekleyeceginiz sekilde cok iyi bir temizlik sunuyor ve filtresi on numara. ama akilli kisminda ciddi problemleri olan bir cihaz. acik planli bir mutfak ve salon var, evin mutfak ve salon kismini uygulama uzerinden ayirdik. git mutfagi temizle dedigimizde evin icerisinde gezip yuvasina geri donuyor mutfagi bulamadim diye. tum evi temizle dedigimizde ancak mutfagi temizleyebiliyor. bunun disinda hali sacaklari ile hic iyi gecinemiyor, paletlerinin arasina sikistiriyor surekli olarak. sacakli haliniz varsa halilari kaldirmaniz gerekecek kullanmak icin.
dar oldugu icin masa/sandalye aralarina girip cikabiliyor, bu yonuyle iyi. koltuklarimizin alti yuksek oldugu icin cihazin normalden fazla olan yuksekligi bizim icin dert olmadi. standart koltuklariniz varsa once yuksekligini kontrol edin, buyuk ihtimalle altina giremeyecektir.
SM
SM
21 Ekim 2023, Cumartesi |
s**** m****
Bozulan ürünüm için dayson servisini aradım bana bu ürün türkiyede satılmadığını ve bana yardımcı olmayacağını söyledi..Yanlız bir türlü anlatamadım kendilerine ben bu ürünü TC topraklarında bulunan bir internet sitesi olan HEPSİBURADAN aldığımı ve faturası KDV sini ödemiş bir tüketiciyim dedim ama nafile.. şimdi ben tüketici haklarına ve CİMERE şikayette bulunmayı düşünüyorum taki bana dönmedikleri kısa bir zamana kadar..
SU
SU
15 Ocak 2022, Cumartesi |
s*** u****
Dyson kalitesine güvenerek aldım distribütör firma yurtdışından daha uyguna satıyor silme özelliği yok fakat küçük bir mobun tüm evi silmesi bana mantıklı gelmiyordu zaten.haritalandirma sirasinda biraz endişelendirdi fakat haritalandirdiktan sonra daha kullanışlı bence dyson link uygulaması basit kullanışlı.supurgenin altina girebilmesi için koltuklarin baya yerden yuksek olmasi gerekli supurdugu yerlerde hala birkaç saç teli vardi ama 3 güç seviyesinden en alt seviyede çalıştırıyorum sessiz değil kedimin killarini vs guzel topluyor genel olarak memnunum başka supurgelerle kiyaslayamam cunku ilk robot supurgem dyson umarim memnun kalirim uzun yillar teşekkürler
TM
TM
17 Ocak 2022, Pazartesi |
Tuncay M****
Ürün çok kaliteli malzeme olarak ancak akıllılık konusuna gelince rakiplerinden çok geride kalıyor evimde sorun olduğunu düşünmeye başladım 1 haftadır kullanıyorum hala evin haritasını oluşturamadı bazen şarj istasyonuna dönemiyor bazen saçma sapan girip çıkmasına hiçbir engel olmayan bir noktada sıkışıp kalıyor robotu kaldırıp tekrar koymanızı istiyor telefona indirilen programı çok detaysız 5 para etmez bir programı var ben evimden uzaktayken henüz çalıştırmayı başaramadım bir türlü bağlanamıyor (apple için olanını kulanıyorum )android programını kullanmadım ama muhtemelen aynıdır güncelleme gelirse daha güzel kullanılabilir diye umuyorum süpürmesine gelince şuanda evimde phılıps maraton ultimate serisi var ondan daha iyi süpürdüğünü bile söyleyebilirim çok başarılı güçlü bir motoru ve fırçası olduğunu düşünüyorum 3 kademeli modu var ancak dediğim gibi biraz akılsız kalıyor boyutlarına gelirsek fotoğraflarda ve videolarda daha iri gözüküyor diğerlerinden çok yüksek gibi duruyor ama bence gayet ideal bir boyutu var çokda yüksek değil.
ÖD
ÖD
11 Aralık 2021, Cumartesi |
Ö*** D****
Süpürge olarak mükemmel. Aldığımızdan buyana bu kadar toz ve pislikle nasıl yaşıyormuşuz dedik. Toz ve çöp çekişi mükemmel.
Yazılım tarafı sorunlu. Bazen gideceği yeri bulamıyor, bazen de yuvasını. Ara sıra gönderdiğiniz odayı yarım yapıp geliyor.
KE
KE
02 Ocak 2022, Pazar |
K**** E****
Ürün çok çok başarılı. Dyson kalitesi. Satıcı da çok yardımcı oluyor. Hızlı kargolama yapıyor.
Cep telefonundan cihazı evde harita çizdirerek yönlendirmek çok kolay. Bir tek halı saçakları problem olabiliyor.
Ürün Türkiye Dyson da henüz sayılmadığı için Dyson’a kayıtlanamıyor. Bilginize
EM
EM
09 Temmuz 2023, Pazar |
E*** M****
Bir yıldızı bile haketmiyor.ürün resmen kusurlu geldi aradık gonderdik ana kartını degistirdik dediler ama hala devamlı kafası karısıyor hicbir yeri duzgun supurmuyor.hic memnun kalmadik o kadar para çöp oldu.
ZB
ZB
11 Haziran 2023, Pazar |
z**** b****
Dyson Turkiye bu cihaz satisini yapmadigindan servis vermiyor ve yedek parca temin edilemiyor. Ayrica cik yuksek ve ön firca olmadigindan kenarlari supuremiyor.