Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) Değerlendirmeleri
FD
FD
29 Aralık 2021, Çarşamba |
F**** D****
Öncelikle satıcı ve hepsijet için yorum yapmak istiyorum, verdikten tam 24 saat sonra kapımda idi, ürünü satın aldıktan 20 dakika sonra kargoya verildi. İnanılmaz... Ürüne gelecek olursak orta segment gayet işe yarayan bir ürün. Ölüm sessizliği gibi çalışıyor ve AMD Radeon ile uyumlu olması çok iyi. Bilgisayarı gerçekten rahatlattı. Piyasadaki sayılı fiyat performans ürünlerinden birisi. Çok teşekkür ederim. Satıcının Teknobiyotik olması, müşteri memnuniyetinin en üst safada olması cabası. Bütçeye uygun kaliteli ürün, almakta kararsız iseniz tavsiyem alın olur. (Fotoğrafta üstte eski Power Supply altta Yeni AeroCool VX Plus Power Supply görünmekte.
ES
ES
10 Ocak, Sal |
E**** S****
10400F ve Asus dual gtx 1060 ile kullanıyorum çok sessiz ve çok güçlü bi power Gtx 1070 i de rahat taşıyacağını düşünüyorum ama zorlamaya gerek yok ekran kartında 120-130W tdp nin üstünü kullanmamaya özen gösterirseniz yıllar boyu götürür 80 plus falan saçma şeylere takılmayın 500W aerocool alın arkanıza bakmayın ha bu arada elektrik kesintilerine karşı dayanıklı bi kaç kez gitti ve hiçbir şey olmadı
OB
OB
26 Mart 2021, Cuma |
O**** B****
Tüm power PSU lar çalışır, bazıları sesli bazıları sessiz bazıları da diğerlerine göre daha ekonomik olarak... Bu PSU dan bir tane daha iki yıl kadar önce aldım ve MSI Z270 + i7 4770K + 16GB konfigürasyonuna sahip kendi topladığım PC de kullanmaktayım. Aşırı güç isteyen bir görüntü kartı kullanmadığım için fan düşük devirlerde çalışıyor ve ses seviyesi nerede ise sıfır denilecek kadar az... Bu defa bir kasa içinde değil, ev kontrol ve alarm sistemimin monte edildiği panelin kapağına monte ettiğim GA B450M S2H + AMD Ryzen 3 3200G + 16 GB toplama PC min nerede ise 10 yaşına gelmiş PSU fanının yatak arızası nedeni ile ses yapması sonucu PSU yenilemek amacı ile aldım ve monte ederek kullanmaya başladım. İki yıl önce aldığım ne ise yine aynı kalite. Ses sıfıra yakın. Neden 4 yıldız derseniz, 80+ veya 85+ sertifikası olmadığı için... Yğksek güç isteyen görüntü kartı kullanmıyorsanız tavsiye edebileceğim bir ürün.
TÖ
TÖ
13 Eylül 2022, Salı |
T**** Ö****
Güzel paketlenerek, orjinal ambalajında ve zamanında ulaştı. Taktım ve kullanmaya başladım. Sessiz ve şimdilik iyi çalışıyor. (Bu gün bir tane daha sipariş verdim)
YH
YH
05 Aralık 2020, Cumartesi |
Y**** H****
Ürün gayet güzel ancak kutusundan çıkan prize takılan siyah güç kablosu bozuktu. Onun haricinde cihaz işlevini yerine getiriyor. Ben E-GPU sistemi için GTX 1060'da kullandım. Gayet güzel ve sessiz. Aldığınızda eğer çalışmazsa farklı kabloyla deneyin.
İA
İA
08 Ekim 2022, Cumartesi |
İ**** A****
Paketleme güzeldi. Ürünün kabloları bir tık kısa gelebilir. Kasa boyutum mATX.
GY
GY
15 Kasım 2022, Salı |
G**** Y****
Urun gayet guzel ve sesiz calisiyor taktim ve kullaniyorum umarim uzun surede boyle guzel calisir
MA
MA
04 Şubat, Cts |
M**** A****
Uzun süredir kullanıyorum sorun çıkartmadı hiçbir zaman
AB
AB
05 Şubat, Paz |
A** B****
Gayet iyi ve çalışır durumda
F/P
MT
MT
21 Kasım 2021, Pazar |
melih t****
Ürünü alalı 1 yıl olmuş siparişlerime bakarken denk geldim yorum yapmak istedim. Öncelikle bazen kasamda psu oldugunu bile unutuyorum o derece sessizlikte çalışıyor. Saçma markalar almak yerine hem ucuza hem de kaliteli Aerocool alabilirsiniz. içiniz gayet ferah olsun. Ryzen 3 1200 AF (OC) Ve Gtx 750Ti (OC) ile kullanıyorum 12v kanalından 324w güç verebiliyordu hatırladıgım kadarıyla ileride 1650 veya rx570-580'e geçtiğimde rahatlıkla besleyecektir