Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Değerlendirmeleri
MD
MD
17 Ekim 2023, Salı |
M** d****
Fiyat performansın babası hoparlörü herşeyi sorunsuz çok iyi çalışıyo alın derim
SS
SS
03 Nisan, Çar |
SERHAN S****
Kulaklığı çok inceledim alırken yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Öncelikle kulaklık benim çok işime yaradı
1. Mikrofonu çok temiz bir şekilde benim sesimi algılıyor ve çevre sesi ve gürültüleri kesiyor buna örneğim klavyenin hemen yanına koyuyorum hoparlör sesi yüksek bir şekilde arkadan dc üzerinden arkadaşlar konuşurken hem onların sesi sekmiyor geri hem de klavye de yazma sesim mikrofonuna bu açıdan diyebileceğim hiç bir şey yok. Mükemmel.
2. Kafa bandı kısmı. Kafaya gelen bölüm yumuşak ve ağrı yapmıyor iç kısmı da metal olduğu için esneme konusunda sorun yaşatmıyor içe girip çıkarak uzayıp kısalması da bu fiyat çerçevesinde çok bulunan bir şey değil. Bunlar ışığında yine bir adım önde.
Ses kalitesi ortanın bi tık üstü diye bilirim kulaklık için profesyonellik aramıyorsan ses kasmaksa amacın yeterli olucaktır. Yüksek seslerde bir dip ses var ama çok cılız diyebilirim aşırı hissedilmiyor.
Negatif olarak mikrofon saklanmıyor ve kulağı tam sardığı için sıcak günlerde kulak kısmından kafayı çok bunaltıyor bir tarafı açarak kullandığım çok oldu.
GT
GT
20 Aralık 2023, Çarşamba |
G**** T****
Ürünü erkek arkadasima hediye olarak aldim cok begendi ben kulaklıktan anlamam onun mutlu olmasi önemli (ses kalitesi supermis)
Not istemistim onu da yazmislar kocaman kagida 👍😩
YA
YA
14 Ocak, Paz |
Yurdakul A****
Tam anlamıyla Fiyat/Performans bir ürün. Aldığıma pişman olmadım ancak çok hafif kulaklarımı sıkıyor. Biraz daha yumuşak olsa tadından yenmezdi. Daha üst segment kulaklıklar ile arasında kaldım ve fiyat farkına değmeyeceklerini düşünerek HAVIT tercih ettim. Bütçem buna el verdiği için pişman değilim. Eğer bütçeniz bu banttaysa kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız.Ses mikrofon falan gayet yerinde. Ancak üst segment düşünüyorsanız (1500 ve üstü) onlara şans verilebilir eğer bütçeniz varsa. Bu fiyata bu kulaklıktan iyisi bence bulunmaz. 1500 altı için en ideal seçim bu kulaklık
Kullanıcı bu ürünü Socratech satıcısından aldı.
29 Nisan, Pts |
İ**** K****
Ürün bence mükemmel her türlü bu fiyatı hak ediyor zam gelmeden alın diyorum ürün açısından bakarsam kulak ped leri çok yumuşak resmen uyuyasım geliyor hiç acıtma vs yok RGB özelliği vs herşey mükemmel özellikle 7.1 muhteşem alın benden söylemesi
EÇ
EÇ
24 Temmuz, Çar |
E**** Ç****
Kulaklık baya iyi ve güzel alın aldirin ve birde aldıktan sonra uygulamadan 7.1 i aktiflestirmeyi unutmayın
Kullanıcı bu ürünü mobifon satıcısından aldı.
24 Mayıs, Cum |
İ**** K****
Kulaklık efsane yazılımını sormuyorum bile yazılımı mükemmel birçok özelliği mevcut hakkını VERİYOLAR işin o kadar rahat ki kulak ped leri uykum geliyo arada 😅 bence hemen alın
AŞ
AŞ
05 Haziran, Çar |
A**** Ş****
Ürün kaliteli mikrofon ve Hoparlöre sahip Fortnite,Csgo 2 gibi oyunlarda en ufak sesleri duyabiliyorum. Ayrıca setupıma renk kattı teşekkürler havit.
MG
MG
17 Nisan, Çar |
M**** G****
Ürünü uzun süre kullanma fırsatım oldu. Öncelikle söylemek gerekir ki bu kulaklığın en güçlü parçası kesinlikle mikrofonu. Bu fiyatlarda alabileceğiniz en iyi mikrofonlardan biri, o da eğer en iyisi değilse. Kulaklığı uzun süre taktığımda ağrı veya aşırı bir terleme yapmadı bende. Çok ama çok hafif bir dip sesi var, rahatsız etmiyor. Kulaklığın sanallaştırılmış 7.1 surround modu var, iyi de çalışıyor. 3 (çok farklı olmayan) RGB modu var. Oldukça vasat bir ses kalitesi var, baslar oldukça kuvvetsiz, dolayısıyla sadece müzik dinlemek için öneremem, oyun konusunda gayet iyi, ayak seslerini net duyabiliyorsunuz, sanallaştırılmış 7.1 sayesinde nereden geldiklerini de ayırt edebiliyorsunuz. Bu kulaklığın asıl problemi gördüğüm en kötü driver programlarından birine sahip olması, eğer bir laptopunuz veya uyumlu bir anakartınız varsa sizde de muhtemelen standart Realtek ses sürücüleri vardır, bu kulaklığın sürücüleri Realtek'in sürücüleri ile çakışıyor, her sesi kısıp açtığımda bilgisayarım kasıyor, ki bilgisayarım hiç de fena olmayan bir bilgisayar. Bu problem kulaklığı bir kez takıp çıkardığınızda düzeliyor, fakat bu problemin hiç yaşanmıyor olması gerekirdi. Küçük problemlerine takılmayacaksanız rahatlıkla önerebileceğim bir kulaklık.
Kullanıcı bu ürünü Socratech satıcısından aldı.
AA
AA
26 Ekim 2023, Perşembe |
A*** A****
Kesinlikle fiyat performans tatmin edici bir kulaklık.
Paramın çoğu cebimde kalsın fakat 2k-3k liralık performans alayım diyorsanız tavsiye ederim.