Xiaomi Redmi Note 10S 128 GB 6 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili) Mavi Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
KB
KB
02 Ekim 2021, Cumartesi |
K*** B****
Ürünü teslim aldığımda karton kargo kutusu ezilmiş gibiydi. Kutuyu açtığımda ise telefon kutusunu sarması gereken balonlu plastik koruyucu telefon kutusuna bantlanmamış, gelişigüzel üzerine bırakılmış haldeydi. Bu yüzden de telefon kutusunun köşesinde darbe kaynaklı ezilme mevcut. Görselini ekledim. Platform-Satıcı-Kargo (Hepsijet) Hepsiburada olmasına rağmen bu şekilde özensiz ürün gönderilmesini beklemiyordum. Ürünü hiç açmadan iade etmeyi düşünüyorum.
ET
ET
25 Eylül 2021, Cumartesi |
e*** t****
Kutudan silikon kilif cikarken telefon ekranina koruyucu takili olarak gelmesi super oldu. Android 11 uzerine kurulu. Xok kisa surede eski teli senkronize ederek herseyi tasidi. Sistem guncellemesi de alarak miui 12.5.4 oldu. Cok hizli, ekran çözünürlüğü ve parlaklığı gayet başarılı, hoparlör sesi yüksek, kamerası da standart kullanıcılar için fazlasıyla iyi bir telefon. 6 ram 128 rom iceren telefonlar arasinda alinacak en iyilerden biri. Hiç pisman olmazsiniz...
SE
SE
30 Eylül 2022, Cuma |
S**** E**
Ürün 24 saat içinde elime ulaştı HepsiBurada gerçekten iyi ve hızlı çalışıyor, güven veriyor. Cihaz gerçekten çok iyi bir cihaz 6gb ram 128gb hafıza size yıllarca yeterli olacaktır, beyaz rengi çok çekici duruyor aynı fiyat bandı telefonlardan en iyilerinden diyebilirim telefon hakkında bir şikayetim yok kargoda sorunsuzdu. Arayüz deki akıcılığı gerçekten çok iyi oyunlarda takılma kasma yapmıyor şarjı normal kullanımda 2 gün gidiyor. bu fiyat bandında telefon alacaksanız beklemeyin derim.
RenkBeyaz
KÖ
KÖ
19 Kasım 2021, Cuma |
K**** ö****
Bazı değerlendirmeler yanlış.
Telefon orta segment değil. alt orta segment olarak geçiyor. zaten fiyat aralığıda buna göre belirlenmiş.
Batarya çok çok iyi dayanıyor diyemem ama oppo reno 5 deki gibi 5 dakikalık şarj ile 2 saat video gibi bir yalan vaad etmiyor. işlevini yerine getiriyor . 33w desteği ile 45 -50 dak. içinde full şarj sağlıyor.
Kamera çok iyi değil diyenelr var. dediğim gibi alt-orta segment sınıfında yer alan bir F/P ürünü için oldukça yeterli bir kamerası var. sonuçta ortala 3500 T L bandında gezen bir telefonlan iphone 12 pro max kamerası bekleyemezsiniz. Muadil markalarda aşağı yukarı aynı kamera ve lens çeşitlerine sahipler.
İşlemci ve ram kombosu sınıfına göre de gayet yeterli. g95 işlemcinin de zaten antutu puanı da yüksek.
Genel değerlendirme olarak 3300-4000 arası bir telefon alacaksanız F/P açısından rakipsiz bir telefon diyebilirim. daha iyi bütçeler ile daha iyi telefonlar var. 4000 T L üstüne bu telefonun pro modelini de tavsiye edebilirim.
Değerlendirilen özelliklerBataryaEkranKameraİşlemci
Kullanıcı bu ürünü BittiBitiyor satıcısından aldı.
EK
EK
29 Haziran 2022, Çarşamba |
E**** K****
Ürün kapalı kutuda muhafazalı hızlı bir şekilde gayet düzgün ve özenli şekilde ulaştı
RenkMavi
ÖS
ÖS
26 Ekim 2021, Salı |
özgür s****
Oyun oynamıyorum o yüzden oyun performansı için bişey diyemem sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları için gayet yeterli bir telefon kamerası batarya performansı güzel.
ÇK
ÇK
10 Kasım 2021, Çarşamba |
Ç**** K****
Çift hat kullanacaksanız ve vanilla'ya yakın hızlı bir Android deneyimi arıyorsanız tam doğru telefon. Bu dönemki (Kasım 2021) fiyat performans canavarı bence bu telefondur. Karar vermeden önce 30 video izledim. General Mobile GM21 Plus ile bunun arasında kalmıştım. Son anda buna çark ettim ve ne kadar iyi yaptığımı anlıyorum. Asıl telefonum iphone 12 mini. Ama iş görüşmeleri için 2 ayrı hattım daha var. Onları bu telefon üzerinden kullanmaya başladım. Dolayısıyla fotoğraf çekimi - oyun gibi şeyler beni hiç ilgilendirmiyor. İhtiyacım olan çok hızlı (responsive), uygulamalar arasında süratli geçiş yapan, ve iki sim hattı içinden istediğimi canlı olarak seçerek seri işlem yapabildiğim bir android deneyimi idi. Bu telefon bunu sağlıyor. Pili de epey uzun dayanıyor. Bugün ikinci günü ve henüz şarja bağlamadım içinden çıkan doluluğu kullanıyorum. USB C hızlı şarjı da epey kullanışlı çünkü macbook pro ile aynı şarjı kullanabileceğim.
ÖÖ
ÖÖ
11 Haziran 2022, Cumartesi |
Ö*** Ö****
Xiaomi Türkiye güvencesindeki Redmi 10S'in servis hizmetini KVK veriyor. İki sim'li cihazın IMEI kontrolü sonucu kayıtlı olduğu görülüyor. Yüzde 55 şarjla gelen cihaz tamamen deşarj sonrası 33Watt'lık şarj cihazı ile 60 dakikada %85-90, 70-80 dakikada ise tamamen şarj oluyor. Tam şarj oyun oynamaksızın 45-52 saat gidiyor. Kurulumu ve önceki telefondan verilerin taşınması hızlı ve kolay. 3 Haziranda Mıou 12.5 (12.5.7.0) ile gelen cihaz 11 Haziranda 12.5.8.0 Android güvenlik yamasını aldı. Cihazla birlikte gelen güvenlik ve temizlik uygulamaları güzel ve etkili.
ME
ME
07 Eylül 2022, Çarşamba |
Muhammet E****
Ah bu vergiler geçen sene 3 binlik tel şimdi 6 bin oldu onun haricinde telefon güzel
RenkMavi
AY
AY
25 Eylül 2021, Cumartesi |
a*** y****
Satıcısı Hepsiburada olduğu için tercih ettim. Telefon için sadece 2 kriterim var, kamera kalitesi ve şarj süresi. Beklentilerimi karşıladı. Piyasadaki bütün marka cihazlar azami 5yıl sonra çöp olacağı için çok para vermem asla. Nereye harcasam diye düşünenler hariç tavsiye ederim.