Joysidea Fn-50 4 Kanatlı Mandallı Akrobat Vantilatör Değerlendirmeleri
BÖ
BÖ
11 Haziran, Sal |
BARIŞ Ö****
Ürün elime geçti ve kendi atölyemde dükkanımda kolay bir şekilde Pervane yapraklarının montajını yaptım çok aşırı hızlı değil zaten hızlı olmasında fazla istemem normal bir tur dönüşü var 4 kanatlı olması ve kanatların açılarından dolayı şu anki dükkanım 9 metrekare ve gayet de güzel serinlik veriyorum memnunum tavsiye ederim
Sİ
Sİ
03 Temmuz, Çar |
S*** İ***
Düzgün bir ürüne benziyordu ama maalesef kargo kırık geldi. İade etmek zorunda kaldım. Satıcıya iadede sorun çıkartmadığı için teşekkürler.
ŞT
ŞT
25 Haziran, Sal |
Ş**** T****
Ürün iyi güzel ama ilk açtığınızda bir tıkırdama ve hafif duraksama oluyor ama bı süre sonra geçiyor ürün gayet iyi kargolanmışdı biraz pis ama kargodan kaynaklandığını düşünüyorum ürün gayet iyi serinletiyor fiyatına göre çok iyi dıııııt diye hafif bir ses çıkarıyor tavsiye ediyorum
ST
ST
09 Temmuz, Sal |
s**** t****
Gayey güzel.Beklrntimi karşılıyor.Sorunsuz,gayet güzel paketlenmiş olarak geldi.
FV
FV
11 Haziran, Sal |
F**** V****
Ürün fiyatına göre iyi . Düşük yıldız vermemin sebebi kullanılmış ürün göndermiş . Arızalı olmadığı için iadeyle uğraşmamak için iade etmedim
AK
AK
30 Haziran, Paz |
A**** K***
Kurulumu kolay, performansı iyi, sesi orta. Tutturacak yeri ve pervane boynu iki yönlü hareket ediyor, istediğiniz şekilde sabitleyebiliyorsunuz. Benim beklentimi karşılıyor. Teşekkürler.
Kullanıcı bu ürünü biyazal satıcısından aldı.
MI
MI
15 Haziran, Cts |
m**** i***
Tavana monte ettikten sonra oda ile öyle bütünleşti ki . Yaz akşamında alttan ışığın tavana pervanelerin vurduğu gölge süper......tavsiye ederim..
AÖ
AÖ
29 Haziran, Cts |
A** Ö****
Fiyat performansa gore ıyı sayılır. Bıraz daha sessiz olabilirdi. İş görür.
Kullanıcı bu ürünü biyazal satıcısından aldı.
OB
OB
30 Haziran, Paz |
o**** b****
Bilinmesi gerekenler
Pervanesi korumalı tip vantilatörlere göre yavaş dönüyor o yüzden çarpma durumunda can acıtabilir (denemedim) ama yetişkinler için tehlike yaratacak seviyede değil.
Yavaş döndüğü için fazla ters-tepki oluşturmuyor o yüzden mandal ile kıstırmadan da masa üstünde rahatça dengeli şekilde çalışıyor.
Motoru manyetik bir vınlama yapıyor, iş yeri veya ofis gibi yerlerde rüzgarından faydalanmayanlar şikayet edebilir.
Hafif ve sabit bir hava akımı var tam karşınızda dursa da rahatsız etmiyor, sakin havada 1.5m ye kadar etkili.
Fanların koruması olmadığı için sabit bir nesneye çarptığında kırılma ihtimali olabilir. (daha önce başka bir üründe başıma geldi, fan simetrisi bozulunca sallantı oluyor.)
KG
KG
25 Haziran, Sal |
K**** G****
Çok iyi sesiz, küçük alanlar için iş görür