Sandisk Ultra 64GB 100MB/S Microsdxc Uhs-I Hafıza Kartı SDSQUNR-064G-GN3MN Değerlendirmeleri
HB
HB
27 Ocak 2021, Çarşamba |
H**** B****
Sandisk markasına şüphe ile yaklaşıyordum çünkü kırmızı flash bellekleri vardı çok sıkıntı çekmiştim ama düzelttiler. Hafıza kartına gelince,
OLUMLU yanları : 100 MB/s okuma hızı ve 90 MB/s yazma hızı olan Class-10 grubunda oldukça başarılı bir ürün. Rakiplerini incelerseniz 20 MB/s yazma hızları var. Aksiyon ve Wifi kamerada hiç donma takılma yapmadan yüksek seviyede video kaydı yapıyor. Bu konuda yazmada sıkıntı çıkaran ve video yazmada çalışmayan rakiplerine dikkat edin. Hepsibrada mağazasından ayrı paket içinde sağlamca geldi.
OLUMSUZ tarafını göremedim, uzun yıllar bozulmadan devam ederse tercihim hep sandisk hafıza kartı olacaktır. Tavsiye ederim.
MK
MK
02 Ocak, Pts |
Musa Esad K****
Ürün güzel resimlerdeki gibi
Ancak 20 TL kargo ücreti çok fazla
04 Eylül 2021, Cumartesi |
A**** B****
Sandisk ultra mükemmel, wifi kamera için aldım. Başka marka 128gb aldım tekrar görüntüye bakamazken bu gayet güzel.
Daha önce de vardı, ihtiyaç oldu yine yorumları gözden geçirerek bu marka ürünü tercih ettim👍🏼 kargo paketleme teslimat gayet güzel. Tavsiye edilecek üründür. 🙋🏽♂️
FA
FA
27 Ekim 2021, Çarşamba |
f**** a***
araç kamerası için almıştım en son 64 gb destekliyor diye baktım, uygun olarak bunu gördüm yorumlar da güzel, satıcı puanı da güzel fakat başka sd kart üzerine 64gb yapıştırmışlar. ilk başta kuşkulandım çünkü sd kartların üstüne yapıştırma olmuyor marka direkt üzerine işliyorlar marka,kaç gb ise onu vs. neyse birşey olmaz etiketi kaldırmaya değmez dedim sonra araç kamerasına kartı takıyorum kabul etmiyor sınıfı düşük falan diyor, siteye girip bakıyorum özelliklerine 10. sınıf diyor anlamadım bayağı uğraştım gene olmadı neysde etiketi kaldırayım da rahatlayayım dedim bi kaldırdım baka marka sd kartın üstüne bunu yapıştırmışlar. yorumlara bakıyorum ordaki sd kartlar ile benim sd kartım farklı hemen müşteri hizmetlerine mesaj attım saolsunlar ilgilendiler param sabah iade edildi.
Kullanıcı bu ürünü başkenttelefoncum satıcısından aldı.
AD
AD
07 Aralık 2022, Çarşamba |
A**** D****
Fiyata göre kaliteli teşekkürlerler hizli geldi
CY
CY
23 Ekim 2021, Cumartesi |
can y****
İyidir iyi.
Kullanıcı bu ürünü voltronx satıcısından aldı.
11 Aralık 2021, Cumartesi |
A**** B****
Bildiğim ürün tavsiye ederim.
Kamera kayıtlarını yazma ve izleme süper.
Y.Dışından 128gb ürün almıştım onlar çöpe gitti, Sandisk güvenlik, araç kamerası yazma kayıtları ve okuma sorunsuzca çalışıyor.
MM
MM
07 Temmuz 2022, Perşembe |
M**** m****
Samsung un evo plus modelide var ama Sandisk bu konudaki en iyi marka ssd olarakta sandisk samsungda cok daha uzun ömürlü.Alırsanız Hepsiburada satıcısından almanizi tavsiye ederim.5 10 tl için farklı saticidan almayin garanti durumunda direk hepsiburada musteri temsilcisi ile iletişime gecersiniz.
KT
KT
31 Ekim 2022, Pazartesi |
K**** T****
Ürün iyi 👌👌
Kullanıcı bu ürünü Arasyabilisim satıcısından aldı.
TG
TG
17 Kasım 2022, Perşembe |
T**** g****
Ürün süper hiç kasmıyor telefonu 64 - GB fiyat süper çok hızlı kargo daha ne olsun telefonlar için hiç düşünmeyin hemen alın çok paralar verip başka kart almanıza gerek yok