Giorgio Armani Acqua Di Gio Edt 200 ml Erkek Parfüm Değerlendirmeleri
BÖ
BÖ
28 Ekim 2010, Perşembe |
b**** ö***** (30)
Bu parfüme bayanlar bayılıyor.Kalıcı,etkileyici bir parfüm.Ferah,yaşama sevinci veriyor .böyle bi koku yok başka .tek kelime ile şahaneee !!!!kesinlikle denemelisiniz ...
AK
AK
02 Haziran 2011, Perşembe |
ARDINÇ K**** (41)
Yıllardır kullandığım bir parfüm. Her mevsim , her ortamda rahatlıkla kullanılabilecek , insanı asla rahatsız etmeyen ama aynı zamanda da son derece etkili bir koku..Tüm beylere tavsiye ederim
OK
OK
29 Ağustos 2019, Perşembe |
Osman K***** - Ankara
Öncelikle, çeşitli sekmelerde farklı parfümler açtıysanız, ya da aklınızda birden fazla var ama hangisini alayım diye kararsız kaldıysanız, kesinlikle söyleyebilirim ki bu parfüm içlerinde en iyisi. Şimdi diğer tüm sekmeleri kapatın ve yorumu güzelce okuyun, sonrasında da parfümü sepete atın, bitti gitti.
Parfüm ömrü hayatım boyunca kullandığım en güzel parfüm diyebilirim. Kokusu tam olarak yaz aylarında sevdiğiniz biriyle buluşmaya gitmeden önce kokmak istediğiniz gibi. Hafif serin, hafif ferah, erkeksi bir çekicilik ve tam olarak diğer insanların "aaa parfümün çok güzel" diyeceği bir parfüm. Bakın, kışın soğuklarda şömine başında bu parfüm yaz kokusu gibi kalabilir, ancak spor giyinen ya da sürekli iç mekanda vakit geçiren birisiyseniz bu parfüm tam size göre.
Kalıcılık konusunda da şöyle söyleyeyim, aldığımda 2 fıs koluma sıktım kokuya bakmak için. Bir saat sonrasında duşa girdim çıktım, evden çıkarken hâlâ koluma yaklaşınca kokusu geliyordu. Sonrasında bir de öğleden sonra 4 gibi sıktım, gece saat 1 oldu parfüm hâlâ kokuyor. Kalıcı değil diyen arkadaşlar ya Kanuni Sultan Süleyman miski gibi bir şey bekliyor ki 1 hafta çıkmasın, ya da sigara kullanıyorlar ki koku alma duyuları tembelleşmiş. Bu parfüm kesinlikle kalıcı, kokusu herkesi memnun eden, ömrü hayatımda aldığıma şükrettiğim ve daha önce almadığım için kendime kızdığım tek parfüm. Hiç düşünmeyin, alın geçin.
Kullanıcı bu ürünü Scentpub satıcısından aldı.
BD
BD
17 Ocak 2019, Perşembe |
BARIŞ D**** (45) - İzmir
Yıllardır bynrr,sevl gibi yerlerden alırdım.Öncelikle parfüm 7 aylık ve loreal ithalatı.(perfumecheck batkod kontrolü) Koku orjinal ancak sorun şuki içerikteki esans miktarı zayıf.Bu firmanın ,ucuzlatmak için yaptığı birşey..sıktığında üst nota patlaması zayıf..kalıcılık eh işte..yüksek kalitedeki bundan çok üstün..ama orta ve alt notaları birebir..zaten firması üretmiş sahte değil kalite düşük..ama benim kullandıklarım yoğun patlıyodu bu sadece aynı kokuyor..
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
ES
ES
12 Eylül 2021, Pazar |
e**** s***** - Samsun
Teslim at hızı gayet güzel. Parfümün orjinalliği barkod sorgusunda problem yok görünüyor. Henüz kullanmadığım için kalıcı olarak yorum yapamam. Fakat ürünü cosmolove adlı satıcıdan aldım. Kargo poşetine olduğu gibi koyup göndermiş sağolsun. Şişe kendi kutusuna ve etrafa akmış biraz. Ambalaj paramparça geldi. Özensizlik almış başını gitmiş. İnsan işine az saygılı olur.
Kullanıcı bu ürünü kozmetik rüyası satıcısından aldı.
ÖS
ÖS
19 Mayıs, Per |
ö*** s****** (33) - Van
Ürün tamamen sahte hiç sıkmadım bile logo yok hologram yok. Hepsiburada ya yazık
Kullanıcı bu ürünü Gardenia Parfüm satıcısından aldı.
BV
BV
21 Ağustos 2019, Çarşamba |
Berat Yavuz V** (39) - Bartın
ürünü perfume point satıcısın dan aldım ürün paketi özensiz gönderilmiş içindeki hava kesesinin havası kaçmış kargoda takur tukur gelmiş bu esnada paket alt tarafından jelatini açık , dış jelatinide deforme olmuş halde geldi bir parfüme bir dünya para verdikten sonra böyle bir hata orjinallik konusunda kafamızda soru işareti bırakacağından kabul edilemez bende parfümü geri iade etmek istedim verilen cevap paket açık dış jelatinde deforme var denildi reddedildi buda bana online siparis olarak parfüm alınmayacağını tastikletmiş oldu varsa yoksa mağzadan gözü görerek almak lazım
Kullanıcı bu ürünü Perfume Point satıcısından aldı.
Eİ
Eİ
30 Nisan, Cts |
E** İ*** (30) - İstanbul
Şişede yıpranma var ve kapak ezik. Koku orijinale çok yakın ama sahte olduğu belli. Ben HB indirimiyle ucuza geldi sanmıştım, satıcı da parfümeri/kozmetikçi olarak kayıtlıydı, ona güvenip aldım ama hoş olmadı. Kalıcılık nasıl kullanınca anlayacağız…
Kullanıcı bu ürünü Fragrance satıcısından aldı.
ST
ST
13 Şubat 2019, Çarşamba |
selahattin t**** - Antalya
sorgulattım orijinal çıkıyor.Hızlı bir şekilde geldi.
Yalnız kargo paketi çok sağlam yapılmamıştı.Kitaplardan ve parfümden oluşan bi geup sipariş ince bir kutuya koyulup gönderilmişparfüm şişesi kırılabilirdi.Bir de kutunun üstüne fatura yapıştırılmış.Belki ben gizli saklı bir şeyler aldım.İnsanlaron faturayı görmesine gerek yok.Faturayı içine atmalı
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
MD
MD
01 Aralık 2021, Çarşamba |
MEHMET D******* (41) - BOLU
Ürün hakkında söylenecek çok fazla bişey yok , mükemmel bir ürün. Ürünü satın aldığınız mağazaya mutlaka dikkat edin. Cosmolove mağazasından satın alarak hayatımın en büyük hatasını yaptım. Sizleride uyarayım sizde yanılgıya düşmeyin. 2 adet ürün sipariş etmeme rağmen tek ürün gönderdiler. Mağaza ile görüşmeye ve ürünü gönderecekler bilgisini vermelerine rağmen ürünümü göndermediler ve para iadesi yaptılar. Ayrıca hepsi burada özel indirimi ile satın aldığım üründe hepsi burada da herhangi bir yardımda bulunmadı. Mağazanın sorumsuzluğu yüzünden mağduriyetim için herhangi bir adı atılmadı. Kısacası cosmolove mağazasından uzak durun derim.
Kullanıcı bu ürünü kozmetik rüyası satıcısından aldı.