Gönen Çelik Şiş Paslanmaz Çelik Kebap Şişleri 6 Adet (Ciğer Şiş) Yorumları
(7 Yorum)-
İH
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.11 Ağustos 2019, PazarKaliteli
Kaliteli ve krom kaplı güzel şiş
ilkay havan (39) OSMANELİ - Bilecik -
İD
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.01 Ağustos 2019, PerşembeBeş Yıldız
kaliteli. hızlı kargo
İnan Daşdemir (41) KAĞITHANE - İstanbul -
KM
24 Haziran 2019, Pazartesi10 numara
ilkinin ulasımında sıkıntı olmustu tekrar sıparıs ettım hızlı geldı urun anlatıldıgı gıbı kare olusu rahat kullanım saglar cevırırken esıt pısırme sağlar gorunusu herseyı 10 numara duruyor.
kemal mert (2) -
AT
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.11 Haziran 2019, Salıçok kaliteli
ürün çok kaliteli. paketleme çok güzel. teşekkürler.
ahmet türkgenci (35) ODUNPAZARI - Eskişehir -
İY
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.24 Mayıs 2019, Cumagüzel
iyi
ibrahim Halil Yalçındağ (41) BEYOĞLU - İstanbul -
MT
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.18 Mayıs 2019, CumartesiKaliteli ürün
Teşekkürler hepsiburada. Ürün anlatıldığı gibi ve uygun fiyatlı
müjdat tanışlı (49) ETİMESGUT - Ankara -
AE
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.15 Mart 2019, CumaMUHTEŞEM KALİTELİ
Alışılmışın çok çok üstünde bir kalite , GÖNEN ÇELİK bu konuda uzak ara lider gelir , işine saygıyı ürününe bu kadar mı yansıtır bir marka , tüm içtenliğimle helal olsun diyorum , kifayetsiz merdiven altı paslı pres ürünlerden gına gelmişti , bu markanın varlığından haberim oldu , mangalcı herkese şiddetle tavsiye ediyorum , geçmişi unutun GÖNEN ÇELİK şişleri var artık .
Aydın EROĞLU (52) BEYLİKDÜZÜ - İstanbul
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.