Jedi 010 32GB 10" IPS Tablet - Siyah Değerlendirmeleri
OH
OH
20 Eylül 2018, Perşembe |
O*** H****
Bu tableti almak isteyenler için yazıyorum, SAKIN ALMAYIN.. Sokağa atacak paranız var ise başka. Ekran berbat, ses çok kötü, 32gb hafıza Ram eksiğini bir nebze kapatır dedik resmen çöplük çıktı. Bir kaç oyun yükledik açılmıyor. Başlıkta ıps ekran diyor ancak yalan ıps değil. Fiyatına göre iyi yazanlara aldanmayın bence işe yaramadıktan sonra alınmaz.
NE
NE
03 Eylül 2018, Pazartesi |
Nebi E***
Tablete brakın oyun yüklemeyi , basit uygulamaları bile açamıyoraunuz... video bile izleyemiyorsunuz, çok dandik bir ekranı var. Hergün herşeyi sıfırlamak zorunda kalıyorum. Ekranda durduk yere çizgiler çıktı , ayrıca hd falan değil çok kötü bir görüntüsü var. Ekran fiyat oranına bakmayın. ekran 6" e göre çözünÜrlüğü 10" e dağıttığı için bulanık ve mat görüntüyle yazıları bile zor okuyorsunuz.
AY
AY
30 Kasım 2022, Çarşamba |
a*** y****
maalesef kısa zamanda arıza verdi. servise gönderdim ve garanti kapsamında olmasına rağmen ücretli tamiri yaptırdım.2-3 ay dayandı tekrar arızalandı. artık off durumda.
KE
KE
12 Mayıs 2021, Çarşamba |
k**** e****
1-2 yıla bozuldu. Sarj tutmuyor, sık sık donuyor, bircok program açılmıyor ve internete bağlanmıyor. Internete bağlanması tamamen bozuldugu için artık pek bir ise yaradığı da soylenemez.
ME
ME
21 Kasım 2018, Çarşamba |
mehmet E***
Üründen farklı zamanlarda Yeğenlerim için iki sipariş verdik, içini oyunla doldurdular, şarjı iyi gidiyor, sağlam bir ürün
SB
OK
OK
15 Ekim 2020, Perşembe |
o**** k****
ürünü hiç kullanamadık.çok yavaş berbat hiç tavsiye etmiyorum.bir tıkliyorsun bekle açılsın .yavaş olmasaydı iyi olurdu verilen para çöpe gitti.okadar yani
MG
MG
23 Ocak 2018, Salı |
M**** G****
Öncelikle çok memnun kaldım ben fiyatına değer bir ürün gerçekten, ben indirimde 250 ye aldım ama 300 de eder yani. 1366*768 10" IPS LCD ekranı çok güzel her açıdan net görüntü elde edebiliyorsunuz öncelikle onu kontrol ettim zaten ve dokunmatik kalem ile yazılar yazabiliyorsunuz çok hafif bir gecikme oluyor ama eksik(kesik kesik) yazmıyor. 4 çekirdekli işlemcisi 1,5 Ghz, 1 GB DDR3 Ram, 32 GB dahili hafızası olması çok iyi, 4500 mAh bataryası var uzun süreli dayanır diye umut ediyorum çünkü daha saatler oldu elime ulaşalı, bir adet USB 2.0 var üzerinde direk klavye yada mouse takılabiliyor kendim on parmak f kullanıcısıyım Logitech k400 klavyemi bizzat denedim touchpadi ve klavyeside çalışıyor, otg özelliği yok zaten gerekte yok (ilgilenenler olur belki diye ekledim). Ve şunu söylemeliyim ki bütün bu özelliklerini kendim deneyerek gördüm yada tabletin kutusuna bakarak yazıyorum kafadan atmıyorum yani.
RenkMavi
SA
SA
25 Ocak 2018, Perşembe |
SERDAR A****
bu tablette kod yazacaksanız, uzaya mekik gönderecekseniz tabiki almayın. ama benim gibi serviste yada baska biryerde film izlemek, youtube dan video izlemek ve basit oyunlar oynamaksa kaçırmayın derim. ekran harika, ses idare eder benim aldiığımda cızırtı yoktu. ama kulaklıkla film izlemek harika ve cocuk için super. ustelik 32 inç hafıza var ve ekran 10 inç. profesyonel değilim, bu fiyata kaçırmayın derim. bende biliyorum pahalı markaları ama işim yalnızca film ve müzik dinlemek olunca fiyat kalite açısından ne canınız yanar nede paranız. yok efendim plastik kalitesi zayıfmış yok kenarı bantlıymış. aldırmayın. akşam çocuk oyun oynar, sizde kalan zamanda film ve dizinizi izlersiniz. fiyat kalite performans açısından 4 yıldız. dün aldım bugun elimde ustelik. hızlı kargo ve güvenli alışveriş için teşekkürler.
HK
HK
28 Ağustos 2018, Salı |
H**** K****
kargo bir günde istanbuldan bodruma geldi. çok çabuk ! bu tableti almamın tek amacı internetten dizi ve film seyretmekti. hemen açdım şu an seyrediyorum. bir sorun yok. sadece sesi çok az hoperlör alıcam yarın ! HDIM çıkışı bulamadım var yazmışlar :(
hızlı çalışıyor bütün güncellemeleri hemen yaptı. hızlı kargo için teşşekürler. en dışdaki paketleme ezilmiş yırtılmışdı ama içindeki tabletin kendi paketi sapa sağlam geldi. benim şu an işimi gördü ... daha iyisi için enaz 800 - 900 vermeniz gerek bir tablete. Bu tableti şeçmemdeki ikinci şık Türkiyede girişimci birinin aldığı krediyle bu tableti başarıyla yapması oldu !