Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB 12.4" Wifi Tablet Mystic Black Değerlendirmeleri
FK
FK
28 Eylül 2022, Çarşamba |
F**** K****
Akşam 10 da verdiğim sipariş ertesi gün sabah 10 da geldi kargo aşırı hızlıydı ve kargo takip hepsi kusursuzdu. Tablete gelince cidden güzel paketlenmişti alırken endişeliydim paketleme açısından. Tablet oldukça büyük ve kaliteli öğrenciler için özellikle inanılmaz ben ders için aldım kusursuz fiyat performans ürünü.
RŞ
RŞ
15 Mart 2022, Salı |
R**** Ş****
Gayet sağlam bir şekilde geldi. Benim için önemli olan word ve Excel rahat kullanmaktı. Benim için gayet yeterli
RenkPink
MA
MA
11 Ocak, Çar |
M**** A****
Bir şeyler izleme ve çizim yapma ağırlıklı kullanıyorum. Oldukça memnunum. Ekranının 12.4 inch olması harika. FE olduğu için tabi ekran kalitesi o kadar da güzel değil ama fiyat performans ürünü olduğu düşünüldüğünde o kadar da önemli değil. Merak eden varsa cihaz Android 13 ve One UI 5 güncellemesi de aldı. Şarjı fena değil. Kalemi gayet güzel. Üretkenlik ve not alma amaçlı kullanım için de son derece güzel bir ürün.
Kullanıcı bu ürünü Samsung Türkiye satıcısından aldı.
SÖ
SÖ
08 Temmuz 2022, Cuma |
S**** Ö****
Bu fiyata bu kadarını hiç beklemiyordum. Kargo süper hızlı şekilde ulaştı elime, çok teşekkürler. Koli ezikti çok korktum tabletin ambalajı da öyledir diye, korktuğum olmadı neyse ki.
Tablet gerçekten beklentilerimin üstünde çıktı. Ekran inanılmaz. Uzun uzun o dinamik duvar kağıtlarını izliyorum. Ses te gayet iyi. Yatakta laptop masasından kurtuldum. Tutucu ile karın-göz hizasına ayarladım. Temas etmeden üzerimde yük olmadan çok rahat şekilde kullanıyorum. Az önce star trekin son bölümünü izledim. Kendimden geçtim resmen. 2017 mac promla 720 p YouTube da ısınmadan dolayı hiç birşey izleyemiyorum. Bununla 4 k videolara baktım gayet iyi görünüyor. Kalem yanında geliyor, mesajlaşma, not almada çağ atladım resmen. Kalemle yazmak harika. Üstündeki slota bakma şansım daha olmadı, muhtemelen hafıza kartı içindir. Zaten belli başlı uygulamalarım olsun gerisi önemli değil. Şimdilik 2. gün, inşallah bu yazdıklarımdan pişman olmam. Umarım sizler de sorun yaşamazsınız.
MY
MY
26 Aralık 2022, Pazartesi |
Muhammet Y****
Çok hızlı ve sağlam geldi teşekkürler hepsiburada 👏👏👏
Kullanıcı bu ürünü gala iletişim satıcısından aldı.
BB
TE
TE
08 Şubat, Çar |
t**** e****
Tam bir fiyat performans ürünü. Hızı, kalitesi, ekran görüntüsü ve tasarımı çok şık. Kaleminin fahil olması ayrıca avantaj sağlıyor.
RenkSilver
BA
BA
10 Mayıs 2022, Salı |
B**** A****
ürün çok iyi kargolanmis hiç bir hasarı yok açtım gayet iyi çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü MER-TEL İLETİŞİM satıcısından aldı.
AG
AG
09 Mart 2022, Çarşamba |
Ayşenur G****
Çok güzel çok kullanışlı. Derslerim için not tutmak amaçlı aldım. Note konusunda samsung'tan daha iyi bir marka olamaz. Sonuçta note olayını samsung ortaya çıkardı (Note serisi).
EC
EC
06 Mart, Pts |
E**** C****
Yaklaşık 20 gün geçtikten sonra 13 şubatta satın aldığım ürüne yorum yapmak istedim. Ürün 4 gb ram 64 gb hafızaya sahip tek sıkıntısı bu gibi gözüksede işlemci tarafında da belli başlı yetersizlikler oluştuğunu farkedebiliyorum (oyunlarda yetersiz bir tablet). Ekran boyutu ve renk performansı gayet güzel. Ses kalitesi mükemmel bir tabletten beklenen en güzel ses kalitesi olabilir. Amacım il dışına çıktığımda laptop yerine aldığım tablet ile kısa süreli işlerimi yapabilmekti. Üst satırlarda bahsettiğim gibi hafızayı sd kartla bir şekilde çözüm bulabilirsiniz ancak ram konusu çok rahatsız edici durumda. 4 gb ram beklenen performansın çok çok altında kaldığını söyleyebilirim. Samsung dex ram kısıtlaması nedeniyle kullanımı bir hayli kötüleştiriyor. Belli başlı google ve tarayıcı sayfalarını açıp ekranı böldüğümde attığım fotoğraftaki gibi ekran donuyor ve bir daha yeniden başlatana kadar düzelmiyor ne yazık ki. Ürün parasına değecek bir ürün değil. Ama bu piyasada alınabilecek fp android ürünlerinde tek ürün olabilir. Daha önce hiç apple kullanmadığım için bir ipad ile kıyaslamayacağım. Ama 7 8 senelik bir ipadi olan arkadaşım bu sorunlarla karşılaşmadığını sadece biraz yavaşladığını söyleyince içim biraz burkuluyor. Androidin özgürlüğü diyip kendimi avutuyorum. Amacınıza göre rami yüksek tutup alabileceğiniz güzel bir tablet.