TL-WPA7517 KIT, AC750 Mbps AV1000 Gigabit Kablosuz Powerline Adaptör Kiti Değerlendirmeleri
CY
CY
23 Ağustos, Cum |
C**** Y****
Daha eski bir versiyonunu kullanıyordum ama şimdi daha hızlı ve stabil bağlantıya sahibim. WİFİ sorunumu tamamen ortadan kaldırdı..
Kullanıcı bu ürünü İntros satıcısından aldı.
AY
AY
02 Haziran, Paz |
A**** Y****
Evimiz dubleks dolayısıyla yukarıdaki odamda internete hiçbir şekilde bağlanıyordum. Ürün sorunumu çözdü kurulumunda hiçbir beceri gerekmiyor zaten her şey kılavuzda yazıyor. Ürün ilk basta kendi wifi adı ve şifresi ile geliyor. Sonrasında kendi wifi ağınızın adını ve şifresini kopyalayabilirsiniz isterseniz, onun da nasıl yapılacağı kılavuzda yazıyor. Hepsijet de kargomu sorunsuz iki gün içerisinde getirdi. Benzer bi sorun yaşıyorsanız tavsiye ederim kesinlikle. Bir de ürünü uzatma kablosuna takmayın direkt duvardaki prizinize takın internet elektrik hattı üzerinden taşındığı için uzatma kabloları kopma, yavaşlama gibi sorunlara yol açabiliyor.
OE
OE
17 Haziran, Pts |
o**** e***
Ürün çok iyi gerçekten fiyatını kesinlikle hakeden bir ürün. Fazladan prizim olmadığı için ikili prizden birine takmama rağmen modem ile 3-5 mb arası hız aldığım odaya taktım ve şu an 83 -85 mb arası hız alıyorum.
Normal hızım 690-700 mb / second.
Ama işimi görüyor oldukça tüm ikinci katta onu kullanıyorum özellikle dubleksler için müthiş bir kurtarıcı
MB
MB
18 Ocak, Per |
M**** B****
Ürün kesinlikle beklediğimden iyi çıktı. Evde normalde duz bir koridordan bile wifi geciremedigim icin iki tane tplink menzil arttici kullaniyordum tabi bu lar 2.4ghz olduğu icin pek hosnut degildim. Ayrica sürekli kopma da yasaniyordu.
Bu parçaları prize taktim ve direkt çalıştı. 5ghz ile de kopma olmadan gayet güzel çalışıyor
ÇÖ
ÇÖ
30 Temmuz, Sal |
Ç**** Ö****
Ürünü alırken tereddüt etmiştim iki haftadır kullanıyorum ana modem den daha performanslı çalışıyor. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
ÖA
ÖA
23 Ağustos, Cum |
Ö**** A****
Dubleks evimde alt kat ve üst kat arası sadece 2mb fark etti. Süper bir ürün. Tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü İntros satıcısından aldı.
ÖÖ
ÖÖ
15 Ekim 2023, Pazar |
Özgür Ö****
Mükemmel kaliteli bir ürün hiç tereddütsüz alınır 3 fazlı olan evlerde aynı faza denk getirin yeter. Hızı wifi ve kablolu olarak modemle birebir aynı sayılır
Kullanıcı bu ürünü digiaworld satıcısından aldı.
LB
LB
29 Haziran, Cts |
L**** B****
Ac1200 olan modeli yollamışlar sorunsuz çalışıyor wifi ünitesi baya ısınıyor tek eksisi bu
RS
ÖO
ÖO
04 Kasım 2023, Cumartesi |
Ö**** O****
Dubleks dairede kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Sadece ısınma oluyor fakat performansı etkilemiyor.