TP-Link RE315, AC1200 Mbps, 2 Harici Anten ve 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici Değerlendirmeleri
AE
AE
27 Haziran 2023, Salı |
a**** e****
Mükemmel çok memnun kaldım. 2 aydır kullanıyorum yaklaşık. Bizim hiper 100 MBit evde. Çekmeyen yerde yaklaşık 55 MBit alıyorum. İlgililere çok teşekkürler. Tüm işimi gördü.
HC
HC
06 Nisan, Cts |
h**** C****
Yanlış ürün gönderip fiyatı arttırdı sorunca da iade edin diyen Bi satıcı güvenilmez görünsün diye 5 yıldız verdim
Kullanıcı bu ürünü Secedit satıcısından aldı.
BÇ
BÇ
02 Ağustos 2023, Çarşamba |
Bora Ç****
Mükemmel ürün 5ghz cok iyi değerlerde destekliyor, 165 m2 evde arka odalara yansıtmak için kurulumu yaptım.100 mbit internetim var ve yaklaşık 40-55 mbit arası arka odalara yansıtıyor.Kurulumu çok basit.
SK
SK
25 Haziran, Sal |
S**** K****
Beklediğimden çok daha iyi. Tek sorun benim modemim olan TP-Link Archer C5 ile one-mesh oluşturamamış olmam. Modem desteklemiyor. Onun dışında verimli, 5Ghz bağlantıyı her yerde kullanıyorum. Cihazın uygulamasında kullanımı ve güncellemeyi kolaylaştıracak her türlü araç mevcut.
AD
AD
25 Ağustos, Paz |
A**** D****
İki karşılıklı daire arasında 15 metre mesafe mevcut. Ama mekansal olarak duvar etkisi denen zıkkım sebebiyle çoğaltıcıdan bir tane daha gerekiyor ki bir salondan diğer bir salona 20 metre 3 duvar arası anca çekecek.
Sanırım bir yada iki üst watt'ı yüksek kuvvetli modelini almam lazım.
İş görür ama 5 ghz zayıf kalıyor.
Kullanıcı bu ürünü ALBEDO satıcısından aldı.
OD
OD
15 Mayıs, Çar |
O**** D****
Mükemmel bir cihaz interneti tam verimli olarak kullanabiliyorum. Sadece yan odanız ile arası beton ise yarı yarıya hızda düşüklük oluyor bilginize. Hızlı bir internetiniz varsa anlamazsınız bile benim 100 mbit kullanırken ne donma ne de takılma olmuyor
MA
MA
05 Mayıs, Paz |
M**** A*
Eğer doğru noktayı seçip oraya yerleştirirseniz ihtiyacı çok güzel karşılıyor. 5Ghz olması da çok avantajlı. 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşatmadı
Kullanıcı bu ürünü Secedit satıcısından aldı.
FA
FA
06 Temmuz, Cts |
F**** A****
Archer AX12 ile mesh wifi olarak kullanıyorum. Tüm evde tek ssid ile bağlanıyorum. Fazla söze gerek yok.
ÇK
ÇK
27 Temmuz, Cts |
Ç**** K****
Çok memnun kaldım sinyali ve hızını gerçekten yükseltti tavsiye ederim..
İE
İE
27 Mayıs, Pts |
İ**** E****
Çok hızlı elime geçti. Kullanımı ve kurulumu kolay bu fiyata alınabilecek en iyisi diye düşünüyorum.