Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1060 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (STRIX-GTX1060-6G- Gaming) Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
Ses Seviyesi
Performans
Hız
SE
SE
02 Nisan 2018, Pazartesi |
S**** E****
ŞU AN 1070 TI SEVIYESININ COK YAKINLARINDA ONU ARATMAYACAK PERFORMANSDA SORUNSUZ VE SIFIR SES ILE VE NEREDEYSE 37 DERECELERDE BAZI OYUNLARDA (ZUGA VE BENZERI) FAN DAHI ACMADAN ISISI BUNA RAGMEN YUKSELMEYEN INANILMAZ BIR KART .
MSI BUNUN YANINDA 1969 KAR ICIN BAHSEDIYORUM VE 1070 ; BU KARTA YAKLASAMAZ BILE . aBARTMADAN ILAVE EDEYIM KART NEREDEYSE 75 80 YUKLE DAHI SOGUK VE BU SOGUGUFAN ACMADAN SAGLAYABILIYOR. BU MUHESEM ... TAKILMIYOR EN YUKSEK PERFORMANSLARDA BILE DAHI ULTRA DA DAHI HIC ZORLANMIYOR .
KESINLIKLE BU KART ALIP HUZUR BULUN .
Kullanıcı bu ürünü Tekramarket satıcısından aldı.
YÖ
YÖ
06 Eylül 2016, Salı |
YÜCEL Ö***
bu ürünü çıkar çıkmaz aldım asus favorim öldüğü için diğer markalara bakmadım bile çoğu oyunu 1920x1080 p de en yüksek statlarda oynuyorum ve şunu diyebilirimki bugüne kadar kullandığım en güzel ekran kartı 6 gb vramı olması baya işe yarıyor bazı oyunlarda vram kullanımı 4 gb tı bile buldu bu sayede hiç sıkıntı çekmiyorsunuz ürün yük altındayken bile okadar sessiz çalışıyor ki bazen kasanın açık olduğunu bile unutuyorum boş değerleri ise harika gta doom battlefield1 csgo roketleague gibi oyunlarda denetim hepsinde genelde 100 göz bin üzerinde ama tabikide gta ve bbp gibi oyunlarda 70-100 dış arasında oluyor (very hight ayarlarda) almak isteyenlere kesinlikle öneririm
29 Ekim 2018, Pazartesi |
muhammed reşit g****
İndirimi yakalar yakalamaz taksitle aldım. i7 8. nesil üzerine bir sistem kurdum tek eksiğim ekran kartıydı onuda aldık çok şükür. Hazirandan bu yana hiç bir problemle karşılaşmadım canavar gibi :)
03 Temmuz 2018, Salı |
muhammed reşit g****
Super soğutma sessiz. renkler çok güzel. yalnız çok büyük olduğu için geniş bir kasa gerekli.
AA
AA
13 Ekim 2018, Cumartesi |
Ali A****
güzel ürün hızlı kargo teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü Vizyon Bilgisayar satıcısından aldı.
IÖ
IÖ
21 Aralık 2017, Perşembe |
izzet ö***
Süper iş Çıkarıyor, Sessiz Soğuk Ve Güçlü, Sadece çalışırken Fanlara değmeyin 3 fandan birinin bir kulağı kırılıp fırladı. ama sarsıntısız sessiz çalışmaya devam.
TÖ
TÖ
06 Mayıs 2018, Pazar |
tamer Ö****
her oyunda üst seviye grafikler için nokta atışı bir kart
ÖÜ
UC
UC
09 Mart 2018, Cuma |
Ufuk C****
Ses takıntım var. Masa üstü kullanımda (web,youtube vs) iken fanları dönmüyor bile. %100 yükte sesini duymuyorum, huzur var. Performansı 1060 6gb kartlarla paralel, tabi işlemciniz ve sistem parçalarınız bu kartın performansını düşürebilir.(Bknz. İşlemci darboğazı) Aura özelliği bi hoş, malzeme kalitesi güzel, kart biraz uzunca kasanızı büyük alın derim.