Lenovo Tab 7 Essential TB-7304F 8 GB 7" Beyaz Tablet ZA300201TR Değerlendirmeleri
DE
DE
25 Ocak 2019, Cuma |
DENİZ E****
Ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.çok yavaş kendi kendine titreme yapiyor ekranda sayfalari bekleyerek aciyor.cocuk oyunlarini bile kaldirmiyor kasıyor.biraz daha para verin iyisini alın.
AÖ
AÖ
14 Nisan 2019, Pazar |
ahmet ö****
Bakin sunu soylemek istiyorum tabletler oyun oynamak icin yapilmis bir sey degil ozellikkle 1 gb ram ile hangi oyunu oynamak istiyorsunuz makale okumak video izlemek mailde dolasmak ne bileyim boyle ufak tefek seyler icin ozellikle gidip 500 lira alti tablet alip oyun oynamiyor demek cok sacma bunu dusunerek alin derim.
YK
YK
09 Mayıs 2019, Perşembe |
Y**** K****
Aldığım en kötü teknolojik ürün olabilir. Buradaki yorumlara bakarak aldım, öven kişiler neye göre övüyorlar anlamak güç. 5 yaşındaki kızım için aldım fakat tablet 1 gb'lik rami tamamen işletim sistemi kullandığı için hiçbir işlem yapmıyor. En basit oyunlarda dahi takılmalar donmalar yaşanıyor. Uzak durun derim.
MÖ
MÖ
20 Nisan 2019, Cumartesi |
mehmet ö***
Ürün iyi ilk internet bağlantıda Azda olsa kasmalar yaşandı kablosuz yayınlama ekranı var kamera muadillerine göre çok iyi ses iyi ama alırken hafıza kartı sipariş edin mağdur olmayın
Kullanıcı bu ürünü City Market satıcısından aldı.
ÖS
ÖS
05 Aralık 2018, Çarşamba |
ö*** s***
Ürün Harika görünümü herseyi bilinmeyen markalara bu gibi fiyatlar vermektense bu ürüne verilmeli satıcıya da teşekkürler ürün çok hızlı ve düzgün şekilde elime ulaştı
Kullanıcı bu ürünü Websinial satıcısından aldı.
UE
UE
09 Kasım 2019, Cumartesi |
ufuk e****
beklentinin üzerinde cihaz parasına göre tabikide
GT
HT
HT
08 Aralık 2018, Cumartesi |
H**** T***
ürün güya kampanyada diye oğluma aldım çok yavaş uygulamarın çoğuna girip atıyor dokunmatiği çok yoruyor şarjı nerdeyse hep takılı halde kullanıyoruz hafıza dolu geliyo zaten kasa fena değil onun dışında hayal kırıklığı yarattı para çöpe gitti denebilir.
BT
SG
SG
29 Kasım 2018, Perşembe |
Samet G****
Tablet gayet iyi fiyatıda iyi markası belli olmayan tabletlere 200 300 verene kadar bunu alın lenovo olunca zaten güven sağlıyor genel olarak öneririm aras kargo hiç beğenmedim