iRobot Roomba i7+ Akıllı Robot Süpürge Değerlendirmeleri
(119 Değerlendirme)Ürün detayına git
4,7119 Değerlendirme
5
104
4
8
3
2
2
2
1
3
Yorum Yayınlanma Kriterleri
Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Filtrele
Ürün Puanı
Satıcı
Sırala
Varsayılan
Bu ürün ile ilgili 119 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 119 değerlendirme var.
MK
MK
21 Ağustos 2019, Çarşamba |
M**** K***
böylesine bir konfor yok gerçekten, oda oda seçip istediğimiz yeri temizletebliyoruz, haftalık programlarken bile hangi odalar temizlenecek seçiliyor, çekim gücü çok iyi halılarımızda bile çok başarılı. yuvasına dönüp kendi tozunu kendi boşaltıyor bu inanılmaz olmuş daha evvel 966 kullanıyorduk kendimiz boşaltınca zor geliyordu bazen bununla hiç üşenme derdi yok. şimdilik bir kaç haftadır kullanıyoruz toz torbası dolmadı henüz 30 kullanıma kadar yeter yazıyor sitesinde, biraz pahalı bir cihaz ancak bütçesi olanlar düşünmeden alabilirler
Bu değerlendirme faydalı mı?
166
55
Teşekkür Ederiz.
Bildir
HA
HA
12 Mart 2021, Cuma |
h**** a****
Kendisi akıllı ama yarım akıllı bir temizlik robotu..
Birkaç gündür kullanıyoruz. Yakından takip ettim. Ilk gün birkaç saat 2 katlı evin haritasını çıkarmak ile geçti. Pil tüketimi oldukça az, şaşırdım. Oldukça hızlı şarj ediyor. Ona da ayrıca şaşırdım. Bu kadarını beklemiyordum. Kargodan cıkmış haliyle 1 saat şarj ettim ve saatlerce çalıştı...
Algoritması temel seviyede. Kabloların kalın dahi olsalar üstünden geçebiliyor. Sıkışık alanlarda takıldığı oluyor. Böyle zamanlarda da genelde kendini kurtarabiliyor. Algoritma ona oldugu yerde dönüp tekrar denemesini söylüyor. O da farklı açılarda dönerek kurtulmayı deniyor. Bizim evimizde pencere kenarlarında yerde eğimli olan yer kaplama dönüşlerini sevmedi mesela. Hep tırmanmaya çalışıyor pencereye. Neyse ki uygulamasından kırmızı alanlar belirleyebiliyorsunuz ve buralara uğramıyor. 20cm hassaslıkta bunu yapmanıza izim veriyor uygulama. Bu da harika bir özellik.
Bir diğer negatif tarafı ise düşük emiş gücü. Gözlemledim ve bilfiil test ettim. Bazen önüne attığınız kırıntıları dahi ıskalayabiliyor. Bu demek oluyor ki bu yarım akıllı süpürgenin işini tastamam yapabilmesi için 2 katı çalışması lazım. Ha siz evde pek olmuyorsunuzdur ve çalışması sıkıntı yaratmaz, öyle ise eyvallah da.. Evdeyken vır vır çalışması evden çalışan için sıkıntı. Normal elektrikli süpürge sesi kadar olmasa da tekerle gürültüsü ve fırça gürültüsü hayli fark edilir düzeyde. Ana üniteye boşaltım yaparken ise uçak kalkarken çıkardığı kadar gürültü çıkarıyor. Ben keyifle dinliyorum ama komşuları bilmem.
Netice itibariyle bu satışa sunulmuş olan en ileri ürünlerden biri. Tozla uğraşmak istemeyen için Hepa filtreli ve 60 güne kadar müdahale gerektirmeyecek şekilde torbalı, evcil hayvan besliyorsa tüylerini toplama konusunda başarılı, wifi bağlantı olsun ya da uygulama, sorunsuz çalışan bir cihaz ama eğer satışta olsaydı almışken i9 alırdım sanırım. Emiş gücü daha yüksek ki herhalde i7+'nin tek ihtiyacı olan şey.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
52
5
Teşekkür Ederiz.
