Vestel CMI 108322 Wifi 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Değerlendirmeleri
PN
PN
11 Mayıs, Cts |
P**** N****
İlk yazlığa almıştım çok memnun kaldığım için kışlık evede aldım hiç düşünmeden alın okadar
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü AND-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.
NÇ
NÇ
28 Ağustos, Çar |
Naile Ç****
Beklentiminde üst düzeyinde geldi ilk defa netten elektronik esya aldım ve cok tereddut ettim ama gercekten muhtesem bi urün.ve acayip hızlı teslimat oldu teslimat hafta sonuna geldigi icin kurulum pazartesi oldu o bile hızlıyd9 bulundugum ilde X markalar ayni ozellikli 29 binden baslıyolardı bu urun tam fiyat performans ürünü elimden gelse bes degil 10 yıldız verirdim tesekkurler AND-vestel yetkili bayisi calisanları
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü AND-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.
MÇ
MÇ
20 Temmuz, Cts |
mustafa ç****
Ürün biraz bir iki gün gecikmeli geldi. Onunda normal olduğunu düşünüyorum. Adıyaman/ Besni yetkili servisi hemen geldi montajını halletti.
Makinenin kapağı eski makineler gibi kulplu değil. Düz olması kapak açma kolu kırılma sorununu ortadan kaldırılmış. Bence çok iyi olmuş.
Gayet sessiz güzel bir makine.
Ürünü getiren arkadaşlar geldiğinde asansör bakımda idi. 4. Kata çıkması lazım. Bende yardım ettim. Çok acemice taşıyorlardı. Ellerinde halat olsa çok rahat taşınırdı. Ama sağ salim eve geldi.
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü KADİR AKSOY - VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ satıcısından aldı.
FŞ
FŞ
04 Ekim, Cum |
f**** ş****
Ürünü çeyizim için aldım 👌 henüz kurulum yaptırmadım, servis 3 yıla kadar bekleyebileceğimi söyledi 👍 mükemmelll. Kargo hızlı geldi be yukarı taşırken kargocular yardım etti👍😊 Vestel teknik servisi de gayet ilgiliydi😊🙏
GC
GC
26 Temmuz, Cum |
G**** C**
Altınoglu Vestel Yetkili Online Bayiye teşekkür ederim. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kargo firması 5. kata kadar taşımasını yaptı. Ürünün kutusunda ambalajında herhangi bir deformasyon yoktu. Satıcı ile iletişime geçtiğimde yardımcı olup ürünün servis kurulumumu sağladılar. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapılacak sayılı satıcılardan biri. İhtiyacım olan diğer ürünleri de bu satıcıdan temin etmeye devam edecem
TT
TT
14 Eylül, Cts |
T**** T****
Ürün güzel fiyatı makul ve yerli üretim. Wifi si iyi çalışıyor. Sessiz çalışıyor. Yalnız hepsiburada kargo taşırken üst kapağını kırmışlar. Kolide bir şey belli olmuyordu. Servis gelip koliyi açınca ortaya çıktı. Servis kurulumu yaptı ve yaklaşık 3 hafta sonra ücretsiz üst kapağı değiştirdi. İade etmek istemedim acil ihtiyaç vardı ve evdeki diğer makine bozulmuştu. Satıcı da ilgili bir esnaftı. Yetkili servise ve satıcıya teşekkür ediyorum. Hepsiburada taşımacılıkta daha dikkatli olursa sevinirim.
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü Pozcu-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.
IK
IK
27 Temmuz, Cts |
I**** K**
Vestelden ilk defa aldım ama bayıldım çok sesiz çalışıyor bittiğini bile anlamazsınız programları çok güzel makina tamamen 10 numara almak isteyenler hiç düşünmesin bu fiyata harika vestel beğendim
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından, Orhan ACAR adlı kullanıcının listesinden aldı.
HC
HC
07 Nisan, Paz |
H**** C****
Servis biraz aceleciydi temiz su musluk bağlantısından su damlatıyordu sonradan kendim tekrar bağladım onun dışında makineden çok memnunum
Değerlendirilen özelliklerYıkamaSessiz ÇalışmaEnerji TüketimiProgram
Kullanıcı bu ürünü Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi satıcısından aldı.