Pelikan 21750 Raylı Dolap İçi Çöp Kovası 12 Lt - Mutfak Çöp Kovası Değerlendirmeleri
ÇA
ÇA
23 Mart, Per |
Ç**** A***
Montajı beni aşar eşim taktı, planları var, nereye vida takacağını gösteriyor, eski tip çöp kovası na nazaran daha kullanışlı ve tatllış bir çöp kutusu sağlam da malzemeleri. Biz beğendik, tavsiye ederim, diğer yerlere göre fiyat da iyi. Teşekkürler
IE
IE
22 Temmuz 2022, Cuma |
i**** e****
Ürün hasarsız şekilde elime ulaştı. Kutunun içinden montaj şablonu çıkıyor. Şablona uyarak montajı yaptım. Sorunsuz ve kolay oldu. Montaj için yıldız tornavidanızın olması yetiyor. Bunun haricinde şablonda belirtilmemiş ama modülün altındaki dolabın tabanına vidalayacağınız bölümü kızaktan çıkarıp vidalamak gerekiyor. Bir de bizim dolap kapağımız 34,5 cm ama gayet de iyi oldu. Bilginize.
AE
AE
25 Eylül 2022, Pazar |
A*** E****
Kolay kurulumu var. Memnun kaldık.
AY
AY
02 Şubat, Per |
A**** Y****
Beğendik
Kullanıcı bu ürünü ALMİTAL MOBİLYA AKSESUARLARI satıcısından aldı.
EP
EP
28 Mart, Sal |
Elvan P****
Mükemmel bir ürün, kurulumu çok kolay. Yuvarlak kapağa monte çöp kovalarından kaç tane eskittik bilmiyorum. Keşke baştan böyle kaliteli bir ürün alsaydık.
CÇ
CÇ
25 Mart, Cts |
c** ç****
Ürün çok iyi. Bilerek küçük tercih ettim. Fazla çöp birikmesin diye. Çok ta küçük değil bu arada. Montajı çok kolay. Sadece vidalamadan önce deneyin derim. Ben mesela 2cm arkaya doğru montaj yaptım.
Fİ
Fİ
20 Mart, Pts |
F**** İ****
Ürün çok güzel.. Kesinlikle tavsiye ederim. Lakin geldiğinde kırığı vardı kapağında iade ettim. İadem kabul edilsin hemen yenisini alacağım tekrardan..
MY
MY
15 Nisan, Cts |
M**** Y****
Güzel bir sistem, güzel çalışıyor. Kurulumu şemaya göre gayet kolay. Ama mutfak için küçük olabilir yeriniz uygunsa daha büyüklerini tercih etmenizi öneririm.
Kullanıcı bu ürünü ALMİTAL MOBİLYA AKSESUARLARI satıcısından aldı.
AÖ
AÖ
24 Ocak, Sal |
A**** Ö****
Kullanışlı kurumu oldukça kolay. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
AA
AA
22 Aralık 2022, Perşembe |
A*** A***
Ürün çok iyi. Hafif bir uyumsuzluk oldı. Kapak vidalarını biraz kaydırarak düzelttim. Tabi bu şekilde hareketli yerlerde sıfır oturtmak zor. Eğer hiç elinizden bu işler gelmiyorsa ve dolap kapaklarınız gerçekten sıfır takılmamış ise; Bu ürün bir tık macera olabilir.