Bildir
GK
GK
23 Temmuz 2022, Cumartesi |
G**** K****
Adı benim Kumam😆ama bence haketti tesekkurler irobot👍
Kullanıcı bu ürünü Gelecek Evimde satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
1
3
Teşekkür Ederiz.
Bildir
AB
AB
19 Mart 2020, Perşembe |
Alper B****
Öncelikle oldukça detaylı araştırma yaparak tercih ettik. Yeni kullanmaya başladık. Ürünün fiyatı pahalı evet, ancak aynı modelin kendini temizleme özelliği olmayan yani plus olmayan versiyonuna göre kesinlikle verilen paraya değer. Çünkü her temizlikten sonra haznesini temizleme mecburiyeti işin konforunu çok düşürüyor bence. Ekonomi açısından değerlendirince E5 serisi tercih edilebilir. Ancak vakum ve temizleme performansından da taviz vermiş oluyorsunuz. İmkanı olanlar için, almışken.. ile başlayan cümleler kuranlar için kesinlikle doğru bir tercih. Ürünün sesli çalıştığı yorumlarına gelince, okuduklarımdan sonra yüksek bir ses seviyesi bekliyordum, beklentimin çok altında ses seviyesinde çalışıyor. Çok iyi temizliyor, içinden toz dökme gibi bir problemle karşılaşmadık. Yatak ve bazaların ayaklarını yükseltmeyi planlıyorum. 10 cm den yüksek her yere giriyor. Wifi kontrolünde hiç bir problemle karşılaşmadık. Programı indirdiğiniz platformda yorumları okumanızı tavsiye ederim. Kurulumda bazı tercihleri belirtilen şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız. Kullanmaya başlayınca teknolojinin geldiği seviyeyi daha iyi algılıyorsunuz.
Kullanıcı bu ürünü Gelecek Evimde2 satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
42
1
Teşekkür Ederiz.
Bildir
FU
FU
19 Nisan 2022, Salı |
F**** U****
yaklaşık 4 ay önce aldım yorum için bekledim. gerçekten çok kullanışlı, kendi kendini temizlemesi ve devam etmesi harika. Sadece normal haritada olmayan bir sandalye , kutu olduğunda biraz dikkati dağılıyor toparlaması uzun sürüyor. Haritalaması iyi , ama cm cm bire bir değil tabi ki. süpürgeliklerde köşe almalarda çok iyi ama hali kenarlarında birşeyler kalınca onlar için geçmiyor tabik, ekstradan halı işlemi oluşturdum çözüm için. kullanım kılavuzunu okuyup bakımını yapınca harika bir alet. normalde çok sesli değil sadece kendini boşaltırken HOME çok ses yapıyor, ama arada bir olan birşey. takıldığından halı vs kendi kendine kurtuluyor. duvara yaklaşırken haritalandırmadan dolayı yavaşlıyor. Ön kısmı tamponlu - bumperlı- ses duysanızda ön taraf bu durumlar ahazırlıklı yapılmış . üst kısmı neredeyse sıfıra sıfır alnalardan geçerken bir çiziliyor gibi görünüyor ama silince geçiyor, maalesef. bizim koltukta bi kumaş zımbası çizdi üstüne ama onun dışında bir sorunu yok.
haritalandırmayı bence 6 ay da bi yenilemeli, ufak tefek oynamalardan dolayı haritalandırma ve temizleme performansı %90 a düşebiliyor.
Bu da girmemesi gerekn işaretli alanlarda sorun yaşatabiliyor, cm cm kaydığı için kedinizin yemeklerini dağıtabilir.
çok yer kaplamıyor. ama önünde 70 cm boşluk olması gerek yoksa büyük sorun işleme başlaması. Parası olana tavsiye ederim ama kendi kendini boşaltmasada olur derseniz HOME aparatsız bi alt modelini alabilirsiniz. Bziimkinin adını Pertev koyduk. iyi ki zamlanmadan almışız.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
2
1
Teşekkür Ederiz.
