Tuba Nasır Yakısı Değerlendirmeleri
TK
TK
02 Kasım 2022, Çarşamba |
Tuncay K****
İşini layıkıyla yapan bir ürün hızlı gönderim düzgün paketleme tesekkurler
Kullanıcı bu ürünü Kozmodi satıcısından aldı.
MB
MB
14 Eylül 2022, Çarşamba |
M**** B****
Orijinal ürün,başarılı paketleme Teşekkür ediyorum.
Kullanıcı bu ürünü BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN satıcısından aldı.
SP
SP
30 Ocak, Pts |
S**** P****
Başarılı ürün benim bu ürünle ilgili deneyimim bir nasır bandını takıp 3-4 gün hiç çıkarmamak su değdirmemek çıkarırsanız yapışkanı geri pek yapışmaz bu da çok normal bende etkili oldu aşırı aşırı katı nasırlarda (benimki gibi) tek bir bantta etkili olmuyor 2-3 bantta anca ama başarılı ve eczaneye göre uygun bir ürün ayrıca 1 günde geldi
Kullanıcı bu ürünü Markafarma satıcısından aldı.
AK
AK
11 Kasım 2021, Perşembe |
A**** K****
katranlaşmış en az 5 senelik nasırlarımı söktü attı bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim sağ ayağımda sadece bi bölgede 7-8 tane nasırı tek seferde söktü attı mucize gibi bişey gerçekten ama önemli ola bunu kullanım şekli ben önce banyodan çıktıktan sonra ayağımın altı yumuşamışken jiletle nasırın üstündeki fazla deriyi jiletle kazıdım sonra iyice ayağımı temizleyip büyük bandı yapıştırdım ayağımda tam 5 gün tuttum ve bu süre zarfında çorabı hiç çıkartmadım 5 günün sonunda bandı çıkartıp leğene sıcak su koyup en az yarım saat suda beklettim iyice yumuşayınca jiletle tekrar iyice kazıdım ve nasır falan kalmadı mükemmel bir ürün gerçekten
Kullanıcı bu ürünü ayeczadeposu satıcısından aldı.
BK
BK
02 Ocak, Pts |
B**** K****
Bu satıcıdan almayın. Ürünü kargo poşetine dahi koymadan incecik kutuyla gönderdi. İlgisiz satıcı. Cok geç kargoya verdi. Paketleme sıfır. İyiki Hepsiburada var teşekkürler Hepsiburada.
Kullanıcı bu ürünü sapıenza pharma satıcısından aldı.
EÇ
EÇ
20 Temmuz 2022, Çarşamba |
E**** Ç****
Yorum yayınlama kriterlerine göre sağlık beyanı veremiyormuşuz. Ürün sağlık kategorisinde ama ted@vi etti demek yasak. Yorum onaylanmadığı için bu sefer demiyorum, 5 yıldız veriyorum işe yarayıp yaramadığını oradan anlayın. (O kadar da açıklamıştım önceki yorumda tüm deneyimlerimi)
Kullanıcı bu ürünü sapıenza pharma satıcısından aldı.
AÜ
AÜ
18 Temmuz 2022, Pazartesi |
A**** Ü****
Ürün gerçekten mükemmel. Üçüncü bantta döküldü. Teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü vitalecza satıcısından aldı.
HÖ
HÖ
10 Nisan 2021, Cumartesi |
h**** ö****
Benim dorunumu çok rahat şekilde çözdü. Küçük ayak parmağım üzerinde muhtemelen yanlış ayakkabı kullanımından oluşan nasırı iki tanesi ile söküp aldı. 3 er gün beklettim ve Süre boyunca ıslatmadım. Tavsiye edilir.
Kullanıcı bu ürünü Abece satıcısından aldı.
OÖ
OÖ
25 Mayıs 2022, Çarşamba |
o**** ö****
Çok teşekkürler çok kisa sürede elime ulaşti.
Kullanıcı bu ürünü BAY YILDIRIM satıcısından aldı.
ŞU
ŞU
19 Ekim 2021, Salı |
Ş**** U****
Ürünü kullandık işe yarıyor, fakat etkisini görmek için bir kaç bandı arka arkaya yapıştırmak gerekiyor.
Kullanıcı bu ürünü BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN satıcısından aldı.