Grundig TM 4961 Cam Demlikli Çay Makinesi 1,8 Lt. Değerlendirmeleri
AP
AP
17 Şubat 2020, Pazartesi |
ABDULLAH P****
Ürün görseldeki gibi . Kullanılan malzeme kaliteli ve şık. Buradaki yorumlar önemli ben ürün alırken yorumlara dikkat edelim . Sessiz ve kısa sürede kanama ya ulaşıyor. Memnunum.
NK
NK
25 Şubat, Cts |
Nurzhamal K****
Beklediğimden daha güzelmiş çok beğendim😍😍😍😍 bundan öncede kemdime almıştım bu defa anneme alıyorum Kazakistana gönderiyorum. Düşünmeden alabilirsiniz🥰
Kullanıcı bu ürünü CNR MAĞAZACILIK satıcısından aldı.
ZG
ZG
18 Temmuz 2020, Cumartesi |
Z**** G***
Arçelik kalitesi çok güzel ürün hızlı ve sapasağlam geldi. Teşekkürler hepsi burada 1450 ye grundig bulaşık makinesini burdan aldım.Kendi bankamdan 100 hepsi buradadanda 100 tl toplamda 200 tl puan kazandım. Bir nevi bulaşık makinesinin yanına hediye oldu
İA
İA
12 Aralık 2022, Pazartesi |
İ*** A****
Ürünü kullanmadım ama duruşu kalitesi güzel 😍umarım suya plastik kokusu geçmiyordur 🙂
VY
VY
04 Ocak 2020, Cumartesi |
v.adnan y****
Ürün gerçekten kaliteli. Malzeme işçilik ve tasarım olarak fiyatının çok üzerinde. Eğer bu fiyat bandında kararsız kaldıysanız hiç endişe etmeden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Plastik kokusudur sestir mestir kesinlikle yok. Çok şık ve asil bir görünümü var. Tavsiye ederim.
HA
HA
23 Eylül 2022, Cuma |
Hüdanur A*
Öne çıkması için 5 yıldız verdim tek kelime dahi etmek istemiyorum görselleri ekledim
RK
RK
06 Haziran 2020, Cumartesi |
REMZİ K****
ürünü Hepsiburada dan aldım ve çok memnunum ,beyaz olması estetik olarak güzel fakat sık temizlemek gerek.
EY
EY
15 Aralık 2022, Perşembe |
EMEL Y****
Alırken hiç tereddüt etmeyin,kalitesi gerçekten mükemmel. Almadan önce diğerleri ile çok kıyaslama yaptım, fiat olarak çok iyi kalitesinin yanında az bile. Alt kettle kısmı koku yapmıyor, özellikle denedim. Paketlemesi de çok iyiydi, kargo süreci de kısa sürdü. Alışverişimden çok memnun kaldım.
SE
SE
06 Kasım 2021, Cumartesi |
S**** E****
Ürünü tereddüt ederek almıştım. Web sitesinde bile aradığım detayları bulamadım. Ancak son derece kaliteli bir ürün. Demlik Alman malı, alt parça Türk malı. Çin malı olmaması büyük avantaj. İsterseniz kettle gibi de kullanabiliyorsunuz.
İO
İO
16 Mayıs 2020, Cumartesi |
İ**** O***
Ürün çok güzel ve kullanışlı. Beyaz rengi çok hoş. Sessiz ve hızlı su kaynatıyor. Markasız ürünlere yönelmeye gerek yok. Gerek servis gerek marka belli. Midemize gidecek şeyleri düşünmek lazım.