Asus WT425 Kablosuz Optik Sessiz Tıklama Özellikli Siyah Mouse Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
EŞ
EŞ
10 Kasım 2021, Çarşamba |
E**** Ş****
Eylül 2018'de aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. Tıklama hissi mükemmel, çok sessiz ve ele çok güzel oturuyor. Takılma, bağlantı kopması veya mouse işaretçisinin bir sağa bir sola uçması gibi sorunları bir kere bile yaşamadım. Gayet güzel çalışıyor. Uzun süre kullanılabilecek bir ürün. Asus yapacağını yapmış yine her zaman ki gibi.. 👌
GÜNCELLEME: Şuan Kasım 2020. Yani 2 yılı aşkın süredir her gün aktif olarak kullanıyorum. Hiçbir problem olmadı. Üzerindeki yazılar bile daha yeni hafiften soluklaşmaya başladı. Duracell pil taktığınızda, pili ne zaman taktığınızı bile unutuyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
GÜNCELLEME 2: Şuan Kasım 2021. Ürünü 3.5 yıllık kullanımım sonucunda kaybettim ve yollarımız ayrıldı. Hala mükemmel bir şekilde çalışmaktaydı :( Üst modeli çıkmış ona geçiş yapacağım.
Değerlendirilen özelliklerErgonomiDuyarlılıkHafiflikMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü 7Renk Magazacılık satıcısından aldı.
MK
MK
07 Kasım 2022, Pazartesi |
M**** K****
Ürünü alalı 1 yıl oldu. Önceki mouseum da asustu. Önceki mouseum çok dayanmıştı. Buna da şimdiye kadar bir şey olmadı. Sessiz olması ilk başta tuhaf hissettiriyor ama çok güzel bir özellik bence. Boyutu büyük sayılmaz ama rahatsız etmiyor, tam elle kavrayabiliyorsunuz. Diğer markalar daha ucuz diye az para verip kısa sürede değiştirmek yerine asus alın kaliteli olsun. Asus bilgisayar işinde her türlü iyi çünkü
SI
SI
11 Ocak, Çar |
S**** I****
Ellerim parmaklarım çok büyük olduğu için önceki mouse küçük kalıyordu ve elim çok yoruluyordu fakat bu mouse avuç içini tam kavradığı için fazlasıyla rahat ettim gerçekten güzelmiş yorumlar gayet yerindeymiş fotoğraf bırakıyorum kıyaslarsınız elleriniz büyük ise tam size göre
ÖA
ÖA
28 Eylül 2022, Çarşamba |
ÖMER A***
İlk başta alırken gönülsüz aldım çünkü tıklama sesini çok seviyorum. Ama şunu fark ettim daha rahat oluyormuş. Sesi çok az var. Elim büyük olduğu için ergonomik yapısı tam bana olmadı ama eski mouse uma göre daha rahat.
BŞ
BŞ
12 Nisan 2022, Salı |
B**** Ş****
Ürün beklentilerimin üzerinde çıktı gerçekten çok kullanışlı bir ürün dokusu ve elde duruşu mükemmel tık sesi hiç yok tek endişem bazen sanki optikte geç algılama oluyor ama kullandığım masa zemininden kaynaklı da olabilir düşünmeden alabilirsiniz…
FŞ
FŞ
16 Mart, Per |
F**** Ş****
Güzel ürün masa üstü pc de kullanıyorum usb yi kasanın arkasına taktım çok takılma yaptı arıza var zannettim iade edecektim usb yi ön kısma taktım düzeldi gayet güzel çalışıyor click sesi yok denecek kadar az kullanımı güzel logitech alacaktım sol kısımdaki geri ileri tuşları onlarda olmadığı için bunu aldım memnunum tavsiye ederim
BK
BK
20 Ocak, Cum |
B**** K****
Üç aydır kullanıyorum. Eliniz çok büyük değilse küçük geleceğini düşünmüyorum gayet hafif, sessiz, farklı zeminlerde başarılı. Yalnız üzerindeki Asus yazısı eliniz sık sık terliyorsa zamanla siliniyor ki bu çokta önemli değil.
HG
HG
16 Nisan 2022, Cumartesi |
H**** G****
Kutusunda piliyle birlikte geliyor. Gri kısımlarında eli tutuyor. Hissiyatı güzel. Sağ el kullanımı için uygun, yüzük parmağınızı koyabilmeniz için olan kısım güzel. Scroll tıklamasında, sağ-sol tuşlarında sessiz tıklama özeliği var ve başarılı. Fakat sol taraftaki iki tuşta sessiz tıklama özelliği yok. Ürün beklediğimden büyük. Büyük bir mouse değil ama laptop çantasında bir potluk yaratır. Referans için Logitech g300s ve logitech m220 (kompakt bir mouse)
2 günde elime ulaştı. Aras kargo ile gönderildi ve canlı takip özelliği çok işe yarıyor gerçekten.
MG
MG
17 Mayıs 2021, Pazartesi |
m**** g****
Ürünü yeni teslim aldım gerek malzeme kalitesi gerek ele oturuşu tuşları gayet güzel....
RenkLacivert
MM
MM
04 Ağustos 2022, Perşembe |
Murat M****
Çok fena bi mause
Yan tarafı kadife gibi terletmiyor gayet kaliteli ele güzel oturuyor