Ernie Ball 2409 Ernesto Palla Klasik Gitar Teli Yorumları
(4 Yorum)-
İD
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.15 Kasım 2019, Cumaf/p ürünü
beğendim parasını hakediyor
ilyas dincer MERKEZEFENDİ - Denizli -
MD
13 Kasım 2019, ÇarşambaÇok Güzel
Hepsiburada'dan almadım ama teller çok güzel.Gitarımın sesi çok güzel oldu.İlk defa tel değiştirdim ve gerçekten çok kolay değiştirdim.Plastik olanların bir ucuna plastik,metal olanların bir ucuna metal bir parça yerleştirmişler bu yüzden altı bağlamadan direk takıyorsunuz.Fiyatı da uygun.
Melih DOĞRU -
RU
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.14 Mart 2019, PerşembeÇok başarılı
Hızlı gönderim için teşekkürler. Teller kaliteli ve değiştirmek pratik. Başarılı.
Reşit Ulaşır ANTAKYA - Hatay -
BG
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.28 Temmuz 2018, CumartesiGerçekten hızlı ve güzel
Hem gönderen firma hemde tellerin kendisi çok güzel ve hızlı bir şekilde geldi.. En iyi tarafıda klasikj gitar teli olmasına rağmen tellerin alt kısmı topuzlu yani alt eşiği bağlamanıza gerek kalmıyor ;)
BERKER GÖKTAN (33) BODRUM - Muğla
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.