Dermosept El Dezenfektanı Temizleyici 1 lt + Pompa Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (802)
Fotoğraflı değerlendirmeler (5)
MD
MD
16 Eylül 2020, Çarşamba |
mustafa d** - Kırıkkale
Ürün gayet güzel. Rengi açık mavi insana camsili andırıyor. 1 litreden biraz eksik gibi göründü ama kendim ölçünce eğer kabımda hata yoksa öyle bariz bi eksiklik değil. (50 ml kadar yaklaşık). kargoyu patpat poşede sarıp göndermişler. Basma aparatı çalışıyor. kokusu da iyi. Yorumumu beğendiyseniz evete basabilirsiniz 👇😊.
HE
HE
18 Eylül 2020, Cuma |
H************ E**** - Gaziantep
Ürün gayet güzel fakat amaca yönelik alınmalı. Antibakteriyel ve antiseptik fakat covid-19 korunma tedbiri için alınıyorsa alkol oranı düşük gelebilir. %57 alkol oranı. Önerilen alkol oranının en az %70 civarı olması gerektiği söyleniyor. Aksi halde ürün iyi.
FÖ
FÖ
10 Temmuz 2020, Cuma |
Fatih Ö* (43) - İzmir
Kokusu kullanılabilirliği anlamında güzel fakat olumsuz yanı şu gün içinde iş yerinde defalarca kullanıyoruz belli bir zamandan sonra elde yapışkanlık hissi bırakıyor o nedenle hoşuma gitmedi ikinci defa almayı düşünmüyorum

AK
AK
24 Eylül 2020, Perşembe |
a**** k********** (36) - İstanbul
Super
Urun hem cok iyi korunakli ve pompali geldi.
Urun kokusu kotu ancak temizligi konusunda suphem yok.

MS
MS
07 Ocak, Per |
m******** s**** - İstanbul
Pandemi başladığından beri bu marka dezenfektanı kullandik. Ureticisi guvenilir, saglik sektoru icin yillardir dezenfektan ureten bir firma. Satici urunu 1-2 gun icinde kargoya teslim etti her seferinde. Hep hizlica bize ulasti, hic sorun yasamadik. Fiyati da gayet makul
BS
BS
27 Kasım 2020, Cuma |
Burak S**** (34) - İstanbul
Alkol oranının %70 olduğunu ve bakterilerin %99'unu öldürdüğünü kutu üzerindeki etiketten okudum. Kısacası bu fiyata alınabilecek en iyi dezenfektandır. Gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Kargo ile gelirken az bir sızıntı olmuş ancak bu satıcıdan değil ulaştırıcıdan kaynaklı, zaten çokta problem yaşatmadı.
HY
HY
09 Şubat, Sal |
H************* Y**** (31) - Ankara
Kokusu bir dezenfektana göre hiç rahatsız edici değil hatta iyi diyebilirim. Elde herhangi bir tahrişe neden olmuyor. Güzel bir ürün.
Sİ
Sİ
10 Temmuz 2020, Cuma |
S***** İ****** (29) - Kocaeli
Ürünün kokusu çok güzel. Piyasadaki iyi dezenfektanlardan bir tanesi. Ben apartmanda kullanmak için aldım. Herkes çok memnun kaldı.
ZS
ZS
13 Temmuz 2020, Pazartesi |
z**** s****** (40) - İSTANBUL
hızlı gönderi, uygun fiyatlı olması tercih sebebi.. pompayı da unutmamış olmalarına sevindim..
SŞ
SŞ
23 Ekim 2020, Cuma |
S**** Ş***** - Ankara
Pandemi başladığından beri tek kullandığım dezenfektan. Kokusu diğerlerine göre çok daha iyi gayet güzel kokuyor ve elleri yapış yapış yapmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Paketleme gayet güzeldi, sızıntı vs yoktu.
AA
AA
03 Ekim 2020, Cumartesi |
A**** A**** - İstanbul
ürün güzel, bu tarz ürünlerde karşılaşılan en büyük sorun olan keskin ve kötü koku yok. elde de çabucak emiliyor, yapış yapış bir his bırakmıyır. fiyatı da makul. bir kere ofise aldık, sonra memnun kalıp birkez daha aldık. tavsiye ederiz.
EÖ
EÖ
05 Ocak, Sal |
E*** Ö****** - Aydın
Ürün gayet güzel, memnun kaldım alabilirsiniz. Sadece en azından faturayı kutunun içine koyabilirdiniz, pakete bantlayarak gönderilmiş. İşlenemez haldeydi fatura.
GG
GG
10 Ocak, Paz |
G***** G******* - İstanbul
Fiyat makul, ebat ekonomik,rahatsız edici bir kokusu yok ve zamanında teslim edildi.
ÖK
ÖK
10 Ocak, Paz |
Ö**** K**** (40) - İzmir
Her zaman kullandığım bir ürün hem kaliteli hem de fiyatı uygun üstelik çok hızlı teslimat 👍
ÇD
ÇD
19 Kasım 2020, Perşembe |
ç**** d**** (34) - İstanbul
İçerik olarak olması gereken oranlarda alkol mevcut. Kokusu rahatsız etmiyor. Tercih edilir. Fiyatı da diğerlerine göre çok uygun.
MK
MK
10 Kasım 2020, Salı |
M****** K******** - İstanbul
Ürün ve mağaza ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak kargo firması adrese kadar gelip telefon açmadan gidiyor, gidip kendimiz almak zorunda kaldık.
YK
YK
27 Ekim 2020, Salı |
Y********* K****** - İstanbul
Paketleme gayet iyiydi ürünü de zaten kullanıyorum temiz olduğuna inanıyorum çünkü 6 aydır kullanıyoruz bu markayı çok şükür kapmadık hastalığı tavsiye ederim
Gİ
Gİ
25 Kasım 2020, Çarşamba |
g**** İ******* (38) - Adana
Bankacıyım, kurumumdada bu markayı kullanıyoruz, şahsi kullanımım için de aldım,sabahtan akşama her yarım saatte elimize sıkıyoruz, tahriş etmedi, kokusu rahatsız etmiyor, tavsiye ederim. Paketleme gayet sağlamdı teşekkürler.
HT
HT
15 Ekim 2020, Perşembe |
Harun T**** - Bursa
gayet beğendim hatta ikincisinide sipariş verdim bu daha bitmeden gerçekten güzel kokulu rengi güzel etkili bir dezenfektan olduğunu hissettiriyor inşallah öyledir
AÖ
AÖ
15 Ekim 2020, Perşembe |
A**** Ö***** (46) - İstanbul
Pandami doneminde cok dezenfekte kullandim kokulari cok kotuydu ama DERMOSEPT EL DEZEFAKTANI KOKUSU ETKISI MUKELMEL TESEKKURLER