Bike Hand YC-216-A Aynakol Sökme Ve Takma Anahtarı Naturel Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (23)
Fotoğraflı değerlendirmeler (1)
21 Eylül 2020, Pazartesi |
E*** A**** (30) - İstanbul
Ürün iyi paketlenmişti, fotoğrafta açılmış hali var, yanında hediye Mevlana şekeri geldi, teşekkür ederim. Sürat kargo gecikmesiz zamanında teslim etti. Anahtarın metali yeterli düzeyde sağlamlık hissi veriyor. Her alette olduğu gibi yanlış hareketler yapmamak, diş kaptırma vb. olmaması için dikkatli olmak gerekir. Kol gücü ve kontrollü baskı uygulamak işin püf noktası. Tekeriniz düz bassın.

BC
BC
26 Haziran 2020, Cuma |
Burak c** - Kocaeli
Gayet güzel ve kullanışlı, güzel paketlenmişti tek sorun sürat kargo ile göndermiş olmaları 10gunden fazla sürdü gelmesi
ID
MG
MG
26 Mart, Cum |
m***** g**** (37) - Eskişehir
Ortadaki çevirme kolu çok sağlam bişey değil, onun haricinde iyidir
VA
VA
16 Mart 2018, Cuma |
VURAL A******** (43) - İstanbul
Ürün bıke hand markası olduğundan düşünmeden alırım. tüm bisiklet anahtarlarım bıke hand. çok üst seviye bir ürün değil. bu kalitesiz demek değil. şöyle söyleyeyim tanıdığım bisiklet servislerinde bile yıllarca kullanılıyor. bende bu durumdan dolayı tercih ederim bu markayı. adı bilinmedik bir şey almayın. ucuza kaçıyım derken bisikletten olursunuz. çok sağlam olsun diyede çok çok pahalı marka almanıza gerek yok. çok ideal bir kalitede. mesela jant göbeği söken anahtarımda bu marka. mil kapağı sıkışmış o kadar zorlamama rağmen açamadım. artık anahtarın sapına tokmak vurarak açtım. anahtarın dişleri sıyıracak diye korktum ama anahtarı çıkarıp baktığımda normalde oluşacak izler vardı sadece. işte o günden beri bıke hand tercihim olur. taiwan malıdır. yani bisikletin ana üretim ülkesi. çin ile karıştırmayın. satıcı hızlı kargoladı. hepsiburada alışverişin vazgeçilmezi zaten.
GT
GT
13 Kasım 2019, Çarşamba |
gökhan t***** (25) - Çanakkale
bisiklet tamiri yapanlar için olmazsa olması kendi sapı olması ayrı bi güzel kaliteli ürün çabuk geldi
HM
SM
SM
06 Nisan, Sal |
S**** M***** - Manisa
Ürün Bike Hand marka değil; Rectus marka ürünü göndermişler.
OE
OE
03 Kasım 2019, Pazar |
oğuzhan e****** - İzmir
urun guzel, is goruyor kurbagacik ile daha kullanisli
DA
DA
16 Şubat, Sal |
d**** a****** (44) - Ankara
marka beklemeyin.. idare eder..
AT
AT
19 Eylül 2018, Çarşamba |
ahmet t****** (45) - Aydın
ürün gayet güzel iş görüyor.ben profesyonel değilim.bana yeter de artar bile.yalnız yanında gelen kol pek işe yaramıyor.insanın elini acıtıyor.yanınızda küçük bir kurbağacık bulunsun.
Hızlı gönderi için teşekkür ederim.
27 Ocak 2020, Pazartesi |
erdem a**** (39) - İzmir
İdare eder
ET
ET
27 Haziran 2018, Çarşamba |
Ercan T**** (45) - İstanbul
Ürün iş görür, satıcının yanında gönderdiği hediyesi de iyi düşünülmüş, teşekkürler
FB
FB
02 Ocak 2019, Çarşamba |
Furkan B**** (30)
Güzel bir ürün. Tutacağı ne kadar dayanıklı şüpheli ancak iş görüyor. Amacına hizmet ediyor.
AŞ
AŞ
19 Nisan 2017, Çarşamba |
ADİL Ş**** (52)
Dayanıklı ve iyi bir ürün. Orta göbek milini iten kısmındaki pul, sanırım aynı zamanda octalink göbekleri de sökmek için kullanılacağından biraz büyük ve pedalın kare göbeğinin içine sığmıyor, bu yüzden problem yaşadım. Fakat bu pulu söküp öyle kullanmak ya da sökülen pulun girdiği yere yani itici kolun ortasındaki deliğe kısa yuvarlak bir pim yerleştirerek kullanmak sorunu çözüyor. Bazen kendimiz pratik çözümler üretmemiz gerekiyor sanırım.
EE
MK