Bildir
ZÇ
ZÇ
02 Mayıs 2021, Pazar |
Zeynep Ç****
Alabileceğimi tahmin edemezdim ama eşim anneler günü hediyesi olarak aldı 😍 yaklaşık 4 gündür falan kullanıyorum ama şimdiden bayıldım her yer pırıl pırıl ve heryere girmeye çalışıyor ve başarıyor gerçekten süper ötesi bir teknoloji 🥰
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
12
4
Teşekkür Ederiz.
Bildir
MD
MD
04 Eylül 2020, Cuma |
m**** d****
Daha önce haftada 1 kez bayan geliyordu. Kasım ayından beri ki Eylül ayındayız 1 kez bile bayan gelmedi. Eşimden ilk aldığımda fiyatını saklamıştım. Şimdi fiyatını biliyor ve tüm arkadaşlarına tavsiye ediyor. Toz haznesini yaklaşık ayda bir elimle boşaltıyorum. Ayrıca aliekspresten filtre yedek fırça ve toz torbalarını çok uygun fiyata tedarik ettim. Ev pırıl pırıl. İsmini pıtır koyduk. Ailecek onu çok seviyoruz
Kullanıcı bu ürünü Gelecek Evimde2 satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
26
12
Teşekkür Ederiz.
Bildir
EK
EK
07 Ekim 2021, Perşembe |
Emrah K****
Ürün çok güzel tartışmasız hele süpürüp kendi içerisindekileri çekmesi sizi hiç uğraştırmıyor sadece tek sorun Tr de fiyat 💲 farkı olduğundan alım gücü ister istemez düşüyor imkanı olan hiç arkasına bile bakmasın direk alsın
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
4
1
Teşekkür Ederiz.
Bildir
ZS
ZS
24 Ağustos 2022, Çarşamba |
Z**** S****
Ürün gayet güzel fiyatı pahalı ama diğerlerinden iyi olduğu belli
Kullanıcı bu ürünü Gelecek Evimde satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
1
0
Teşekkür Ederiz.
Bildir
BS
BS
19 Nisan 2021, Pazartesi |
burcu s****
Uzun bir süre iRobot’un eski bir modelini kullandıktan sonra mop özelliği de olduğu için başka bir robot süpürge edinmiştim. Ne büyük hata :) i7+ aldıktan sonra iRobot markasının ar-ge ve kullanıcı deneyimi açısından diğer markalardan ne kadar ileride olduğunu gördüm.
Evdeki iki kediye bir de köpek eklenince emiş gücü daha yüksek ve haritalama hafızası daha gelişmiş bir ürüne ihtiyaç duyduk. İki katlı ve yerleri büyük ölçüde parka olan evi yaklaşık iki saatte, neredeyse kusursuz süpürüyor. Her süpürmeden sonra toz haznesini manuel boşaltabilir ya da kendi kendine dock’una aktarmasını seçebilirsiniz. Kendi içinde gelen kağıt torba 30 boşaltıma kadar dayanıyor yazıyor ama çevreye olan zararı yüzünden genelde elle boşaltıyoruz. Otomatik tahliye isterseniz de orijinal ve yan sanayi torbalar rahatlıkla bulunuyor.
Mutlaka uygulaması üzerinden kullanmanızı tavsiye ederim, böylece kanepenin etrafı, mutfak tezgahının altı gibi sık kullanılan ve hızlı kirlenen alanları bölge olarak tanımladıktan tüm evi süpürmeye gerek kalmadan temizleyebilirsiniz.
Google home’la da uyumlu, sesle de çalıştırabilirsiniz.
Kullanıcı bu ürünü Gelecek Evimde satıcısından aldı.
Bu değerlendirme faydalı mı?
8
3
Teşekkür Ederiz.
Bildir
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- ...
- 12
Önceki
1 / 12
Sonraki