Logitech C270 HD 720p Mikrofonlu Web Kamerası - Siyah Değerlendirmeleri
ND
ND
05 Mayıs, Cum |
N**** D****
AMATÖR YAYINCILIK İÇİN İYİ AMA ARKA IŞIKTA ALIN GECE İYİ ÇEKİM YAPIYO ODAGI İYİ AMA TAM PROFOSYONEL KAYIT İSTİYOSANIZ DAHA FAZLA PARA VERİP 4K Bİ KAMERA ALIN DERİM AMA AMATÖR İÇİN GAYET YETERLİ MİKROFONU DA EFSANE
Kullanıcı bu ürünü materia satıcısından aldı.
EI
EI
09 Kasım 2020, Pazartesi |
e**** ı***
Ürün CANAVAR arkadaşlar. Ben bu ürünle beraber bir tane de kondenser mikrofon siparişi etmiştim ve pişman oldum diyebilirim çünkü webcam daha erken geldi ve kendi mikrofonu gerçekten muhteşem. Görüntü kalitesinden ziyade ben mikrofondan etkilendim. 440 tl lik kondenser mikrofondan çok daha iyi ses kalitesi var tek dezavantajı diğer odalardaki sesleri bile alabiliyor biri geğirir ya da gaz çıkarırsa rezil olma ihtimaliniz var çünkü o sesleri bile alıyor :)
Kullanıcı bu ürünü anatelsan satıcısından aldı.
PY
PY
11 Nisan 2022, Pazartesi |
P*** Y****
Ürün tak çalıştır özellikte. Görüntü kalitesi çok iyi, bunun yanında ses kalitesi de çok iyi. 40-50 cm'den sesi çok iyi algılıyor. İş toplantıları için masaüstü bilgisayarda kullanıyorum.
Kullanıcı bu ürünü EOSMARKT satıcısından aldı.
MK
MK
16 Şubat 2021, Salı |
M**** K****
Vaktinde ve güzel paketlenmiş olarak teslim edildi. Bütün video konferans programları doğrudan tanıdı. Gerek Logitech'in kendi programının gerekse VC programlarının kendi menülerindeki ayarlar ile düzenlemeler yapılabiliyor. Görüntü kalitesi özellikle ışıklı ortamlarda kullandığımda karşı taraflar tarafından çok beğenildi. Az ışıklı ortamlarda action kameraya göre biraz karanlık olabiliyor ama laptop'un kendi kamerasına göre yine kat kat iyi. Ama ışıklı ortamlardaki görüşmelerimdeki görüntüler çok çok beğenildi. Görüntü açısı sadece bir kişinin yüzünü alabilecek kadar. Gerçi kendi programında geniş ekran modu var ama video görüşme programlarında henüz aktive edemedim. O yüzden default biraz daha geniş olabilirmiş diye düşünüyorum. İki veya daha fazla kişinin ekrana sığması için daha geniş açılı bir model düşünülebilir. Ama benim ihtiyacım olmadığı için gayet yeterli. Mikrofonun ses kalitesi çok beğenildi. Almadan önce yerli yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda, bana da şaşırtıcı geldi ama, Logitech ürün gamı içinde neredeyse en iyi mikrofon ve gürültü önleme olan modeli olarak görülmüş. Görüşmelerimde karşı taraf neredeyse yanımızda gibisiniz şeklinde geri bildirimlerde bulundu. Mevcut video konferans programlarının neredeyse tamamının aktarım kısıtları henüz bu kadar düşükken daha yüksek özellikli bir cihaza gerek görmedim, çünkü görüntü açısından fiyat farklarını rasyonalize edecek bir farklılık gözlemlemedim. Video kaydedip yayınlamak yada doğrudan video streaming yapmak dışında video görüşmeler için kendi şartlarımda son derece tatmin edici ve yeterli buldum. Bu kapsamda almayı düşünen arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
BŞ
BŞ
18 Mayıs 2021, Salı |
Bircan Ş****
Kalitesi çok iyi memnun kaldık beklediğimizden erken elimize ulaştı teşekkürler
ME
ME
07 Haziran 2021, Pazartesi |
m*** e***
Bu fiyata alınabilecek en iyi kamera.Otomatik kazanç,otomatik netleme ve otomatik beyaz dengesi çabuk tepki veriyor ve gayet başarılı.Bu fiyata yakın marka olmayan birkaç kamera denedim bu kalitede değil.Profesyonel bir amaç ile kullanmayacaksanız fazla bile derim.
Kullanıcı bu ürünü GarajOnline satıcısından aldı.
DY
DY
12 Mart 2021, Cuma |
D**** Y****
Fiyat performans ürünü olmanın biraz üstünde. 720p çözünürlük ile masa başından görüntülü internet toplantıları için ideal. Mikrofonu C920'den daha temiz ve hassas. Ancak yakın mesafeden çekimler, örneğin kâğıda yazıp çizdiğiniz içerik görüntüsü şaşırtıcı biçimde kötü. Benzer şekilde, düşük aydınlatma çekimi de yetersiz. Bu tür ortamlar için üç katı fiyatına C920 modeli düşünülebilir. Önceki değerlendirmelerden birinde Samsung A70 ile karşılaştırılmış ama titreme engellendiğinde A70 çekim kalitesi C270'ten çok daha yüksek.
C270 eski bir ürün ama hâlâ hayatta ve peynir ekmek gibi gidiyor 30-40 dolar arasında. Yakın markaj ve düşük aydınlatma çekimlerindeki yetersizliği nedeniyle puanlamamda 2 yıldız düşerken bir kamera için ortalamanın üzerinde mikrofon performansından dolayı ilave 1 yıldızı da hakkettiğini düşünüyorum. Sonuç, beş üzerinden dört.
SD
SD
15 Ağustos 2020, Cumartesi |
SONGÜL D****
canlı yayın eğitimlerimde kullanmak için aldım. seste ve görüntü de herhangi bir problem yaşamadım. görüntüsü kalitesinden de memnunum tavsiye ederim. monitörününüzün üstüne rahatlıkla yerleştirebilirsiniz ya da masanızda ayakta durabiliyor
MD
MD
24 Mart 2022, Perşembe |
M**** D****
Normal bir kullanici icin yeterli bir urun
HY
HY
28 Temmuz 2022, Perşembe |
h**** y****
Ürün fiyat performans açısından üst seviyede.bu fiyata bu kalite super
Kullanıcı bu ürünü Techburada satıcısından aldı.